Що Ви сьогодні готуєте? (2)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. napoleona

napoleona Well-Known Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? (2)

у нас підбиваний борщ із листя молодого бурячка, налисники з м*ясом, вареники з сиром, баклажани з часничком і помідорком, десерт за чоловіком:)

2. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А я в честь свята наліпила пирогів з вишнею та зварила щавлеву зупку. На десерт компот з яблук:)

3. Bursukanja

Bursukanja Well-Known Member

Нині у мене фактично ніц: салат (салат зелений+рукола+сулугуні кубиками+помідори+цибуля ріпчаста+оливкова олія+лимонний сік+ чебрець) - таким щодня вечеряю. Зате завтра! Завтра буде: рис із куркою по-китайські ( імбир, болгарський перець, стручкова квасоля і ше всякого повно) та фаршировані мняском баклажани. Нарила нові рецептики, буду пробувати і чоловіка вгощати:nyam2:

4. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

Вчора спромоглась на зрази картопляні з м"ясом та грибами. Правда коли чоловік повернувся з роботи я випадково обмовилась назвавши їх стразами. :girl_haha:
    А сьогодні на вечерю маємо трохи екзотичних експерименів. Фунчоза з овочами та курячим філе виявилась надзвичайно смачною стравою (чоловік попросив ще й повноцінну добавку) та доволі легкою у приготуванні. :nyam2:

5. zabawa

zabawa Member

вав!!! а то шо таке? :dntknw:
    а в мене піцца, налисники з капустою і грибами, відбивнушки і картопля!!!

6. MALYSH

MALYSH New Member

в мене налисники з сиром

7. Insolence

Insolence Living The Dream

сирники, форшмак, плов, грецький салат

8. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Сьогодні смажу курячі котлети, нароблю сирників і напечу булочок з маком. Аще мариную м"яско на шашличок. І усе це на відпочинок. А в дома є вчорашні вареники з вишнями і зварила помідорову зупку.

9. Vika

Vika Well-Known Member

всі такі господиньки класні,не то що я.
    я спромоглася лише на гречку, смажену рибку і салатик.
    а ще маю свій улюблений сирник ( купила ), бо з мукою і духовкою не дружу:girl_blush2:

10. Oddly

Oddly Well-Known Member

в мене сьогодні тістовий день - маємо пиріг зі сливами (консервованими)
    і грецький десерт Равані - дуже смачно

11. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Я сьогодні маю зупку гречану, картопля-пюре, фрикадельки запечені під овочевим соусом, салат з помідорів і огірків. Ще спекла пляцок з вишнями і чорницями на десерт, ну і компот з ягід.

12. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Кх.кх. Я на селі. Наварили помідорової зупи,пюре картопляне,риба смажена,чарівна бойківчанка,сирний салат

13. Maksutka

Maksutka Well-Known Member

смажена риба, суп з фрикадельок, салат з огірків, помідорів, молочний банановий коктейль

14. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Я сьогодні нічого не готую бо доїдаємо,що не зїли гості з дня народження синочка.
    Молода картопля з зеленню
    Салат: капуста+ковбаса+майонез+кріп+зелена цибулька
    Котлети
    Фарширований перець тушений в томатному соусі
    Пельмені
    Бутерброди з майонезом, ковбасою та огірком
    Тортик "Медовий"
    Сік яблучний домашній
    Як добре - сьогодні не готую - відпочииииваю!:girl_tender:

15. наталя 2204

наталя 2204 Well-Known Member

На сніданок були сирнички. Суп-пюре з плаленного сирка, палюшки, соленики з сушеоню цибулькою (щоб було що погризти :) ).

16. Kordanna

Kordanna New Member

Зупку зроблю дуже молоденьку рис з цибулькою і морквочкою і ребра свинні тушу

17. TASJA

TASJA Well-Known Member

В нас зупка з цвітної капусти. Рис з тефтелями, тушкованими в томатному соусі, і салат з огірків та помідорів. На десерт для чоловіка пиріг з малиною.

18. jalla

jalla Прогрес року 2013

Я сьогодні наготувала такого: вареники з бульбою і з сиром, зупа з фасолі з молодим часничком, сирнички з чорницями, компот з сушки. Крім того ще смажила бульбу і до неї салат з огірків і з помідорів з домашньою сметаною (чоловік дуже хотів). Фуххх, добре що кулінарний день нарешті закінчився.))))

19. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Борщ, пюре картопляне, риба смажена, тушена шпаргівка, крила тушені в сметані з укропом, крила запечені в духовці, компот з сушки. Ще є капуста тушена в сметані з мясом і макарони.

20. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

Маємо сьогодні невеличке родинне паті то ж я готую салат (із куркою, перепелиними яйцями, зеленим салатом заправленим соком цитрини, сухариками та грецькими горіхами) та "Рататуй". Вже готувала цю живописну страву на чоловікові уродини то ж впевнена на всі 100%, що буде дуже смачно та кольорово. За мамою ж печена курка та певно якісь салатики-фруктики.

Статус теми:
Закрита.