Що Ви сьогодні готуєте? (3)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? (3)

а в нас сьогодні кілограм перепілок :) запечених з картоплею та морквою в сметані.

2. zabawa

zabawa Member

А я сьогодні котлет насмажила, так вже давно їх не було в нас... До них овочі (кабачок, баклажан, помідор) просто в духовці під грилем... Свіженький компот з яблук і порічки.
    На завтра ще плануються булочки з маком, овочеве рагу (теж відколи літо - ще не робила) і зупка якась...

3. SoLana

SoLana Well-Known Member

Сьогодні на ДП перепілковий бум :) - борщик з домашнім хлібом, запечені перепілки з печеною картоплею та салат з бринзи, помідорів і листя салату. На десерт налисники з сиром, теж запечені в духовці.

4. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

капусняк, смажена картопля із малосольним огірочком, зранку молочна кашка була.
    сік із слив та сирнички з родзинками.

5. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Я спекла абрикосовий пиріг

6. Яруська

Яруська Well-Known Member

Це точно:girl_haha:
    Буде росіл з перепілок, крокети з м"ясом курячим(бо перепелиного до крокетів напевно не вистачить) і салат власне з салату, помідорів, моцарели і маленьких яєчок)))

7. lawyer

lawyer Member

снідала пляцком з вишнями та капучінком. на перекус маю сливки, абрикоси, кавун. а обідати буду стейками (це з новоприготованого, решта - ще є з минулих днів:))

8. fillette

fillette Well-Known Member

Сьогодні приготувала лише овочевий суп з куркою і салат (шинка, помідори, сир, яйця, майонез). Ще маємо вчорашні голубці.

9. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

В нас з попередніх днів плов, овочева зупка (горошок, фасолька, перець, помідори, морква, цибулька, картопелька, капуста, зелень), картопля по молодому. Сьогодні зварила гречку, насмажила котлет, ще кисне тісто на булочки з чорницями і в планах кампотик з вишень і чорниць. Динька на десерт.

10. Donata

Donata Active Member

картопляне пюре та салат з цвітної капусти+помідори(малинівка)+часник+сметана+сіль, перець. Ще може компот з вишень в кисіль трансформую.

11. Lingerie

Lingerie New Member

i у нас:
    теж динька на десерт) ,
    а ще спекла кабачковий (солений) пирiг)

12. Virna

Virna Well-Known Member

курячий бульйон з макарончиком, пюре з котлетами і тушений салат (кабачок-помідор-капуста-морква-цибуля-молода квасоля)

13. Sitara

Sitara Active Member

У нас сьогодні пшенична кашка з грибною підливкою та котлетками. Кавунище здоровезний і маленька динька:d23:

14. lawyer

lawyer Member

сніданок - омлет з чайочком.
    обід - смажена картопля, салат з огірків та цибульки, заправлений сметаною, компот.
    десерт - печенько з нутеллою:)

15. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

макарони-бантики, гречка, підливка м*ясна, тушені баклажани з помідорами і квасолею, салат з тунця, пляцок з суницями-чорницями-малиною.

16. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Я спекла молочний хлібчик, є червоний борщик, насмажила смачнючі котлетки і зварила рисову кашку, салат з помідорів - огірків, салатної цибульки з сметанкою. Пічечка домішує тісто, зараз засуну в духовочку піцу з курячим м"яском,кукурузкою, помідорками і сиром. На десерт у нас кавун, малина з цукром, і компотик з яблук.

17. Freitag

Freitag Active Member

А в мене нині якась "кулінарна муза":
    - полядвиця запечена під овочами
    - цвітна капуста і броколі запечена під сиром
    - бісквіт з персиками за рецептом від форумлянки Corena
    - яблучно-персиковий компот
    І хто ото все їсти буде, якщо чоловік приїде аж у вівторок?..:girl_in_dreams:

18. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

На сніданок були чорниці зі сметанкою та цукром. На обід зварила розсольник і тушиться перчик фарширований, на десерт діти мають ще чорниці і абрикоси... а я маю диню... (дітям боюся ще давати)

19. Naturals

Naturals Well-Known Member

В мене сьогодні помідорова зупа, овочеве рагу, молода бульба, капуста тушена з м'ясом і на десерт допікаються кекси з чорницею і доварюється компот з яблуками, чорницею і малиною.

20. Holly

Holly Moderator

Зранку варила бульбу з відбивними і салатиком з огірків-помідорів, щойно зробила салат з крабів, підготувала все на жульєн. Маю ще зварити макарони і рис чи гречку. Першого мої їсти не хочуть, певно зварю собі бульйончику. І як матиму натхнення, зроблю пробний тортик на Оленчин д/н

Статус теми:
Закрита.