Що Ви сьогодні готуєте? (3)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. mashka

mashka Well-Known Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? (3)

смажена картопля, салат з морської капусти, тунця і горошку (заправка оливкова олія з лимонним соком), слойки з вишнею

2. Holly

Holly Moderator

В мене все практично готове - мультиварка доварює гречку, на плиті доварюється суп рисовий з м"яском, а в духовці допікаються тефтельки. А імбирне печиво спечене ще з ранку, від нього тааакий замах, ммммм

3. ksyushka brunette

ksyushka brunette New Member

У мого чоловіка нарешті сьогодні свято: вдома є що поїсти:radist::налиснички з сиром, курячий бульйон, печена картопелька, смажена рибка, дістала з підвалу лечо і консервовані помідорки і ще є трошки вчорашнього кексу. Якщо до вечора все з'їмо, то підемо на піцу:girl_haha:. Усім гарного дня:girl_wink:

4. VsjaVolodina

VsjaVolodina New Member

А у нас вареники, бульйон з індика, салат з капусти, салат з сирка і часничка, і буде ще на вечір печена скумбрія)

5. Dolche

Dolche Well-Known Member

На сніданок був ще бісквітний рулетик, складні відбивні, на обід гречаники, на вечерю плов з салатом з пекінки та свіжого огірка.

6. Pavonia

Pavonia New Member

просто і буденно- борщ і олівье.

7. elektronika

elektronika Well-Known Member

І в нас борщ=), гречка, тушкована печінка, вареники з ожиною, варена картопля з соленою сьомгою. Салат з огірків з зеленою цибулькою.

8. kyharochka

kyharochka Member

І таки зварила та ще бурячки тушені в сметані, салат з курячого м"яска, салати, огірка і яйця і ще раз пекла лимонний кекс, бо перший дуже засмакував.

9. romawka

romawka Member

А ми сьогодні будемо пекти шашличок (замаринований мною, що залишився з Карпат) і печену картопельку з салом і цибулькою. А ще приготую салатик з редиски і яєць, грецький.

10. Popi

Popi Well-Known Member

Планую на робити варенички, але тісто без яєць бо постимо, то не знаю як получиться. Підливка буде з грибів і цибульки на олії, салат з бурачків, о і мама спекла пляцок з яблуками без яєць,сметани,молока,масла. То буду дзвонити за рецептом і також пробувати зробити. О то в мене плани...

11. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

А ми постим частково, тому зробила шаровий салат з опеньок (велику салатницю)
    поставила варити уху з рибки, компот з ягід морожених, чоловік почистив скумбрію планую запекти на вечерю(аж пахне мені)
    Також купила печінку, планую тушити в сметані на завтра
    Десерт не придумала(

---------- Додано в 14:43 ---------- Попередній допис був написаний в 14:41 ----------

ви напевно гуру кулінарії, бо я так не вмію
    якщо чесно весь піст так би не витримала

12. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

В нас гречана зупка, картопляне п"юре та тушена рибка з овочами, салат з квашеної капусти. На десерт вчорашні заварні тістечка та сьогоднішні медові пряники.

13. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

в нас сьогодні макарони з пісною заправкою (пасерована морква/цибуля+помідоровий соус), салат з пекінки, маринований перець, на вечерю тушкована картопля з грибами.
    я марю варениками з вишнею, завтра треба буде купити заморожену, бо вже мені сниться :).

14. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

В нас горохова зупка, смачнючий пістненький пиріг з гречки і картоплі, смажена рибка і картопляне пюре, салат з квашеної капусти і паштет з грибочків. Компотик з ягід.

15. Popi

Popi Well-Known Member

Неа не гуру, в мене мама то всьо таке вміє, я тіко до неї за рецептами дзвоню.

16. Valensia

Valensia Well-Known Member

гречана зупа, картопля-пюре, салат: лист салату+помідор+олія, риба(смажена/тушена/печена... ще не придумала), оладки з яблуками

17. Яруська

Яруська Well-Known Member

Грибова юшка, відбивні з свинини, картопляно-селерове пюре, салатик мізерія(весною смакує))))..ще як буде натхнення, то хочу зготувати рожеві налисники з сиром:girl_dance:

18. kati

kati Well-Known Member

Помідорова зупка, плов з телятиною, налисники з м"ясом

19. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

то ми паралельно лялякали по телефону і смажили налисники:girl_haha:

запечена картопля,короп печений з цибулькою,морквою,часником,салат з квашеної капусти,налисники з джемом

20. Virna

Virna Well-Known Member

вівсянка з бананом, макарон з мідіями з часничком і сиром, рогалики з повидлом.

Статус теми:
Закрита.