Що Ви сьогодні готуєте? (3)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Sitara

Sitara Active Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? (3)

У нас запечена в духовці скумбрія, холодець, картопляне пюре, огірочки-помідорки-перчинки, диня, компот, печиво.

2. Emerald

Emerald New Member

У нас на сьогодні зупка з фрикадельками, тушкований кролик у сметані, молода картопелька, салатик з помідорів та огірків, яблучний компотик і кисіль. Останній цього тижня варимо практично щодня. А ще у нас домашній кефір!!! багато кефіру!!! Не уявляю свого життя без нього. П*ю його літрами. Частіше за воду.

3. Raven

Raven Мама малятка

Маю багато шпарагівки, то потішу мужа зроблю лобіо на вечерю.

4. Krosha

Krosha Well-Known Member

В мене в зв'язку з порожнім холодильником сьогодні скромно - плов з останнього шматочка м'яса.

5. zabawa

zabawa Member

У нас сьогодні є підлива з язика до неї спагетті, буде ще піцца і салат (напевно зроблю з куркою і з майонезом :girl_blush2:), бо вже овочеві легенькі піднадоїли трохи...

6. Emerald

Emerald New Member

- то Ви мені ідею на завтра підкинули. Планувала готувати це сьогодні, але вже й так наготувала на роту солдат.

Останнє редагування: 27 Липень 2012
  7. Artemida

Artemida Well-Known Member

У нас сьогодні щавлевий борщик, гречка з соусом+ запечені крильця. Ще є трохи запеченої картопельки зі вчора.
    На десерт напекла "конвертиків" з яблуками. Ще є персики та нектаринки.

8. jalla

jalla Прогрес року 2013

Я нинька наварила борщу, щойно досмажила курячі котлетки, до них доварюється картопля (зроблю зі сметаною, маслом і зеленню) і ще буде салат з огірків з сметаною. На пиття яблучний компот. В вечір ще планую пекти пляцка з яблук, але то тільки в планах поки що.:girl_in_dreams:

9. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

приготувала мегасмачні канелоні з сирною начинкою, мясним рагу і томатним соусом. во. я молодець!

10. Holly

Holly Moderator

А я насмажила налисників з м"яском. Ще були вчорашня уха і бульба. На завтра мега плани - курячий бульйон, шашличок, запечені бульба з салом і овочі грильові, шарлотка з домашніми яблучками і з тих же яблук компот :)

11. Alias

Alias Well-Known Member

Борщ, перець фарширований, зварила плавлений сирок, компот з яблук і ожини, пиріг з яблуками, ікра з баклажанів.

12. nalia

nalia Member

Помідорова зупка, кролик тушений+ пюре, на десерт тірамісу.

13. Nana11

Nana11 аспіранточка

Тушена капуста, котлети, малосольні огірочки, молода картопля.

14. fillette

fillette Well-Known Member

В нас червоний борщ, гречаники, голубці з тертої картоплі, тушковані білі гриби в сметані. На десерт допікається шарлотка з яблуками.

15. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

вчора готував чоловік, бо був вихідний- варив уху і пюре картопляне і салатик робив, то залишилось і на сьогодні, я лише окрошку на квасі нарізала ( в таку спеку- саме те!) Маємо різних фруктів повно, але їсти зовсім не хочеться....

16. тигрица

тигрица Well-Known Member

Пюре, тушене куряче філе, свіжий салат. сирники, фрукти, узвар, спартак.

17. Kasia

Kasia Well-Known Member

на замовлення знову-котлетки з гарніром з моркви і горошку, на сніданок будуть фаршировані перці і помідори з різними сирними начинками, пиріг зі сливками, компот.
    завтра- зварю росіл з перепілок.

18. kyharochka

kyharochka Member

І в нас, а ще пляцок з плавлених сирків, тушені кабачки з баклажанами і помідорами, овочевий салат, смажені кабачки, запечений макарон з яблуками, компотик, допікається пісний пиріг з чорницями.

19. marika28

marika28 Well-Known Member

А в мене сьогодні на обід лазанья і мабуть салатик. а на вечерю кролик тушений в білому вині з розмарином часничком помідрками- черрі і смачно. Зранку ми пємо тільки каву

20. jalla

jalla Прогрес року 2013

І так, спекла яблучний пиріг, шоколадні печенька, піцу і підкисає тісто на пиріг з бульби і гречки. З ранку були макарони з салатом з редиски і яйця, в обід тушкувала овочеве рагу, ще маємо борщ. Ну, і яблучному компоту не зраджуєм.:)

Статус теми:
Закрита.