Що Ви сьогодні готуєте? (3)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Zuzulka

Zuzulka Well-Known Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? (3)

зварила борщик зранечку)

2. Зорянка

Зорянка Well-Known Member

Помідорова зупа, тушене м'яско, рибка смажена, салат з буряка з часничком, маково-яблучний пляцок , компот з яблук та груш. Ще залишилось придумати щось на гарнір.

• Подобається Подобається x 1
  3. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Борщ, запечена курка,тарт з грушами

4. zabawa

zabawa Member

Нарізала олів"є (з дом. майонезом), уха, капуста тушкована, налисники з сиром.

5. Pulupjak

Pulupjak Active Member

Сьогодні приготувала плов, в холодильнику стоїть тірамісу ( не знаю чи дам йому там побути хотя би зо 5 годинок:girl_in_dreams:) Кампотик як завжди. І в духовці печеться форель з овочами. Ух тепер можна і відпочити)

• Подобається Подобається x 1
  6. Lelijka

Lelijka Well-Known Member

А в мене ще є невеличкі запаси салатику олівє і з червоної капусти, зупка і на вечерю бульба в соусі з мяском і звичайно кампотик з яблучок)) Так що я ще відпочиваю)))

7. Virna

Virna Well-Known Member

маємо ще все з вчора, а з нового - картопля-пюре і тушковане м"ясо і, звичайно, салат з листя салату, домашніх помідорів чері і огірків, теж домашніх.

8. jalla

jalla Прогрес року 2013

Я сьогодні наготувала: картопляно-кабачкові деруни (трошки, бо сили терти шось не було), макарони, тушкована шпарагівка, зупа з якоюсь італійською рисовою приправою , компот, на десерт мало бути домашнє морозиво, але я витягла його з морозилки за 5 хв і випила.:girl_crazy:

9. Hexe

Hexe Well-Known Member

В нас нині вареники( в неділю наліпила з запасом- і в морозилку.Тепер на два рази маю готову вечерю), борщ ми якраз з"їли, зараз ще насмажу оладок на кефірі:) маю файний рецепт, якщо когось зацікавить - поділюсь. Компот з яблук ще зі вчора маємо,ну і до чаю може яблучний пиріг зроблю, якщо сили лишаться:)

10. Nata

Nata Well-Known Member

Зупка з фрикадельками, картопляне пюре і тушковане м"ясо, пляцок з грушами (вчора піввечора діти бавилися - тісто мамі місили) і відро домашніх помідор :)

11. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Голубці, тушковані ребра з гречкою, овочевий салат.

---------- Додано в 14:16 ---------- Попередній допис був написаний в 14:15 ----------

Ану діліться, думаю усім цікаво!

12. natka75

natka75 Well-Known Member

доїли вже

картопляне пюре, червона риба на пару (для малого), салат з огірків /помідорів з дом. майонезом, ввечері посмажу куряче філе в клярі, компот з сушки, кусок ябл. пирога:)

13. Hexe

Hexe Well-Known Member

Прошу:)

кефір 500г, 1 ч.л солі, 1 ч.л. соди, 1-3ст.л. цукру(додаєте за смаком), борошно 2 ст.
    Я беру кефір в пачках по 450г, відповідно даю трошки менше борошна. Все змішати(спочатку можуть утворитися комочки, але ми гарненько мішаемо і вони зникнуть), тісто вийде таке як сметана, може трошки рідше і смажити на олії. Виходять пухкеньки такі, ням-ням, дуже їх люблю.
    Кефір беріть середньої жирності, нині брала 3,2% вийшли пласкенькі. Зазвичай вони піднімаються дуже добре. Але на смак жирність не вплинула:))

Сподіваюсь Вам сподобаються:) Смачного!

14. Maksli

Maksli Well-Known Member

а в нас сьогодні скромно!
    Картопелька пюре з домашнім кислим молочком :nyam2:, овочевий салат, бульйон з дом. курочки, макарони, ягідний компот, ше є трохи вчорашнього: смажена рибка і тушене мяско!

15. Alicia

Alicia Well-Known Member

Зранку була піца, а на обід-вечерю приготувала ліниві вареники з картоплею, тушковане м'ясо з підливкою, салат з помідорів і червоного перцю. На десерт буде печиво шоколадно-ванільне і квас.

16. Hazelnut

Hazelnut New Member

А у нас сьогодні пюре з відбивними, жульєн, салат "Олів'є", баклажани в соусі, пляцок з яблуками, медовий торт (мама зробила і нам дала)

17. Nyashka

Nyashka Well-Known Member

сьогодні в нас рибка на овочах.

Дівчата, а то меню на весь день чи на вечерю?...

18. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

Я нарешті у відпустці , отож, у нас сьогодні на сніданок була молочна каша вівсяна (дітям, бо я вже звикла снідати кавою і канапкою), на обід фаршировані перчики , маємо домашній хліб, домашнє морозиво, виноград.

19. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

У нас сьогодні дієта - на сніданок канапка і кампотик з яблук і чорниці, на обід піца, на вечерю печене яблучко (доїла за малим). Між прийомами їжі ще перекус - сухарі з ізюмом, печиво Марія і вода боржомі.

20. Virna

Virna Well-Known Member

зранку поснідали вівсянкою. а на обід хочу палюшки приготувати і торт спечу, знову празький, сильно він нам сподобався:girl_in_love:

Статус теми:
Закрита.