Що Ви сьогодні готуєте? (3)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. lawyer

lawyer Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? (3)

сніданок - торт "баунті" з кавою
    на роботі перекушую чайочком з цукерочками + яблучка
    обід-вечеря - розсіл з макароном, стейки, запечені курячі гомілки, салат з творогу, огірків, помідорів, редиски, зеленої цибульки, запрвлений сметанкою. +фрукти
    але признаюсь, що все приготувала не я, а мама:)

2. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Такссс, в нас гречана зупка, тушена катопелька з мяском та салат з огірків та помідорів. Ще насмажу своїм хлопцям оладок з повидлом та звірю компот з сушки.

3. kyharochka

kyharochka Member

В нас також гречана зупка, котлети, зрази з грибами і цибулькою та з яйцем і цибулькою, котлети, голубці, салат з пекінської капусти з огірком, салат з редиски і яйцем, смажені кабачки з сиром з часничком, компот з румбарбару, пляцок з сливками. А так як вчора робли шашлик, то є ще трошки шашлика і ухи, свекруха принесла відбивні, салатик з редиски і пляцок.

4. Hazelnut

Hazelnut New Member

На сніданок собі рисова каша з родзинками, курагою, чорносливом, чоловіку рис з котлетами.
    На обід ще маємо бульйон.
    На вечерю макарони з творогом і сметаною. Запечу яблока.

5. arushka

arushka завжди досягаю мети

На перше зварила літню зупку з литим тістом, на друге - рис + тушені крила, налисники з капустою, картопляні зрази з грибами, салат капуста/огірок/помідор. Стигне смачнючий житній хлібчик з соняшниковим насінням. Набираюсь натхнення спекти пляцок з ревенем на десерт.

6. glasses

glasses Member

Зупа, гречка, салатик помідор, огірок, капуста, гарячі канапки

7. Gajka

Gajka Well-Known Member

Гречка, тушена курка з підливкою, курячі відбивні, салат помідор+огірок+зелень, вафлі з згущонкою.

8. LGalT

LGalT Member

Зупа з рисом та горошком, запечені картопля+ дичина в рукаві, велика миска салату свіжого (салат, огірок, помідор, багато зелені , заправлений оливковою олією і лимоном), мафіни шоколадні. Мали гостей проїздом через Львів, то трохи покуховарила:dance2:

9. Karrizo

Karrizo New Member

Горохова зупка для мужа і зелений борщик для себе (муж його не їсть). Ще є налисники з капусткою, купа всякої зелені і редиски привезла від мами - будем наминати салатики різні і на вечір пляцок з ревеню. :)

10. тигрица

тигрица Well-Known Member

Картопля, курячі відбивні, свіжий салатик, мариноване асорті, фруктовий салат, узвар.

11. Pesyk

Pesyk Member

У нас борщик зелений і пиріжки (зрази) з мяском і бомбезний салатик з молодоі капусточки, зеленої цибульки і кропчика, який заплавлений лимонним соком і оливковою олійкою - самого такого салату можу багато втоплати, цілу тацю...)

12. Farfalla

Farfalla Member

Насмажила рибки, ще смажитиму бараболю... і шось не має настрою ще щось готувати......

13. Pesyk

Pesyk Member

А я як тільки бачу, що хтось щось дописав в цій темі, сміху не можу стримати, бо згадую допис котроїсь з форумлянок: "А я нічого не буду готувати, нехай доїдають, що є..."
    А-ха-ха, не можу так весело від тої фрази...

14. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Грибний суп, картопляне пюре, парові телячі котлети, салат з капусти, сирники і полуниця.

15. sofka08

sofka08 kasperjonoks

планую суп з грибочків зробити,а в холодильнику : залишки зеленого борщу, зрази з грибами,гречка,салат з капусти і помідорів,жарені кабачки, і трішки солоденького рулетика на десерт!!

16. nflozynska

nflozynska New Member

зелений борщик,тушена капуста з курячими стегенцями, пшенична кашка, цвібак з ревенем

17. Jeanjerry

Jeanjerry Active Member

Борщ, рис з грибами і морквою, макарони, масляна рибка на пару, сердечка курячі тушковані, овочевий салат.

18. Chereshka

Chereshka New Member

А я віддихаю, бо зробила тільки один салатик із салату, оливок, петрушки і кропу, заправила оливковою олією)))) наїлася, сижу і тішуся. Якась зупка гречана в холодильнику ще є.))))

19. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Пельмені домашні і салат з молодої капусти кропчика і майонезу, малий снідає в садку а ми попили кави з канапочкою(з курячого рулету). На обід в планах оладки з курячої грудинки і картопля, і ще багато домашнього сиру з цукром для мене.

---------- Додано в 09:08 ---------- Попередній допис був написаний в 09:05 ----------

І в нас, зараз це напевно хіт сезону. Класно літом коли є всього багато(овочі, листя салату, зелень...)УРА!

20. allja

allja Well-Known Member

В нас щавлевий борщик, гречка, смажена картопелька, запечені стегенця ,салат з капусти та огірка, компот з винограду та яблук, а на десерт пляцок з сиром.

Статус теми:
Закрита.