Що Ви сьогодні готуєте? (3)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. allja

allja Well-Known Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? (3)

В нас сьогодні вареники з картоплею та сиром, салат з сиром, редискою і цибулькою, рисова зупка, картопляне пюре та компот з полуниці.

2. natka75

natka75 Well-Known Member

овочева зупа доварюється, гречка, печінкові котлетки,на вечір зроблю салат з свіжої капусти та огірків, сирнички, вже печеться пляцок з румбамбару,є компот з сушки.

Останнє редагування: 13 Травень 2012
  3. dasha

dasha Well-Known Member

Розсольник, картопля з кропом і маслом, печені стегна, салат з яйця і огірків, канапки з гострим сиром помідором і колбасою (чогось на них потягнуло, ато їмо їх хіба в гостях)

4. Hermi

Hermi Well-Known Member

а в нас сьогодні вареники і пельмені, напевно наліпили на місяць вперід:) на снідонок був бульйон з домашніми макаронами, пообідали варениками зі сиром і скварками, і ще покуштували пельменів...ще досі живіть розпирає..а на вечерю буде картопелька з тушеними грибчками...а то мені щось їх фарширувати сил немає...
    і найголовніше: компот з ромбарбару!! я все ніяк не могла дочекатись його:)

5. Arabika

Arabika Well-Known Member

Пекла сьогодні торт "Зебра". Обожнюю його!!!

6. Knopka

Knopka Well-Known Member

Зготувала сьогодні щавлевий борщ, стейки з лосося, салатик з креветок і авокадо за рецептом Holly і перепілок. А ще маємо налисники з Нутеллою і компот з вишень.

7. Hazelnut

Hazelnut New Member

В нас сьогодні на сніданок гречка з яйцями та сиром порізаним кубиками,
    на обід суп з цвітною капустою та горошком, бутерброди з сиром,
    на вечерю макарони з куркою.
    на десерт собі творог із сметаною та малиновим вареням, чоловіку сметану з цукром (він таке любить).

8. zlatovlaska

zlatovlaska Well-Known Member

А у нас щавлевий борщ, вареники з картоплею, печені курячі стегенця, пюрешка, залишки сирника, компотик з сушки.

9. Farfalla

Farfalla Member

Розпочався новий день і в мене "наполеонівські" кухонні плани :connie_pull-pigtail
    Борщ червоний, рибка смажена, пюре картопляне і може ше шось спечу до чайочку.

10. kyharochka

kyharochka Member

Чинахи, картопляне п"юре, горохове п"юре (на вибір), курячі відбивні, налисники з капустою та м"ясом, налисники з сиром, підливка, пельмені, салатик з капусти та огірка з олійкою, компотик та сирник (свій, домашній), свекруха передала кусок пляцка з румбарбаром.

11. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

І я маю "смачні" плани! :nyam2: Варитиму сьогодні сирну зупку, запечу рибку в духовці і стушу курочку у сметанковому соусі до кус-кус! :)

12. ivanyska

ivanyska New Member

Меню з вихідних- борщик червоний , молода картопелька з відбивними, малосольні огірочки, салат з капусти , смажені кабачки. Ще були бананові кекси.

13. тигрица

тигрица Well-Known Member

Суп з фрикадельками, тюфтелі, картопля в мундирах, салат з квашеної капусти, сирники.

14. Holly

Holly Moderator

мене вистачить хіба на фаршировані макарони і запечені кури, мариновані в гірчиці. Є ще вчорашній суп овочевий і гречка. Голодні не будемо :)

15. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

А в мене сьогодні чоловік готує!!!!!!! Юхууууууу! Ще не знаю що, що бо я на роботі, а він вихідний!

16. Hazelnut

Hazelnut New Member

Снідали омлетом,
    на вечерю приготувала плов,
    на десерт запекла яблока з грецькими горішками, для аромату дала трішки кориці і шоколаду (ще маємо зефір, цукерки "Пташине молоко", морозиво).

17. Nata

Nata Well-Known Member

Борщ, вареники з картоплею, салат із зелені.

18. soyka

soyka New Member

Ліплю вареники з вишнями (мороженими):yes:

19. Holly

Holly Moderator

зранку була рисова молочна каша, є вчорашня курочка, до неї зварю бульбу і суп з фрикадельками(вчора тут підгледіла і собі захотілося)

20. glasses

glasses Member

Ми доїдаємо борщик на перше, зварила рис з овочами і салатик з капусти молодої, помідора, огірка, зелені і олійкою заправила

Статус теми:
Закрита.