Що Ви сьогодні готуєте? (3)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. jalla

jalla Прогрес року 2013

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? (3)

Помідорова зупа, картопляні зрази з грибною начинкою, налисники з сиром (трошка, бо ні сиру, ні часу вже багато не мала), яблучно-виноградний компот. На вечір ще буде малому манка по заказу.)) І певно пару грінок забацаю, бо шось той позавчорашній батон вже ніхто не їсть.

2. ivanyska

ivanyska New Member

Вчорашнє меню- овочева зупка, гречка, мясний гуляш, смажений сом, салатик= помідор+перець, аджика, кекси.

3. fillette

fillette Well-Known Member

Зранку була гречка з тушкованими грибами в сметані, на обід рибний суп, а на вечерю запікається риба з овочами і грецький салат.

4. Virna

Virna Well-Known Member

бульйон з кролика , смажена картопля, моцарелла і салат з овочів, які є в хаті.

5. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

Смажений короп, млинці з м"ясом, підливка з курячого м"яска і сметани, картопляне пюре, компот з ожини і яблук.

6. marika28

marika28 Well-Known Member

А ми на обід мали баклажани запечені з парміжано (дуже смачно). так як це дуже калорійна їжа їли тільки це і фрукти. А на вечір мабуть салатик з помідорів і піцца . Щось я немаю настрою готувати.

7. Eclair

Eclair New Member

Зупа з білих грибів,січеники,яєшня з кабачками і помідорами,кексики.

8. zetta

zetta Well-Known Member

нафарширувала перець, та сливовий пляцок спекла. борщ вже був зварений

9. jalla

jalla Прогрес року 2013

Сьогодні ще наліпила пельменів з курячого фаршу, спекла пиріг з груш. На перше доїдаємо вчорашню помідорову зупу.) Малий ще хоче" йо-йо", тобто бульби. Іду варити йому пюрешку з маслом і молоком.)

10. kyharochka

kyharochka Member

Зупка з цвітної капусти, голубці, допікається заєць, смажена картопля, запечені курячі гомілки з цибулькою та морквою, курячі відбивні, салат з сиру, помідорів і сметани, компот з яблук та слив, куплене печиво.

11. mysha

mysha New Member

Сніданок: домашній йогурт, молочна кукурудзяна каша з гарбузом і медом.
    Обід: борщ, гарячі бутерброди, морозиво.
    Вечеря: вареники з м"ясом, салат з синьої капусти.

12. Maksli

Maksli Well-Known Member

В нас сьогодні на сніданок ячна каша з салатом з бурячка і рибкою, на обід планую зварити борщик, ще є тушена капуста з м'ясом,купа овочів, на десерт - вчорашній яблучний пиріг!

13. Туфелька

А я сьогодні з самого ранку готую доці сюрприз- домашнє морозиво крем-брюле.
    Ото прийде дитина після школи, погода не льотна, не до гуляння, а вдома її чекає смачне поживне і корисне морозивце....
    Нам , до речі, Ігор Богданович з інфекційної порадив давати морозиво в цілях профілактики ацетонемічних кризів.

14. Holly

Holly Moderator

Поки є що їсти, то поставила пекти яблучний пляцок. Вчора надибала в неті простенький рецепт, називається "Яблука в перині". Тісто при замішуванні дійсно як перина. Поки печеться, потім напишу чи вдався. А ще мені захотілось запеченої сьомги і спагеті з маслом. Як виберусь в магазин за рибкою, обов"язково приготую.

15. Krosha

Krosha Well-Known Member

Вчора зварила зупку з фрикадельками, приготувала плов.
    Сьогодні ще насмажила зразів з мішаним фаршем. Фарш залишився, тому ще буду робити запіканку з макаронів і фаршу.

---------- Додано в 18:49 ---------- Попередній допис був написаний в 18:46 ----------

А ще зовсім забула: вчора в нас була домашня піца на сирному тісті (в забула про неї, бо дуже швидко тої піци не стало :))

16. zabawa

zabawa Member

Бульйончик, налисники з куркою, грибами і сиром, деруни, то на сьогодні; завтра ще планується якийсь яблучник, печена курочка, піццу діти замовляють - то мусить бути.

17. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Помідорова зупа, смажена рибка, паста з соусом(томати, рікотта з горіхами), какао і знову божевільий пиріг

18. Туфелька

Мої все повиїдали і знову питають що є їсти. Поставила розморожуватись лосось, то бігом посмажу або запечу їм стейки, щоб не голодували, а вже завтра зроблю їм млинці з грибною запрашкою, бо вже замовлення від мужа поступило, демонстративно витяг з шулядки і запарив собі Мівіну,ту що я собі купувала (мала збочені смакові пристратія на початку вагітності, але лікарка категорично заборонила мені то їсти) ото актьор погорілого театру), йду до роботи.

19. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

Картопля пюре, гуляш, салат з редиски, огірків, яйця і майонезу, сирник, компот з винограду.

20. Katrine

Katrine Member

снідали дерунами з грибною підливкою, на обід був гороховий супчик з канапками, а на вечерю я перевершила саму себе - мали смачнющий кус-кус з овочевим рагу і свининою:girl_cool:

Статус теми:
Закрита.