Що Ви сьогодні готуєте? (2)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Michela

Michela New Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? (2)

Вареники з картоплею, борщ (з буряка, який сама виростила), запечені ребра, малосольні огірки (теж мої...домашні), салат з м'ясом та маринованими грибами. Компот з чорниці. На десерт маєм торт (куплений), персики та нектарин.

2. manka

manka Member

солянку, молоду картоплю, запечені ребра, салат (гриби, перець, оливки, яйце, полядвиця)

3. Delfy

Delfy Well-Known Member

а ми вчора ввечері шашлик у дворі робили :) до того у нас були всякі овочі та фрукти. ну, про те, що пили не писатиму :)
    а сьогодні роблю шпарагівку і цвітну капусту, обсмажену в сухариках, деруни, будемо доїдати вчорашній шашлик, на десерт - печу сирник.

4. Holly

Holly Moderator

Гавайська суміш, яблучний компот

5. koroljok

koroljok Well-Known Member

я зробила голубці з м"ясом,варю компот з чорниць і все

6. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Я зварила борщик і поки що все! А на вечір ще щось приготую, бо муж прийде голодний з роботи)

7. napoleona

napoleona Well-Known Member

відбивні, овочеве рагу, пшенична кашка із шкварками, салат із творогу і помідорів, компот із ревеню

8. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

і я борщик зварила, і печінку приготувала Хотіла ще рагу за рецептом подруги, але забула перчик купити, тому рагу почекає до завтра:)

9. Florena

Florena Member

Солянка з домашніми вершками, тушковані овочі, запечені гомілочки, домашній сир з часничком та зеленню, палюшки із маком та компотик із ожини.

10. Alicia

Alicia Well-Known Member

Вареники з картоплею, малосольні огірочки, оселедець з цибулькою, чорний хліб з салом, перетертим зі спеціями і часником.

11. Molecule

Molecule New Member

В нас на вечерю: рис з каррі,відбивні,салат з огірків і цибулькою,а на десерт кавун.

12. Delfy

Delfy Well-Known Member

в нас сьогодні буде рис із морепродуктами, запечена риба під морквою, цибулею та сиром. якщо встигну - планую ще суп із білих сушених грибів.

13. Michela

Michela New Member

Тушкований крілик в сметані, молода картопля, салат з капусти. Компот з яблук. На десерт сливи та виноград.

14. Holly

Holly Moderator

налисники з сиром (готує свекруха, я тільки сир перетру :xaxa:), ще зварю якийсь супчик і макарони з підливкою

15. Coshitce

Coshitce Member

А в нас сьогодні: баклажанчики з перцем, помідорами, морквою, цибулькою; молода бульба і борщик вчора варений (банячок-баняцюра на 3 дні вистарчає :girl_wink: )

16. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Капусняк, спагетті, тушена печінка в сметані, салат з капусти, шоколадний кекс.

17. Agrafka

Agrafka Member

У нас червоний борщик, фасолька шпарагова в сухариках, салат з огірків та помідорів, на десерт шарлотка з яблуками.

18. Molecule

Molecule New Member

Варила супчик з рибними консервами, ще залишилися відбивні,то я поклала на них шматочок помідорка посипала сиром і запекла в духовці до них макарони зараз відварю і салат дороблю з огірків і помідорів.

19. gnoma

gnoma Member

Смажена картопля з відбивними, салат з капусти, зупка-пюре, а на десерт бананові сирнички:nyam2:

20. Sitara

Sitara Active Member

І у нас сьогодні смажена картопля, салат з огірків та помідорів з олією, смажена на домашньому маслі шпарагівка. А на десерт - смачнющі яблучка

Статус теми:
Закрита.