Що Ви сьогодні готуєте? (3)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? (3)

І у нас на вечерю сьогодні будуть суші), а так, готувала нині борщик, пюрешку і грибочки в сметанці. На десерт ще є пляцок з яблук і фрукти.

2. Zuzulka

Zuzulka Well-Known Member

впала в готувальну апатію... на вечерю готую воду :sad:

3. Deidra

Deidra Well-Known Member

А я наварила картопельки, грибочків наготувала... чекаю з тим мужа.

4. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

В нас печінка тушена з гречкою, салат Цезар, мідії і грибочки по-корейськи. На десерт фрукти...
    І я! ))) Пішла яблука чистити)))

5. soilik

soilik Member

Грибочки в сметані, макарони, борщ (від учора), рулетики з баклажанів, на вечерю може спроможемося на величезну піцу (бо сім"я зараз величенька), на десерт багато фруктів.

6. Oddly

Oddly Well-Known Member

на мене напало готувальне натхнення - баклажани тушені в сметані з грецькими горіхами, бульйончик з перепілок (експеримент), запечені перепілки, тушкований бурячок. Звечора ще є запечені баклажани з овочами "жар-птиця" і кабачкова ікра.
    ще хочеться чогось на десерт
    (ну, і ще миска нарізаних сирих баклажанів чекає натхнення).
    А десерт з баклажанів буває? ))

7. Hermi

Hermi Well-Known Member

сьогодні мене потягнуло на кухонні шедеври - манти, готувала вперше, але всім сподобалось, рис з овочами, червоний борщик з пампушками, сирнички з сметанкою, кабачки посмажила, на вечерю будуть пельмені.

8. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

бульйон з індика, п"юре, тушені баклажани, тушений шпинат, салат з помідороів та огірків

9. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

Я сьогодні нічого не готувала, снідали вчорашнім, зате обід у нас був супер-бупер - коханий готував своє фірмове блюдо: сьомга запечена у фользі разом з овочами (картопелькою, грибочками, червоним солодким перцем, зелень, лимончик) ням-нямка. На вечерю далі нічого немає і я готувати не буду - будемо вечеряти кавуном, вареною курудзою, нектаринками і можливо зроблю салатик з руколи і помідорків з оливковою олійкою:girl_yes:

10. Donata

Donata Active Member

кукурудяна каша, налисники, шпарагівка в маслі з сухарями, філе куряче в сметані, гречка.

11. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Борщ, пшенична каша, тушена курочка, оладки, кисіль, смажені кабачки.

12. allja

allja Well-Known Member

На сніданок був чай з булочками, потім зварила борщик щавлевий і стушкувала фасольку, ще є вчорашні налисники,компот з ожини і яблучка для мене.

13. kyharochka

kyharochka Member

Червоний борщик, голубці з підливкою, пельмені, пиріг з плавлених сирків, салат з тушених овочів і курячого філе, компотик, хмаринки, слойоні хустинки з яблуками, кавун та диня.

14. Margocha

Margocha New Member

овочевий супчик та плов

15. allja

allja Well-Known Member

У нас сьогодні червоний борщик з часниковими булочками, тушковані кабачки з помідорками, ще є вчорашня запечена в власному сокові курочка, смажена картопелька, салатик з огірків та помідорів, компот з яблук. На десерт кавун та яблучка.

16. jalla

jalla Прогрес року 2013

Я наварила борщу, на друге-гречка з котлетами, помідоровий салат, десерт- вчораньоспечений ягідний пиріг, компот з яблук.

17. lawyer

lawyer Member

шпагетті, відбивні, млинці з капустою, млинці з грибами, салат з помідорів, овочеве рагу, компот з слив та яблук, кавун

18. Hazelnut

Hazelnut New Member

Я сьогодні зготувала овочевий суп з макарошками, пюре і підливку, потушила курячі ніжки, кампот з ожини і сливок, на десерт маємо мафіни.

19. Barbie

Barbie Well-Known Member

В нас сьогодні томатний суп, картопляне пюре, тушене м'ясо в сливовому соусі, салат з свіжих овочіві і компот:)

20. Ariel

Ariel Well-Known Member

В нас сирний суп, картопляне п"юре з котлетами, компот. Ще брат привіз копченого вугра зі Шацьку- кращого десерту нема. :girl_wink:

Статус теми:
Закрита.