Що Ви сьогодні готуєте? (3)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? (3)

а я ніколи не їла а якраз зараз роблю за практично 2-им рецептом, сподіваюсь що вийде смачно, але я не вмію смажити блінів, бо ніколи не пробувала:girl_blush2: тримайте за мене кулаки ггг

2. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

У нас - лазанья з телятиною та сиром, телятина з печерицями у вершковому соусі, салат із листям салату, помідорами чері та тунцем. На десерт - полуниця/чорниця з сметаною та цукром.

3. тигрица

тигрица Well-Known Member

Свіжий салат, курячі відбивні, рис, сирники, компот з полуниці. морозиво з чорницею.

4. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Макарони, тушковані крильця, салат із свіжих овочів, смажені кабачки з часником, печінкові котлети і слойки із сиром.

5. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Картопля- фрі, салат із свіжих овочів, відбивні, борщик із молодого бурячка, сирник.

6. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Молодий борщик, палюшки, пиріг зі щавлем

Останнє редагування модератором: 23 Червень 2012
  7. murawka

murawka New Member

Суп із цвітної капусти, салат із огірків і перцю, мусака. На десерт-вчорашній тортик-нямчик.

8. Gajka

Gajka Well-Known Member

Зелений борщ, підливка із шпинату, запечена свинина, зелений салат, полуничний пляцок.

9. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Індичий бульйон, горохова зупа (так захотілось), тушкована броколі в сметані з часником.

10. AilataN

AilataN жива

Бульйон, макарони павутинки, три кіля кабачків тушених на ікру, два кіля салати з салатипомідорівкукурудзитунця, на завтра все готово до молоденького супчику горохово- цвітногокапустяного, ще замаринувала грудку на смажені палички з неї, зранку були сирнички, картопля смажена кубиками, а не паличками))). ще завтра хочу зробити малай, зараз риюся в пошуках гарного рецепту, якщо хто пік таке чудо мого дитинства- відгукніться.

11. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А я нині з дітисками мала собі вилазку в бібліотіку і ресторанчик. Файно так собі перекусили, і головне, що не пізно. А варити ніц не хочу, а завтра в нас свято... Треба було записатись в парафію на обід, а я щось порахувала, що задорого... хоча.
    Прийдеться завтра обходитись пельменями мороженими :)

12. Polalex

Polalex Member

А в нас сьогодні зелений борщик, рис з гуляшем та салатиком (зелень+огірки+салатний лист). А на десерт печивко з компотом :girl_flirt:

13. glasses

glasses Member

Щавелева зупка, молода картопля з олійкою і укропом, салатик з капусти, огірків і всього всього зеленого, запечена рибка, смажена курочка:girl_tender:

14. Kasia

Kasia Well-Known Member

борщ, овочеве рагу, пиріжки з лівером ( крута я, вперше робила!)))), салат аля нісуаз

15. Gajka

Gajka Well-Known Member

Насмажила чебуреків і знову спекла полуничний пляцок.

16. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Не знаю, сюди, чи у вихвалялки...але сьогодні вперше зготувала чечевицю - нам дуже сподобалось! :) Чоловік казав: "це ми будемо їсти". А до неї був шпинат за тутешнім чиїмось рецептом :girl_yes:

17. Romanka

Romanka New Member

Язробила кабачковий тортик за рецептом 2-ням-ням всім смакував.:girl_yes:

18. Maksli

Maksli Well-Known Member

У нас вчорашнє меню переноситься і на сьогодні, а то шось багатенько всього вчора наробила :girl_yes2: :girl_curtsey::
    Бульйон з домашньої курочки, налисники з сиром, смажені кабачки, свіжа тушена капусточка з м'яском і молода картопелька, а ще була піца на вечерю і по кусочку на сніданок залишилось! Сьогодні ще хіба салатик зробити залишиться і компотик зварити!

19. Farfalla

Farfalla Member

Зварю овочевий суп, стушкую капусту, насмажу бараболі до домашнього "квасного" молока :nyam2:

20. kyharochka

kyharochka Member

Червоний борщик, смажені кабачки, грінки, салатик з сиру,помідора і сметани, салат з капусти з олією, молоденька картопля з кропом, котлети, тушені баклажани з сухарями, булочки домашні, компотик.

Статус теми:
Закрита.