Що Ви сьогодні готуєте? (2)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. koroljok

koroljok Well-Known Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? (2)

У нас на завтра червоний борщ, відбивні,рис з овочами, ще потушила м"ясо, і спекла смачнючий кіш з кабачками і цвітною капустою.

2. natorella

natorella Well-Known Member

нафігачили зі свекрухою....
    чанахи, капуста молода тушкована з перцем, цвітна капуста смажена в клярі, кабачкові тертюшки, і компот порічки+малина

3. MALYSH

MALYSH New Member

йду перемажу собі печиво "до кави" нутеллою і з*їм його з гарячим шоколадом:connie_pull-pigtail

4. Alexx

Alexx New Member

Бачу не одна я на ніч солоденьке наминаю )))).
    Пекла до ранкової кави періг з вишнями і так він мені пах..... що не втрималась і зняла пробу )))). Дууууже мені смакує.....
    А ще приготувала курку з овочами і гречку на гарнір. салатик поріжу завтра ;).

5. Holly

Holly Moderator

Курячий бульйон, гречку, салат. Якщо куплю, то буде ще смажена рибка

6. Holly

Holly Moderator

На сніданок молочна рисова кашка. Потім буде молода бульба, фаршировані печериці, салат

7. natka75

natka75 Well-Known Member

вчора на вечерю робила зрази з м"ясом, зранку насмажила налисників(малий їв з нутеллою), а решту зроблю з домаш.сиром, компот, в планах спекти швабський пляцок

8. наталя 2204

наталя 2204 Well-Known Member

на сніданок- налисники з сиром, на обід- вчорашній борщ, а на вечір буде горохове пюре з котлетами

9. tsyganka

tsyganka Member

Свекруха зраненька наробила налисників, я вчора - печінкові биточки з грибами, на обід зварю малому зупку, а ввечері планую накрутити голубців з рисом і м'ясом!

10. Holly

Holly Moderator

Ще зварю борщику червоного, часникові булочки вже є:nyam2:

11. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Кашка пшенична з підливою та зеленню, салат з капусти та огірків. На десерт своя полуниця, малина)

12. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

В нас сьогодні капусняк, запечена печінка з картоплею та сиром в горшочках та овочевий салат. На десерт будуть пряники та компот з малини:)

13. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Налисники з сиром, зупка з цвітною капустою, фрикадельки в сметані і рис на гарнір, салат овочевий, на дисерт абрикоски і сенички, компот з малини і вишень.

14. ntv

ntv Well-Known Member

голубці та кабачки фаршировані, рагу з баклажанів і салат з свіженьких овочів

15. vernata

vernata New Member

Зараз у мене дуже мало часу. Але сьогодні погана погода, гуляти не ходили, тому вдалося приготувати суп на домашній курочці з цвітною капустою, сирники, тушену говядину та пиріг з ромбомбару.

16. MALYSH

MALYSH New Member

а в мене сьогодні чоловік приготував смажені кабачки, зварив картоплю і пожарив рибу:girl_tender:

17. Анютка

Анютка Well-Known Member

У нас сьогодні зелений борщик, салатик з тунцем (мммммм смакота), спагетті під соусом Болоньєз, йогурт, кашка манна для донечки, компотик із сухофруктів

18. Donata

Donata Active Member

У нас червоний борщ , лечо :nyam2:, до нього картопля-пюре або макарон, запечені "піроги" (кабачки фаршировані), кукур. кашка.

19. jalla

jalla Прогрес року 2013

Зелений борщ, макарони і до них салат з огірків і домашнього сиру, тушковані овочі, деруни зі сметаною, компот зі смородини і ще було морозиво.

20. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Я маю варити борщ, але мені не хочеться. Також маю сирватку на налисники. Ніц не хочу варити.:girl_bye:

Статус теми:
Закрита.