Що Ви сьогодні готуєте? (3)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Tiffany Co

Tiffany Co New Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? (3)

Зараз збираюсь зварити капусняк, а от на вечерю, коли чоловік прийде з роботи, буду запікати річкову форель в фользі та хочу зробити щось з морожених овочів (зелена стручкова фасолька, цвітна капуста та брокколі). Попробую зварити їх в пароварці, а потім трошки підсмажити з кунжутом, помідорками, часничком та синьою цибулькою, порізаною колечками. Пробувала так робити зелену стручкову фасольку, то було дуже смачно)

2. Valensia

Valensia Well-Known Member

Хочу!!!Але то на завтра. Сьогодні доїдаємо бульйон з макаронами, на вечерю картопляне пюре, грибна підливка, пиріг з грибами, млинці з Нутеллою і бананом.

3. Vinnikomachka

Vinnikomachka Читаюча посиденька

Поки мій чоловік заступив на вахту з дитиною, відриваюсь на кухні. Борщ для чоловіка, суп з індика для мене, макарон, салат з бурячка, салат з пекінки і яблучка, маю ще казанчик вчорашніх вареників з сиром, запікаю яблука з сиром і спекла щойно шоколадні мафіни ням :girl_in_love:

4. Korzuk

Korzuk Active Member

Зварила зупку з грибами і плавленим сирком, пюре з котлетками і салат з пекінки з крабовими паличкам і кукурузкою,:girl_in_dreams: на вечерю ще не придумала:o

5. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Зупка з чечевиці, печене м*яско, квашені огірочки. Ввечері запечу картопельку зі спеціями.

6. Maksli

Maksli Well-Known Member

Маємо зупку з гречкою і м*ясну підливку, до підливки планую зварити картопляне пюре, ще буде салатик з квашеної капусти!

7. aknytsU

aknytsU волошкова...)

В нас меню таке: плов, капусняк, вареники (їх трошки, ще з суботи), салат "Дністер", яблучний пиріг, вишневий сік.

8. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Запіканка з сиром, кукурудзою і помідорками, пиріжки з бринзою і помідорками, ну і мужу котлетки..Може, ще зварю собі якийсь легенький супчик..:girl_in_dreams:

---------- Додано в 16:38 ---------- Попередній допис був написаний в 16:34 ----------

О, ще млинці будуть. З згущеним молоком:girl_crazy:

9. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

А в нас грибова зупка, вариться плов, будуть наличники з варенням, яке душа забажає (малина, вишня, смородина, груша чи айва).зробила сир з часничком на хліб

10. Njuta

Njuta Member

А в нас сьогодні крілик в сметані тушиться , борщик червоний , пюрешка , салатік " Грецький" і кампот , зварений коханим чоловіком :girl_in_love:

11. allja

allja Well-Known Member

Планую на завтра:) А сьогодні в нас легенька рисова зупка з томатом, вареники з картоплею та сиром, компот з грушок і вафельні трубочки з кремом на десерт.

12. Pulupjak

Pulupjak Active Member

У нас плов, салат з морквою селерою та родзинками, налисники. В духовці допікається корж на п"яну вишню:girl_in_love:

13. Vinnikomachka

Vinnikomachka Читаюча посиденька

Сьогодні на сніданок була молочна рисова каша з яблуками. На обід доїдали борщ і суп. На вечерю тушена картопля, кефір, йорурт для мене. А ще спекла печево пісочне з горіхами за рецептом NataliaFed то вже майже все змели, чоловік тільки чай запарював і печевом ласував, завтра ще раз треба буде пекти, бо дуже засмакувало.

14. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

На сніданок мала мамині млинці з сиром. Посмажила собі печіночки і зробила салатик з бурячка і оливкової олії. На вечерю був кефір з пенетоном :)

15. VsjaVolodina

VsjaVolodina New Member

а у нас сьогодні макарони по флотськи, бульйон і булочки з маком))

16. Brenda

Brenda Member

На сніданок зроибила панкейки (треба ж підтримати традицію панкейкоманії:girl_cool:), на обід в нас буде вчорашня овочева зупка з овочами і гречкою, а також молочна телятинка в чорносливі з пшоняною кашкою і салатом з капусти, на вечерю планую заморожені вареники :) А ще вчора спекла пиріг за рецептом Holly - яблука в перині, тільки замість яблук використала вишні у власному соці, то така смакота получилась, що вчора все з*їли, нині на ранок тількт доїли останні два кусочки:girl_blush2:

17. WEDLADY

WEDLADY Well-Known Member

Аналогічно:) Правда на вимогу мужа окрім того сама пекла млинці з Нутеллою:) На обід - гречана зупка, тушкована капусточка і запечена рибка з морковкою(мммм:); на вечерю буде паста, тушковані курячі стегенця і салатик з бурячка і чорносливу.

18. Maksli

Maksli Well-Known Member

Маємо бульйон з домашньої курочки з макарончиками, готується рагу, салат з квашеної капусти, компот з сушини, ше думаю-гадаю шо то на десерт приготувати, може рогалики з яблучками і вишеньками :girl_in_dreams:

19. fillette

fillette Well-Known Member

В нас є вчорашній гороховий суп і тертий пиріг з варенням. На вечерю планую готувати спагетті з соусом болоньєзе.

20. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Снідали канапочками з ковбаскою та кавою, я потягала печенько савоярді
    А далі меню таке:зупка з фрикадельок, запечені фаршировані канелоні під соусом, фарширована курка(готувала спеціально для мами),маринові помідори(зїли 2 баночки-мамина слабість), штрудель з яблуками та компот з малини

Статус теми:
Закрита.