Що Ви сьогодні готуєте? (3)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? (3)

Сьогодні в нас пшенична кашка, відбивні зі свинини, салатик з редьки, і лимонний кексик вже спекла

2. Polalex

Polalex Member

І в нас така кашка зі свинним гуляшем, на обід легенкий супчик, на вечерю приготуємо деруни зі сметаною і пляцок з яблуками

3. Gutsulka Ksenya

Gutsulka Ksenya New Member

У нас на сніданок була кава з лінивим пляцком, на обід - борщ і картопля смажена. а на вечерю чоловік піцу замовив, йду шукати новий рецепт тіста - бо старий йому уже не смакує ))))

4. Gorda

Gorda Well-Known Member

Грибна зупка, гречка, м'ясна підливка, сирнички.

5. Hanny

Hanny Active Member

Капусняк з канапками на сніданок, рисова запіканка на обід, а на вечерю картопляне пюре з кроликом і салатом з синьої капусти, на десерт - щойно спікся сирний кекс, кампотик з сухофруктів!!!

6. Valensia

Valensia Well-Known Member

Суп-пюре з печерицями і сухариками, печена картопля з салом, салат з капусти.

7. Sweet kitty

Sweet kitty Вишивалочка

налиснички з мяском ,бульйончик з курочки ,салатик з печерицями :girl_wink:

8. Dolche

Dolche Well-Known Member

а у нас сьогодні безм"ясний день: гороховий суп, зрази з капустою та сир+яйце+зелень.

---------- Додано в 18:29 ---------- Попередній допис був написаний в 18:27 ----------

а сніданок у нас завжди однаковий - молочна каша в когось :girl_in_dreams:, а в когось кава з канапками

9. Vendy

Vendy Active Member

Суп з квасолею, гречка, печінка смажена з цибулею і морквою, компот з винограду і сушених яблук

10. Hexe

Hexe Well-Known Member

В нас нині картопляне пюре з тушкованим м"ясом, панкейки з вареннями на вибір - це на вечерю. На обід був борщ, на друге - кльоцки з сиру. На сніданок у нас каші-бутерброди-омлет:)

11. fillette

fillette Well-Known Member

В нас гороховий суп, картопляне пюре, котлети, оселедець під шубою. На десерт маємо київський торт і зварила компот з вишень і яблук.

12. veine

veine New Member

Я сьогодні свого коханого булочками з вишнею балувала. Ніколи раніше не робила такого. Боялася, нічого не вийде. Але булочки - смакота.

13. nok

nok New Member

привіт а я сьогодні варила плов в гусятниці, сатат дністер і пекла еклери

14. lawyer

lawyer Member

фінська зупа, спагетті з беконом та цибулькою, печена картопля, сливовий компот, фруктовий салат з морозивом

15. Valensia

Valensia Well-Known Member

Горохова зупа, спагетті з томатною заправкою, салат з пекінської капусти з тунцем, творожний кекс.

16. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

Доїли кекс з вишнями, курячі гомілки печені з вермишелькою, а на вечерю будуть сирнички малим. Чоловіку не можна смаженого ввечері, то просто творог з сметанкою і цукром.
    А ще дякую за ідею раннішніх налисників із згущеним молоком. Смакота... До мене підступає вже криза жанру.

17. allja

allja Well-Known Member

Розсольник, тушкована фасолька, гречка з підливкою, оселедець і компот з ожини і грушок.

18. fillette

fillette Well-Known Member

Сьогодні їли вчорашній гороховий суп і оселедець під шубою. Прийшла до мене ввечері кулінарна муза. Буду смажити печінкові коржі для печінкового торта і робити рулет з лаваша (куряче філе, яйця, сир і зелень) на завтра.

19. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Ех, в мене все просто: гречана каша з печінковими котлетами, гарбузовий суп і налисники з сиром. Ось так :girl_wink:

20. Gorda

Gorda Well-Known Member

Сьогодні овочева зупка, варена картопелька, і печінкова підливка.

Статус теми:
Закрита.