Що Ви сьогодні готуєте? (3)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Virna

Virna Well-Known Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? (3)

Сьогодні ми не снідали . Обідали картопелькою по-молодому, печеним кроликом, сматока ще та:girl_wink:, і свіжим салатиком з салати, помідора, огірка і цибульки. А що буде на вечерю ще не знаю:connie_pull-pigtail

2. Gajka

Gajka Well-Known Member

Печена картопелька із нутрією, кабачковий тортик з помідорами, тушена куряча печінка в сметані, салат грецький, салат "все своє" - рукола+шпинат+салата+редиска+зелена цибулька (усе із моєї грядки):girl_blum:, шпинат тушений.

3. glasses

glasses Member

А в нас ще додалось овочеве рагу, салатик з капусточки, помідорів і огірків і макарончик

4. RamirZ

RamirZ New Member

Мої люблять кабачаники (як деруни, тільки з кабачків). Сьогодні потішу. Зі сметанкою чи шкварками - на вибір.

5. Aprelia

Aprelia New Member

популярний зелений борщ вже закінчився) чоловік попросив червоного.
    і цього тижня обов"язково буде окрошка та малосольні огірки.

сьогодні були: кукурудзяна каша з суницями та чорницею,
    кабачкові оладки з помідорами та базиліком, тушка хека в сметані, запечене м"ясо в зернах гірчиці.

маффіни з чорницею , млинці з домашнім сиром+полуниця.

компот з полуниць та смородини.

6. kyharochka

kyharochka Member

Зранку була пшоняна каша, а на обід гречана зупка, пельмені, молода бульбочка з кропом, курячі відбивні, тушений салатик(кабачки, баклажани, помідори), смажені кабачки, салат з капусти з олійкою, рогалики, компотик з румбарбару і трускавок.

7. Virner

Virner Well-Known Member

Борщ з молодих бурячків, малосольні огірки, рулети з лавашу, компот з полуниці, абрикосів та румбамбару.
    І ще з вихідних залишились різні закуски:girl_bye:

8. Antivirus

Antivirus Well-Known Member

Улюблений крем-суп зі шпинату, печінкові котлети з картопляним пюре, вафельно-крекерний тортик, овочевий салат, компот з порічок.

9. Farfalla

Farfalla Member

Зварила борщик, запарила гречку, салатик овочевий (шпинат, салатка, огірки, помідори, зелень), узвар і тірамісу :girl_wink:

10. murawka

murawka New Member

У мене сьогодні борщ із молодих буряків, розморожені відбивні, закуска із кабачків і баклажанів. Вперше пробувала маринувати цвітну капусту, завтра буду знімати пробу.

11. Jeanjerry

Jeanjerry Active Member

Сьогодні вареники з сиром, овочеве рагу, салатик з огірків, помідорів, цибульки та оливок. Зі вчора ще маємо борщ та макарони.

12. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Окрошка......все.:) Більше ні на що я сьогодні не спромоглася...і то поки відварила картоплю і яйця, то з мене текло....Ну ще салатик (салата+помідори+фета+цибулька+оливова олія), макарон і підливка з курочкою зі вчора. Малому на ранок манка, як завжди:)

13. Farfalla

Farfalla Member

Запекла рибку та салатик овочевий зробила (шпинат, салатка, помідор, огірок, зелень)

14. Insolence

Insolence Living The Dream

Салатка з руколи+черрі+пармезану і ВСЬО. =) Ми не раби в таку жару мартен включати.
    Вболівальникам пиво+фісташки+сирна тареля.

15. Antivirus

Antivirus Well-Known Member

захотілось сациві з курки - приступаю до готування, поки не є дуже "горонцо")))

16. arushka

arushka завжди досягаю мети

Використовую стару картоплю, якої багато і в'яне. Отже:
    -картопляні зрази з м'ясом
    -палюшки з зажаркою (цибуля, печериці, сметана)
    -вареники (це для мене подвиг) з картоплею (заморозила)
    -дріжджовий пиріг з картоплею і гречкою (ще не готовий, тісто піднімається).
    Фсьо! На кухню не заходжудо суботи. (Хіба салат буде нарізатись свіжий перед їдою).
    Собі: кефір-вода-вода-кефір. Душно...

17. soilik

soilik Member

Гречка, грибна підливка, зелений борщ (від учора:girl_wink:), на вечерю зварю молоду картоплю, відбивні і зроблю овочевий салатик

18. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

В нас капусняк, голубці з рисом та м"ясом, пиріг з румбамбару, трускавка з сметаною.

19. Virner

Virner Well-Known Member

зварила компот - все!!!
    решта - салатик зроблю ввечері, є фрукти, овочі...
    в таку спеку на кухні не хочеться ні їсти, ні готувати:girl_blum:

---------- Додано в 11:47 ---------- Попередній допис був написаний в 11:46 ----------

Останнє редагування: 20 Червень 2012
  20. fillette

fillette Well-Known Member

В нас червоний борщ, запечене сало з м'яском, кабачковий торт, тушкована картопля з овочами, мафіни "зебра" з родзинками і полуниці зі сметаною. Завтра можна відпочивати від кухні:girl_tender:

Статус теми:
Закрита.