Що Ви сьогодні готуєте? (2)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Kasia

Kasia Well-Known Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? (2)

вчора якась кулінарна муза приходила:girl_crazy:
    я таки зробила 24 лютого -23 февральсько - святкову вечерю : стейк лосося, вершково-сирний соус, рис з каррі, і салатик свіжий.
    таки дякуючи порадам Дани я його втілила - бо вразив мене в одному пабі смаком. отже, банально свіжі, огірки, помідори ,салатка+каперси і заправка гірчично-сметанна. оооо , то було смачнюще!.
    но і було Фраголіно. то вже дякуючи порадам Каті. смачне вино.

ну а нині простіше - борщ, голубці з тертоб бульби, пельмені ( будуть:girl_crazy: перший раз в житті) і канєчно, млинці.

2. Gajka

Gajka Well-Known Member

Доїли бульйончик з індика, спекла кекси з сирком, запекла індиче філе під сиром та зеленню. На завтра замаринувала стегно індика, буду пекти до пюре, всього потрошки, бо треба то завтра доїсти і починати постити.

3. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Грибний суп, пшенична каша, тушене м"ясо, млинці із смородиновим варенням, ще планую капусту зтушити і щось спекти (хочу чогось легенького і смачного).

4. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Супчик з сочевицею, підсмажка з курки, печериць та цибульки, на гарнір - рис. (а взагалі-то йдемо на ДН, там і наїмося :))

5. smilee

smilee New Member

Овочевий суп, печінковий тортик, свинні рулетики, картопелька п"юре, блінчики з варенням. Можливо ще стягну Наполеон:)

6. Kykysik

Kykysik New Member

Каша з тушеною кроликом,чай.

7. Maksli

Maksli Well-Known Member

на обід робила пельмені, залишився фарш, зварила зупку з фрикадельками, ще спекла торт "Снікерс" і тушиться капуста :girl_smile:

8. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Картопля з мяском,тушкована в глечиках, піца , помідорова зупка, олів"є.

9. Donata

Donata Active Member

вівсянка, бефстроганов і на гарнір пшенична каша-кутя (від Йордану залишилось пів пакета, шкода викидати, а з мяском така нямка).

10. kati

kati Well-Known Member

на сніданок млинці , кому з ікрою, кому з полуничним джемом.
    На обід супчик курячий зварила, на вечерю мужчінам м"яско по французьки, а собі замовила суши. Затвра відпочиватиму від кухні, тільки Сашка ще піцу просить

11. Farfalla

Farfalla Member

В духовці запікаються голубці з м"яском, а в холодильнику застиває вишневий тортик!!! Все на завтра - на запусти!

12. nataliachita

nataliachita Well-Known Member

Бульйон, млинці з куркою і грибами, картопля пюре, відбивні, салат "жидівський", салат огірок/цибулька/дом.сир, на десерт тірамісу.

13. наталя 2204

наталя 2204 Well-Known Member

налисники з сиром (їли зі сметанкою і варенням з вишні), рисова запіканка з яблуками і родзинками.

14. kyharochka

kyharochka Member

Пісний червоний борщик, вушка, тєфтєлі з підливкою, для чоловіка пшенична каша, вінігрет, жарке, сирно-шоколадний та апельсиновий кекси, булочки з повидлом, допікається хлібчик, компотик.

15. olevitska

olevitska New Member

а у нас сьогодні чанахи, макарони з відбивними, сирник і компотик з заморожених ягід

16. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

я готую суп із фрикадельками, буду тушити в сметані й моркві кролика а на гарнір маємо шпинат смажений з сметаною і домашнім творогом.

17. Kykysik

Kykysik New Member

кролик тушений з сметаною томатом,чай з оладками з яблуками в ківі..................................................................................

Останнє редагування модератором: 26 Лютий 2012
  18. Kasia

Kasia Well-Known Member

19. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Дівчата, робила вчора суші і лишився у мене сир "Філадельфія" і половина авокадо (правда, тверде, зараза). Порадьте, що файного можна зробити, а то просто намазувати сир на хліб якось не хочеться.

20. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А я сьогодні зварила борщ та тушу овочі з мясом в горшочках в сметанковому соусі. До того всього зроблю салат з капусти. На солодке млинці з повидом..

Статус теми:
Закрита.