Що Ви сьогодні готуєте? (3)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. zetta

zetta Well-Known Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? (3)

млинцi з домашнiм сиром i курагою, зупа з фрекадельками i зеленим горошком, паста з креветками . фрукти i цюко (цукорки)

2. Maksutka

Maksutka Well-Known Member

гороховий суп, запечені курячі ніжки з картоплею, на десерт манник і печені яблука

3. Filina

Filina New Member

Проблема кожного дня - що готувати. Сьогодні в нас були деруни з грибами і сметанкою.

4. Dolche

Dolche Well-Known Member

а я напишу, що готувала вчора, бо сьогодні ще нічого.
    На сніданок молочна вівсянка з ізюмом, обід - запечена риба стейк, вечеря - спагетті з відбивними та салатиком з бурячка та шоколадний пляцок з вишнями.
    На сьогодні планується фарширована картопля та салатик з моркви, сирочків і яйця та може ще якась зупка (ще не придумала яка?)

5. soilik

soilik Member

червоний борщ, плов, налисники з сиром і корицею

6. fillette

fillette Well-Known Member

І в нас
    А ще оселедець під шубою. На вечерю ще не знаю що буде.

7. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

На вечерю в нас буде курочка по-китайськи з овочами в соєвому соусі.

8. Calypso

Calypso Well-Known Member

Зранку була зупка з фрикадельками і молочна каша для дітей, а зараз запікається картопелька в рукаві з приправами. Тааакий аромат!

9. Valensia

Valensia Well-Known Member

Запіканка з картоплею і м"ясом, рис з грибами, яблучні оладки з варенням. Якщо подужаю, то ще бульйон і картопляні пиріжки з капустою і мясом. Для дитини-овочі на пару і зупка з макаронами.

10. Vinnikomachka

Vinnikomachka Читаюча посиденька

На сніданок - рисова молочна каша з яблуками і корицею, на обід - зупка з макаронами, на вечерю - запекла уже індичу грудку з яблуками, для чоловіка буде жарена бараболька, а собі приготую пюрешку. На перекус - трьохлітрова банка кислого молока + вівсяне печево, сушка, може же зізрію на шарлотку.

11. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

муж в дорозі додому, а тому :girl_crazy: :
    помідорова зупка, товстолобик тушений з морквою, кіш лорен з лососем і шпинатом.
    зранку планую спекти яблучний пляцок.

12. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

а в мене з святкового меню лише печінковий торт та холодець
    салат зроблю пізніше, хотіла спекти сирник та не встигла, чоловік возив малого в лікарню, а я на той час дістала ступор(спечу на завтра)
    +мясне, овочі....а далі щось ще придумаю

13. AilataN

AilataN жива

Помідорова зупка, котлети , гарніри -картопля і рис ( рис з чечевицею, так сі стало)), є соус томатний з куркою ( не знаю як він називається), салат з квашеної капусти, щось спечу, але ще не знаю що)).

14. kati

kati Well-Known Member

тушкований язик в сметані, картопля-пюре, салат з пекінки+яйко+зеленушка.

15. Tiffany Co

Tiffany Co New Member

Хочу приготувати лосось запечений в духовці, на гарнір зелену стручкову фасольку та якийсь салатик, може грецький) їду в магазин за продуктами)

16. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Фарширована картопелька, помідоровий суп, оладки з яблуками, яблучний сік, фрукти (апельсини, грейпфрути). Ще зранку спекла хлібчик.

17. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

передумала :)
    щойно розлила по формочках панна коту. ще проварюю чорницю з клубнікою і потім залию зверху, ммм :girl_tender:

18. allja

allja Well-Known Member

В нас сьогодні рисово-гарбузова кашка, зупа з молодого горошку, вареники з картоплею та сиром, салат з пекінки, черрі та перцю, картопляне пюре, а на десерт фрукти.

19. Maksli

Maksli Well-Known Member

Сьогодні зварила бульйон, макарончики домашні до нього, голубці, замаринувала форель, спекла булочки з варенням, маємо ще пшоняну запіканку з яблуками, салат з квашеної капусти і компот ягідний!

20. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Сніданок - налисники з сиром, обідали кус-кусом з відбивними і салатом з кваш.капусти, вечеряли - лазанькою (моя любов, мняма), на десерт у нас - пахлава !!! (півдня бавилась з нею).

Завтра мушу зварити зупку - елементарну гречану з зеленню і яйцем, на обід - запечені стейки форелі, і всьо, на кухню ні ногою!

Статус теми:
Закрита.