Що Ви сьогодні готуєте? (3)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Arabika

Arabika Well-Known Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? (3)

Борщик, пюрешка, смажена риба, творожно-рисово-яблучна запіканка.

2. taniarz

taniarz Active Member

сьогодні в нас на сніданок пшоняна кашка з вершковим маслом, на обід вже зварили супчик з лососем і зеленню. Поки ми будемо в школі з Польою, чоловік обіцяв зготувати курку з апельсинами і шось на гарнір. Ну і я ще на десерт спробую вперше приготувати солодку ковбаску:girl_dance:

3. allja

allja Well-Known Member

Розсольник, тушкована фасолька, печена картопля зі скумбрією, компот зі смородини, а на десерт домашній йогурт з чорницями, і можливо, щось спечу ще:)

4. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Снідали канапками, зараз муж прийде на обід, будемо обідати піцою домашньою, потім зварю ще зупку гречану.

5. WEDLADY

WEDLADY Well-Known Member

зупка з фрикадельками, тушкована капусточка, паста, філе форелі у вершках, слойки з мяском і яєчком

6. allja

allja Well-Known Member

Так нічого і не пекла. А сьогодні в нас фрикаделькова зупка, гречка з котлетами, вівсяні+кукурудзяні пластівці з молоком, йогурт власного виробництва з ожиною і вчорашній компот.

7. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А в нас борщ, осередець замаринований, печінкові шницельки з картопляним п"юре, салат з капусти квашеної і все. Халепа, десерту нема((( завтра буде ломка на сніданок :).

8. Donata

Donata Active Member

Перлова зупка і картопля з кропом "під молоду". Узвар

9. Valensia

Valensia Well-Known Member

гречка, котлети, салат з тунцем, торт з галяретки :) компот з сушки. Щось би спекти...

10. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

Зупа з фрикадельками, картопляне пюре, гречка, котлети, квашені огірки та маринований перець, підливка з грибів, ще в планах спекти яблучний пляцок та кексики з чорницею, салат шуба.
    На сніданок була ще зупа фасолькова, канапки з шинкою, або гарячі канапки на вибір, геркулес.
    П.С. То я готуюся, щоб завтра нічого не варити.

11. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

На сніданок була яєшня з тостами. На обід гречана зупка. На вечерю салат з крабових паличок, сиру, яєць та кукурудзи. На завтра спекла "Спартак".

12. Яруська

Яруська Well-Known Member

В мене є Спартак і медівник з вчорашніх уродин мами))) А сьогодні знімаємо стрес, намаринувала шашлик, зараз чоловік буде смажити, а я зроблю овочі-гриль і для масіка теплий картопляний салат з тунцем. Вот, а завтра будемо день гамана святкувати в ресторанчику.

13. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Супчик з телятинки і мексиканської суміші, смажена курка в спеціях, бурячок з хроном...

14. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

А ми снідали зразами з мясом та олівє
    Обідали налисники з куркою+бульйон
    Десь годину тому зїла величезну апельсину
    А на вечерю хочу піцу, вчора робила але маленьку, тому сьогодні повторила б

15. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

Ще сьогодні тушене мняско і якесь кахве для жінок:girl_in_dreams:

16. soilik

soilik Member

Червоний борщ, сирок з яйцем і часником (в кошички або просто на канапки), курячі котлети, корейська морква, ну і якийсь гарнір придумаю.

17. whisper

whisper Well-Known Member

рис з овочами та рибка в білому вині (вперше таке готую навіть не знаю чи моїм сподобається)

18. jalla

jalla Прогрес року 2013

Червоний борщ, пиріг з начинкою гречка+бульба+смажена цибуля, компот з мороженої смородини і яблук, спекла пісочні печенька з апельсиновою цедрою і ще розморозила полуницю буду зараз їсти зі сметаною.:nyam2:

19. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

А мене сьогодні "прорвало" на готування- робила вареники- з сиром та картоплею і ще трохи тіста залишилось- з чорницями, і трошки пельменів. Суп у нас сьогодні з цвітною капустою, ще від вчора є тушкована качка і салат з капусти квашеної (але сьогодні ніхто про них не згадав), на десерт насмажила хрустиків ("хворост" російською)- діти в захваті, а я навіть задоволення отримала від того "жіночого дня" :) :girl_in_love:

20. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

теж наліпила на обід вареничків, але тільки з картоплею . Ще овочева зупка є. Замаринувала м"ясо на завтра посмажити, планується ще тушена капуста, піца і яблучний пиріг.

Статус теми:
Закрита.