Що Ви сьогодні готуєте? (3)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? (3)

А я на обід насмажила деруни з картоплі та кабачка+сметана, салат з капусти і огірка. Чоловік на роботі до ночі,малий в садочку більше нічого робити не буду.Хіба на завтра)

2. Анютка

Анютка Well-Known Member

Зелений борщик, пельмені з морозилки (ще у суботу наморозила;)) і ще б якийсь легкий салатик нарізати)

3. Virna

Virna Well-Known Member

я спекла печиво "пальчики" з яблучним варенням, його разом з кавою смакували на сніданок, на обід приготувала вареники з картоплі і йогурт зробила з полунички і сметанки. на вечерю маю намір варити суп-п"юре з печериці і ще піци хочеться.

4. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

5. Hazelnut

Hazelnut New Member

Борщ з пампушками з часником (купила), макарони по-флоцьки, зтушила курячі ніжки, молода картопля з потертим сиром та зеленню, на десерт полуниця з сметаною і цукром.

6. тигрица

тигрица Well-Known Member

Молода картопля, стейки з лосося, грецький салат. канапки з ікрою, торт слойоний з яблуками, узвар, пончики з Ашану.

7. наталя 2204

наталя 2204 Well-Known Member

Блінчики (на сніданок),борщ з молодого бурячка, тушений шпинат (нямочка),пляцок з ромбомбару (смакота!!!), салат з молодої капусти , молодої морквочки, зеленої цибульки і кропу, заправлений олією. На вечерю ще не знаю що буде :)

8. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Зупка з сочевиці,гречка з реберцями.І печу пляцки на празник...:ed4d70def841dc74b57

9. bioland7

bioland7 Well-Known Member

в нас на 1е - бульйон, на друге відбивні з салатом із свіжої капусти, гречка, на десерт пляцок з ревенем.

10. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

моє вчорашнє меню + печені овочі і смажені кабачки ввечері
    сьогодні була вівсянка, канапки з пршутто з помідором, є тушковане мясо з кабачком, ввечері зроблю капрезе і буде полуниця з сметаною, ще є шмат празького торта
    треба малому якоїсь зупки зварити:girl_in_dreams:

11. natka75

natka75 Well-Known Member

теж вчора їх насмажила + італ.макарони з пармезаном, салат з свіжих овочів:)

12. arina

arina Active Member

а мій чоловіченько сьогодні раніше прийшов і ми робимо суші))) як я за ними скучила!:nyam2:

13. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

зварила бульйончик, з зірочками - макаронами, качка фарширована яблуками, чорносливом та журавлиною, грецький салатик, компот з румбамбару

14. Hanny

Hanny Active Member

На сніданок сирники, в обід - вчорашній червоний борщик і на десерт клубнічка і черешня, на вечерю- кабачкові оладки, тушена в сметанці шпарагівка, компотик з румбумбару і яблук

15. Virna

Virna Well-Known Member

доїдаємо вчорашній суп-п"юре з печериць, макарони по-італійськи з тушеними помідорами, базиліком і пармезаном + курка, моцарелла замість салату, гарячі канапки і узвар

16. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Бутріки з філадельфією і анчоусами, мамин запечений паштетик, румунські ковбаски мічі, салатик з тунця і салати з кедровими горіхами. Бананово-полуничний мілкшейк.

17. manka

manka Member

Налисники з сиром, польський борщ з чебуреками (робила одні чебуреки з фаршем, а другі з фаршем і грибами - така смакота), черешні і полуниця.

18. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Посмажила кабачки і зробила їх з помідорками як канапешечки, спекла кіш з салямкою. вечеряти будемо десь в місті :connie_pull-pigtail

19. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Ввечері зварила борщ, зараз печу налисники з сиром і ще планую зробити вареники з сиром та гречкою

20. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Горохова зупка з грінками, молода картопелька в сметані з кропом, тушені грибочки.

Статус теми:
Закрита.