Що Ви сьогодні готуєте? (2)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. agalinka

agalinka Active Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? (2)

Борщик, гречка з курячими котлетками, помідорчики )

2. Farfalla

Farfalla Member

Приготувала чанахи та тірамісу (останнє за ніч настоїться на завтра) - улюблені страви чоловіка :girl_yes: своєрідний подарунок на завтра :girl_crazy:
    і йогурт домашній.

3. Karrizo

Karrizo New Member

А в нас сьогодні бульйон з індика (смачнючий вийшов), картопляна пюрешка і вінігрет і ще будуть курячі гомілки в духовці запечені.

4. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Червоний борщик, тушена куряча печінка, рис, салат з квашеної капусти і компотик з абрикосів і порічок.
    Все - пішла втілювати!:girl_yes2:

5. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

СМАЖЕНА картопелька із тушеними курячими лапками+ квашені огірочки, бульйончик тільки поставила і ще потім макарончику нароблю та відварю.
    Компот із сушки та в планах на вечір сирнички.

Останнє редагування модератором: 23 Лютий 2012
  6. Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? (2)

А у нас цей тиждень Масляна. З наступного понеділка постимо , тому ці дні "відриваємось".
    Сьогодні купили смачну свинну вирізку і підсмажили стейк. Без гарніру. Завтра будуть чебуреки, в суботу печене мяско, а в неділю шашлик...О))) Зате потім до Паски ні -ні . (хочемо як минулого року, взагалі відмовитись від мясного)

7. Farfalla

Farfalla Member

Бульйон з півника, що ще вчора бігав на бабциному подвір"ї, та рис з овочами.

8. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

я сьогодні кулінарна богиня, хоч зготувала порівняно мало, але воно тАке смачне!
    салатик маємо нині з шиночки, сухарів, капусти і оливок
    але страва вечора це налисники, фаршировані куркою, грибами і сиром - оце неймовірна смакота
    отак скромно ми сьогодні святкуємо День кота:girl_wink:

9. Hermi

Hermi Well-Known Member

а мене сьогодні на мясце потягнуло. хочу біфштекс приготувати і ще якийсь легкий салатик з капусточки:)

10. Pulupjak

Pulupjak Active Member

Зраненька зварила борщик з реберцями, картопелька пюре на обід, свинні відбивні і салатик з квашеної капусти. І ще можливо на вечір налисники з абрикосовим повидлом і сирком))))))))))

11. Donata

Donata Active Member

Щойно виключила росольник, ще є плов і запечене мяско.

12. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

зранку гречана каша з молоком, кексики з плавлених сирків, в планах вареники з капустою і картоплею.

13. Farfalla

Farfalla Member

запарила гречку, засмажу рибку в клярі

14. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Щось немаю бажання готувати, тому ставлю гречку варитися, до неї зроблю дом.сир із сметаною і зел.цибулею і ще хочу на вечір салатик із плавлених сирків+морква+яйце+часничок.
    Може ще втушу кур.печінку, але нефакт)))

15. tsyganka

tsyganka Member

Зупка з курячим м'ясом і грибами, налисники з малиновим джемом і в планах наліпити пельменів.

16. Virner

Virner Well-Known Member

Я сьогодні господиня - фест!:girl_blum:
    Після того як мій муж вже 2 дні їсть морожені пельмені з супермаркету:girl_blush2: , (головне, щоб наші матусі не дізнались) я вирішила його сьогодні здивувати. І так:
    бульйон з домашніми макаронами, плов, салат з курки і ананасів, пиріжки з картоплі, капусти і малини. Зараз ще зварю узвар і запечу м"ясо з травами. :girl_tender:

Останнє редагування: 24 Лютий 2012
  17. jalla

jalla Прогрес року 2013

Я сьогодні такого накуховарила: картопля тушкована в сметані з курячими крильцями, тушкована квашена капуста, зупка з фрикадельками, компот з яблук і мороженої смородини, на десерт розморожується суниця+полуниця мням-мням.:nyam2:

18. тигрица

тигрица Well-Known Member

Голубці, курячі котлети, картопляне пюре, тушена капуста, салат з морковки, оладі з клубнічним варенням, узвар.

19. dasha

dasha Well-Known Member

В нас сьогодні налисники з м"ясом, з яблуками, плов.

20. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Бульйончик з домашнього когутика, рис з овочами з румунськими ковбасками "Мічі", на вечерю гарбузова кашка, а на десерт буде вівсяне печиво.

Статус теми:
Закрита.