Що Ви сьогодні готуєте? (3)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. WEDLADY

WEDLADY Well-Known Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? (3)

У нас пюре, грибочки(підберезники) тушковані у сметанці, тушкована капуста, котлетки у вафлях, гречка, помідорчики з оливковою олією і зеленю; на десерт - сирник з мультиварки, куповані шоколадні андрути і рулет з молочком, кавун і яблучка)

2. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Гречка, підливка з курячих сердець, овочевий суп, вафлі домашні, компот.

3. soilik

soilik Member

бульйон, рулетики з баклажанів, салат (крабові палички, огірок, перець, яйце, кукурудза, цибулька), тушена картопля, фрукти-ягоди (кавун, виноград, персики), компот

4. Donata

Donata Active Member

супчик з макаранчиком, гречка, бефстроганоф, компот з яблук

5. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

Супчик з цвітною капустою, картопляне пюре, відбивні, салат з огірків і помідорів, сирники з варенням, компот з яблук і чорниці.

6. Zuzulka

Zuzulka Well-Known Member

бульйончик,і гречечка з тушеною курочкою)
    десерт - яблучне пюре)

7. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

ми доїдали борщик і наліпили з мамою пельмешків
    на десерт кавун

8. Jeanjerry

Jeanjerry Active Member

Суп з порею і сирків, лисички тушковані в сметані до макаронів, паштет з баклажанів зі смаком печінки, салат з кальмарів, варена кукурудза. На десерт - тірамісу.

9. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Звичайна зупка із макарончиком, картопля в сметані із кропом, салат із відварного бурячка з чорносливом, жарені кабачки і можливо ще яблучне повидло зроблю, бо купа яблук пропадає...

10. Antivirus

Antivirus Well-Known Member

Борщ, фарширований перець, і в честь 1 вересня - тірамісу)))

11. тигрица

тигрица Well-Known Member

борщ, грецький салат, картопля запечена в фульзі з салом і часником, кабачкові тортики з помідором, тюфтелі телячі, узвар, морозиво з фруктами, тортик.

12. WEDLADY

WEDLADY Well-Known Member

я знову сюди (ось що робить з любителями яєшні і пасти декретна відпустка):):):) На обід у нас була піца з салямі та салат з помідорів/огірочків з сметанкою, а на вечерю - шпарагова фасолька тушкована в сметанці, кури печені в маринаді з соєвого соусу, салат з цвітної капусти і помідорів, зелені і часничку. О, а на десерт-виноград, персики, яблука та сливи(можна сказати, що це я також приготувала-з базару принесла так точно)))

13. Arabika

Arabika Well-Known Member

Борщ, гречка з мясною підливкою, котлети, баклажани в томатному соусі, яблучник від Карапуз. Тепер можна бути спокійною- чоловікові є, що їсти.

14. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

В нас сьогодні оладки з кабачків, до них шампіньйони в сметані, холодна закуска з баклажанів і оселедець.
    На десерт халва і сухофрукти.

15. Hermi

Hermi Well-Known Member

сьогодны зробили кровянку, на сніданок була картопелька з крибочками, а потім супчик з цвітної капусточки, пельмені, а зараз я страшенно захотіла смаженої картоплі, напевно не витримаю і піду смажити:) А ще сьогодні зїла десь напевно кілограм помідорів домашніх, просто так, як яблука:)

16. Maksli

Maksli Well-Known Member

Йой і я так хочу помідорчиків як яблука поїсти, а саме образливо, що вони є, а мені нізя :girl_cray:
    Сьогодні доїдали борщик, зварила кашку, до неї мясна підлива, планую ше насмажити кабачків і спекти яблучний пиріг!

17. jalla

jalla Прогрес року 2013

А я сьогодні наготувала такого: з ранку була для нас з малим гречка з молоком і маслом, на обід квасковий борщ, кабачкові деруни зі сметаною, на вечерю печу картоплю в духовці, зроблю як завжди з кропом і часничком, плюс помідоровий салат.
    На пиття- яблучно-порічковий компот, на десерт доїдаєм вчора спечений яблучний пиріг.

18. Януся

Януся Well-Known Member

Квасолевий суп, індик запечений в духовці +картопля, салат з домашніх помідорок, шалотка з персиками в мульті, засолила форель, компотик з яблук і персиків. Мультя на вечір готує рис з овочами+ форель на парі.

19. Hermi

Hermi Well-Known Member

на сніданок підігріли кровянку, а потім понеслось. Забили кролика, тож бульйончик, а з мяска зробили начинку до налисників, зараз допікаються кролячі лапки в духовці, на вечерю буде картопля з кроликом, ням-ням. Спекла пиріжків з яблуками, зварили компату з яблук і малини. Завтра до львова планую насмажити пиріжків з мяском і картоплею.

20. Donata

Donata Active Member

в нас лапша і бананові оладки, розгрузочний день в мене від кухні, доїдаємо все вчорашнє/позавчорашнє

Статус теми:
Закрита.