Що Ви сьогодні готуєте? (3)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vendy

Vendy Active Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? (3)

Сьогодні поснідали вівсянкою з сухофруктами, на обід варю суп з гречкою, а на вечерю хочу пюре картопляно-морквяне приправлене мускатним горіхом (одного разу сестра поексперементувала, всім сподобалось) і до пюре щось ще придумаєм

2. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Гороховий суп з грінками, плов, салат із квашеної капусти, запечена картопля з грибами,компот з вишні і полуниці.

3. Valensia

Valensia Well-Known Member

Сьогодні все по замовленню чоловіка: печена картопля з цибулею і салом, томатний сік, салат з капусти, ну і "вершина кулінарного мистецтва" - вафельний торт. :)

4. nok

nok New Member

в мене сьогодні бульйон з домашньої курочки з налисниками а на друге вареники з картоплею і грибами зі сметанкою та компот асорті( все з морозилки), спекла бесквіт але ще не перемастила. ось таке в мене меню

5. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Гороховий суп, пельмені, тушена капуста, гуляш з телятини, гречка і млинці з маковою начинкою.

6. olangel

olangel Well-Known Member

В мене сьогодні мультя працьовита :)
    Зранку приготувала (поки спали :) ) кукурудзяну кашку з гарбузом. На обід підсмажила бульбачку з грибочками і стушковала стегна курячі з морквочкою і цибулькою, зараз мені йогурт доробляє, а потім спече мені яблучний пиріг. Ну а я тим часом зробила грибну зупку з гріночками і налиснички, Маркові з яблучком і бананчиком, а мені з татом з м'яском :)

7. Dolche

Dolche Well-Known Member

у нас сьогодні розсольник, макаронки з котлетками з крабового м"яса, салатик з квашеної капусти.

8. Krosha

Krosha Well-Known Member

На вихідні наготувала: запечена картопля з рибкою, тушкована картопля з м'ясом, плов, суп-крем з печериць.
    Для десерту знайшла в холодильнику півбанки ірису і перемазала вафлі (згадала дитинство :) - шкода, що варення з чорної смородини нема, дуже любила колись один коржик нею перемащений).

9. Vendy

Vendy Active Member

В нас сьогодні бульйом з індика, голубці, капуста тушена, а на десерт булочки спечем

10. Sertce

Sertce Member

картопля з салатом, є ще холодець, борщ червоний . Ще може потім торта спечу

11. Maksli

Maksli Well-Known Member

Снідали омлетом! На перекус була піцца. Зараз вже готова гречка + підливка з мяска з гарбузом, олів*є, бульйон!!!

12. jalla

jalla Прогрес року 2013

А я сьогодні нарешті трохи наготувала для себе.)))
    Бульон з домашньої курки з макаронами (італійськими))), голубці з рисом, смажена рибка і ще можливо спечу якісь кексики.

13. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Перловий суп з печерицями, печена курка, горохе пюре , відбивні, сирнички.

14. наталя 2204

наталя 2204 Well-Known Member

А в нас червоний борщ, пиріг з гречки, смажений тунець і картопля печена. Зараз буде ще пектися часниковий хлібчик. Салат з квашеної капустки. На десерт розморожені малинки зі сметаною і цукром.

15. Arabika

Arabika Well-Known Member

Напекла сьогодні пиріжків з капустою, зробила гречневу кашу з печінкою в сметанному соусі.

16. AilataN

AilataN жива

і у нас був вчорашній борщик)
    шкільні котлетки і до них гарнір гречка, і салатка з квашеної капусти- то замовлення для мужа, менша мала- молочною кукурудзяною кашею об"їдалася, старший малий- смаженою картоплею і сирником. Спешелі фо мі- стейки, салат і фрукти.

17. Insolence

Insolence Living The Dream

Французькі тости з кавою, гречка\рис з печінкою у сметані та м*ясна підливка з гарбузом, і, якщо довариться нарешті горох, то буде горохова зупа з грінками, печені яблука, узвар.

18. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

19. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

дуже смачний, теж взяла собі на замітку і часто готую :)
    а в нас зранку були оладки за Даниним рецептом :nyam2: з смородиновим варенням, гречка, курячі відбивні. В планах розсольник.

20. whisper

whisper Well-Known Member

ЗГОТОВИЛА ЛАЗАНЮ І СПЕКЛА ВЧОРА СПАРТАК, думаю до вечора хватить :)

Статус теми:
Закрита.