Що Ви сьогодні готуєте? (3)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Piama

Piama New Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? (3)

Кілька раз захожу в цю тему і завжди дивуюсь: таке відчуття, що кожен день весілля якесь, переважно пишуть на раз супи, по кілька гарнірів, купа м!яса і десерт, фрукти... Просто цікаво дівчата, дійсно стільки наварюєте? нів"якому разі не хочу нікого обідити, просто у мене на обід чи вечерю завжди або перше або друге, інколи поєднання,але легеньке, там суп і салат, дитина теж їсть щось одне.
    От сижу і думаю чи це я неправильно розумію написане тут, чи у багатьох сімей має бути і перше і друге на раз?

2. lawyer

lawyer Member

3. Hanny

Hanny Active Member

На сніданок сирники з кампотом з ревеню, молочна кашка, вареники з сиром, зупка з фрикадельками, салат (зі свіжої капусти, кропу , цибульки , заправлений лимоним соком), на десерт банановий кекс!!!

4. Gajka

Gajka Well-Known Member

У нас на сніданок завжди кава і канапка, обідаєм тим же на роботі, а от на вечерю намагаюся, щоб було перше завжди, ну і друге, салат. А коли ж його тоді їсти, якщо вдома хіба після 17.00.

Вчора зварила горох ріденький. Ще є

5. Farfalla

Farfalla Member

думаю, що дівчата просто часто пишуть не тільки те що готують, але й залишки їжі з попередніх днів :d23:
    я сьогодні вперше зробила домашнє масло :dance2: як мала захрапить запарю гречку і пектиму пиріжки з яйком та зеленою цибулькою :nyam2: ну і узвар варитиму!

6. Maksli

Maksli Well-Known Member

А я сьогодні, зробила вареники з картопелькою і сиром :nyam2: ще залишилась начинка, то будуть палюшки, але завтра, є ще борщик червоний з свіжих овочів, гречка зварена, компот з чорниць і вишеньок , хочеться ще шось на десерт-напевно рогалики з яблучним варенням спечу :girl_smile:

7. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Готую кожен день перше(бо малому обов"язково) і друге(коли хлоп вдома) на обід.
    Фасолева зупка,деруни,салатик з салатику,кекс мармуровий(щось не дуже вдався).А от завтра нічо не буду готувати,хочу пакоя:):agree:

8. Donata

Donata Active Member

я сьогодні "видала нагора" плов, манну кашку та узвар.

9. Vinnikomachka

Vinnikomachka Читаюча посиденька

Я готую кожний день, зранку сніданок (жєлєзно!) бо мене з*їдять, на обід перше, друге обовязково, бо чоловік з моїм братом приїздять додому на обід, якщо після обіду залишається каша, то на вечерю халявлю, але не завжди так буває. Ось і получається, що я живу біля мартена (це я так любя називаю плиту). Сьогодні каша молочна зранку, ряжанка, на обід - бульйон з домашнього півника, плов, салат з огірків, помідорів, на вечерю макарон з відбивними, сир зі сметаною і цукром для мене коханої, і так хочу манник з чорницею, як будуть сили, то так і буду пекти;)))

10. soilik

soilik Member

Перше і друге на обід готую, коли вдома чоловік. У будні дні він переважно обідає на роботі, діти - в садочку (а якщо вдома, то все одно тільки перше їдять, а друге трохи пізніше).
    Снідали макароном з смаженим хеком, на обід - борщ, салат олів"є, вечеря - гречка, курячі котлети, салат з капусти, огірка, цибульки.

11. Hazelnut

Hazelnut New Member

На сніданок яєшня,
    на обід суп із слойками з творогом,
    на вечерю домашні вареники з картоплею, насмажила печінку, котлети.
    На десерт маємо вафлі, морозиво, круасани.

12. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

А я стараюсь готувати на 2 дні. зумка точно на 2 дні, а на друге за бажанням. Деколи як станеш біля плити то на цілий день і перше і друге і салати і десерт..... Тому не дивуйтеся. Ніхто не пише що кожен ранок варить кашу для дитини і жарить яєшню для чоловіка(так в нас сьогодні).

13. lawyer

lawyer Member

зупка зі щавлю, молода картопля, запечена курка, салат з огірків та помідорів

14. allja

allja Well-Known Member

На сніданок був вчорашній борщик, а далі будуть пельмені, чанахи і ,мабуть, картопелька смажена з салатом.

15. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

В нас борщ, ліниві голубці, яблучний пиріг.

16. Alias

Alias Well-Known Member

Борщ, шпинатні налисники з сиром і кропом, а ще з грибами. Бісквіт з полуницями , компот з заморожених вишень і абрикосів.

17. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Вчопа на вечерю фарширувала кабачки, сьогодні варю гречану зупку, зроблю салат з зелені, а на друге щось з філе та картоплі в якому поєднанні ще не вирішила)

18. tsyganka

tsyganka Member

Суп з локшиною і грибами, молода картопля з кропом, салат з редиски,яйця, зеленої цибульки і шпинату, на десерт - сирник!

19. Antivirus

Antivirus Well-Known Member

Шпинатна крем-зупка з грінками, плов, і на вечерю запечені курячі крильця. На десерт - шоколадний брауні!

20. Farfalla

Farfalla Member

варила узвар, запарила рис та приготувала зупку з макарончиком.

Статус теми:
Закрита.