Що Ви сьогодні готуєте? (3)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. allja

allja Well-Known Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? (3)

Доїдали зранку вчорашні голубці, помідорова зупка, картопелька, гречка і печінка в сметані тушкована.

2. Анютка

Анютка Well-Known Member

Борщ червоний, гречка, суго, салат з свіжих овочів, йогур домашній та ягоди))

3. Alias

Alias Well-Known Member

Суп з кабачками ,голубці, смузі.

4. fillette

fillette Well-Known Member

У нас молода картопелька, кабачкова ікра і налисники з сиром.

5. arushka

arushka завжди досягаю мети

Зелений борщ, тушена печінка з картопляним пюре, гречка (мені з овочами, чоловікові і дітиськові - з молоком). Треба доїсти пару голубців. На десерт спекла сирник.

6. Gybka Bob

Gybka Bob Member

а я щойно завершила пекти деруни, зварила компот з ревеню, запекла на неділю шиночку, ну і цвібак з трускавкою вже почеться у духовці:girl_wink:

7. tsyganka

tsyganka Member

А в нас піца, борщ з молоденьких овочів, макарони з тунцем і полуниця з домашньою сметаною (моя вечеря:nyam2:)

8. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Тіфтєлі, тушені у томатному соці, налисники з м"ясом, варена молода картопля, салат з капусти, сирник і вишнево-маковий пляцок.

9. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

А до мене приїхала мама, то буде борщик з молодих бурячків і капусти, молода картопелька з кропом і салат з редиски і сиру , а я тільки кекси спекла :connie_pull-pigtail

10. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

А я сьогодні нічого не готую...є ще голубці з рисом і мясом, ченахи, макарони з сосісками, кабачки смажені, холодець. На десерт мій бизквіт з полуницями і сметанковим кремом, мамин пиріг з яблук і еклери та кусник так званого тортика "цицька" від свекрухи:connie_pull-pigtail

11. Margaryta

Margaryta Well-Known Member

Молоді бульбочка в сметанному соусі, салат з огірків, помідорів і капусти, червоний борш, кампот з сушки.

12. soilik

soilik Member

Грибна юшка, олів"є, тортик з печериць (доїдаємо від вчора), тушений крілик і зварю до нього гречку або макарони (за вибором дітей). На десерт є пляцок з горіхами та родзинками, ще купила перший раз в цьому сезоні полуницю.

13. Sertce

Sertce Member

А в нас червоний борщ, налисники з сиром, голубці, клубнічки. Сьогодні xодила в ліс, назбирала суничок. Паxнуть... Нямка!:connie_pull-pigtail

14. Alias

Alias Well-Known Member

Кабачковий рулет х сиром ,зеленню і грибами, кекси з шоколадом і полуничками, суп з фрикадельками молода картопля запечена з м"ясом в рукаві....а, салат то само собою з свіжих овочів.

15. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Овочеве рагу, тушений півник, рис і салат з капусти, огірків і редиски. На десерт сирна запіканка.

16. Gajka

Gajka Well-Known Member

Грибна зупка, пельмені, тушені в сметані курячі серця та шлунки, піцца.

17. Krosha

Krosha Well-Known Member

Я на вихідних наготувала: капусточку тушену з сметанкою, котлетки з яловичини, спекла сирник з ананасом.
    І вже нічого з того не залишилось :)

18. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Помідорова зупка, печінкові шницельки, смажені курячі крильця, салат з капусти, молода картопелька, рогалики з повидлом.

19. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

рулетики з лавашу з сиром і цибулькою, пшоняна каша і те, що зі вчора залишилось.

20. natka75

natka75 Well-Known Member

вчора наварила борщу з молодого буряка, від свекрухи салат олів"є, смажені карманадлі/котлети, голубці, грибовий сос, пляцок з ревеню та сирник, на вечерю макарони з свіжими помідорами (дитині з молоком).

Статус теми:
Закрита.