Що Ви сьогодні готуєте? (3)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Virna

Virna Well-Known Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? (3)

ми теж постимо. тому на вечерю печена скумбрія, деруни в підливі з печериць. обід мене минув, вдома нікого не було:girl_smile: а, і ще зі вчора було тушковане філе хека.

2. lawyer

lawyer Member

На сніданок: варені яйця "на м'яко", хлібці з намазкою з плавлених сирків, чай
    На вечерю: запечена картопля з соусом з часничком, компот, десерт - вафельний тортик з згущонкою

3. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

спробую цибулеву зупку від Зорянизірки, салат мімоза, картопля зварена в мундирі заправлена маслинами, часничком, оливковою олією і кропом. роздумую на солодким: чи то шарлотку забацати, чи штрудель яблучний...

4. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Спромоглась на гречану зупку. Також буде спагетті з курячими відбивними та квашеними огірками. Соленики є вчорашні. Марю пельменями, але то точно не сьогодні. На десерт морозиво з фруктами.

5. romawka

romawka Member

Зупку з білих грибів та перлової каші (за бабціним рецептом), картопелька пюре з рибкою з овочами і сиром, салат "Вітамінний" з пекінської капусти, морквочки і яблучка, сирник!

6. Antivirus

Antivirus Well-Known Member

капустняк, гречаний пиріг, ласощі з сухофруктів

7. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

А в нас сьогодні ще є помідорова зумка, сестра зробила хачапурі з сиром, я зварила компот, діти знову просять гречку(як кожен день можна їсти гречку?), залишилось мені пару зразів з мясом з сьогоднішнього замовлення, і ще йду ставити овочі з рисом(мої малі гурмани їх зацінили). І все!Лінь мене косить, ввечері знову треба працювати(

---------- Додано в 15:20 ---------- Попередній допис був написаний в 14:48 ----------

насипала рис в скляну гусятницю і захотілось запіканки)
    щойно запхала в духовку рисову запіканку з яблуками та корицею(шкода що їзюму не мала)

8. fillette

fillette Well-Known Member

В нас червоний борщ з сметаною, курячі відбивні, салат (домашній сир, помідори, зелена цибулька, сметана) і на десерт - налисники з сиром.

9. Sweet kitty

Sweet kitty Вишивалочка

гречана зупка,рис з цибулькою,налиснички з сиром і з курагою.:girl_in_love:

10. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

В нас тушена капуста, хек підсмажений і ячнева каша. Зараз ще готуватиму гарбузову кашу і млинці.

11. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Піца і запіканка з сиром, кукурудзою, помідором і мисливськими ковбасками...

12. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

В нас на вечерю була тільки овочево-рисова зупка :girl_sad: і зараз запікається вже на завтра картопля з грибами і сметанно-сирною прослойкою

13. Arletta

Arletta Member

а в мене була паста з тунцем

14. kati

kati Well-Known Member

Печена дорадо та баклажанові віяла помідором,часничком і сиром, мнямка:)

15. Pesyk

Pesyk Member

У нас був смачнющий узбекський плов на баранячих реберцях,

16. Milka

Milka Moderator

Печу завтра сирник, і наліплю вареників. Ну і рибку посмажу, а ще якийсь гарнірчик і зупку помідорову.

17. Novyzna

Novyzna New Member

я сьогодні сачкую роботу через заметіль, то хоч нароблю вареничків з капустою - давно планувала:)

18. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

варю горох, вперше
    з учора є для Домчика трошки кус-кусу і курки з імберем з соєвому соусі, ще є супчик з броколлі на обід і сирнички

19. soilik

soilik Member

Доїли вчорашні вареники з картоплею, є грибна юшка, печена сайра, салат з сирків, а вечеря ще в планах...

20. Santi

Santi Member

На сніданок була вівсянка на воді з медом і бананом, щойно спекла шоколадні мафіни, а на вечерю будуть запечені свинні стейки з грибами і сиром і салат з айсбергу і перцю з медово-гірчичною заправкою. А чоловік ще до цього буде мати залишки позавчорашньої гречки :)

Статус теми:
Закрита.