Що Ви сьогодні готуєте? (2)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Kucheriava

Kucheriava Well-Known Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? (2)

Картопля, курячі ніжки запечені в рукаві, малосольні огірки, салат з помідорів та огірків, салат з сирочка з яйцем та компот.

2. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Капусняк, молода картопля з сметаною та кропом, курячі відбивні, салат з капусти. Також варю молоду кукурудзу. На десерт печу сирник. Ням-ням:)

3. Florena

Florena Member

Фарширований перчик та кабачки, ще залишився вчорашній червоний борщик, брізольки, салат з капусточки та перцю, на десерт допікається персиковий пляцок.

4. arushka

arushka завжди досягаю мети

Гречана зупа, рис+ відбивні з курки, лазанья на вечерю, цвітна капуста в клярі, салат "Всі свіжі овочі + моцарелла+ оливки". Ще вариться мармелад з яблук, то залишки будуть на десерт.

5. Agrafka

Agrafka Member

У мене сьогодні одна трава: овочева зупка, стручкова фасолька тушкована з морквою, шпінат в клярі, біб, смажена картопелька, салат з помідорів та білої цибулі заправлений сметаною, компот з яблук, на десерт печене яблуко з сиром та горішками ( подам на тарілці з кулькою морозива та полию гарячим шоколадом.)

6. Molecule

Molecule New Member

В нас сьогодні святкова вечеря: супчик щавлевий, рибка запечена з картоплею і сиром у фользі,салатик з курки і болгарського перцю, і ще вчора вичитала рецепт пряникового торта з бананами, цікаво який він получився ( кого зацікавить ось ссилка- http://zakhodite.ru/vkusno-i-krasivo/sladkaya-vypechka/pryanichnyj-tort-s-bananami )

7. Bride

Bride Well-Known Member

Я сьогодні вперше фарширувала перець. Так ароматно і смачно як в мами не вийшло, але чоловіку дуже сподобалося.

8. Holly

Holly Moderator

Рисовий супчик, спечу пару кексів чи мафінів.

9. Coshitce

Coshitce Member

Зупка з шпарагівки, тушковані кабачки, відварна молода картопелька з кропом, пляцок з яблуками, компот з аличі+сливочки+агрус+йошта+абрикоси.

10. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Борщ, картопляна запіканка з м"ясом, кабачкові оладки, варена кукурудза і компот з абрикос і ожин.

11. Artemida

Artemida Well-Known Member

Овочева зупка, макарони з куркою, тушкована капуста з телятиною, салат з огірків,помідорів та капусти, компот з аличі, яблук та порічок. Потім ще планую молоду картопельку і шарлотку.

12. LadyEva

LadyEva Member

Зварила борщ, ще напечу налисників з сиром.

13. sofka08

sofka08 kasperjonoks

сьогодні на вечерю картошечка з котлетками ,салат з овочів і свіжозварений кампотик)))))

14. Florena

Florena Member

Рисовий супчик, запечена картопелька у мішечку з овочами, смажений перчик у сметані із цибулькою, оселедець, на десерт "Пташине молоко".

15. Delfy

Delfy Well-Known Member

а я сьогодні нагаптувала фаршированих м*ясом, грибами і сиром баклажанів і більше нічого робити не буду. Ідемо в гості - нехай там нас кормлять :).

16. Женічка

Женічка Well-Known Member

дівчата, висну в цій темі постійно.
    як завагітніла - так мені щось "пороблено" стало. не можу вдома їсти, тобто мною приготовлене. а от як десь запросять - з хати не виженеш, виїдаю все.
    ну і щоб не зовсім офтоп - сьогодні лишень м"яско запекла, і шпарагівку в сухариках на маслічку підсмажила :)

17. Molecule

Molecule New Member

ще залишився вчорашній борщик, зробила спагетті з фаршем і сиром,салат з овочів, ще спекла 2 пироги-один яблучний(йдемо сьогодні в гості,то його візьму) а другий персиковий.

18. napoleona

napoleona Well-Known Member

солоні сирнички і смажені перці, все на більше не здатна я сьогодні

19. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Печу улюблену страву чоловіка-піцу! На десерт доїдаєм сирник і купили кавун:)

20. koroljok

koroljok Well-Known Member

Бульон з макароном, картопля і печінка в сметані, салат з помідорів і кавун

Статус теми:
Закрита.