Що Ви сьогодні готуєте? (2)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. manka

manka Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? (2)

бульйончик з домашніми макарончиками, картопляні зрази, пшенична каша з підливою, аджика і вперше пекла торт "Наполеон". Зараз йду пробувати.

2. Maksli

Maksli Well-Known Member

Ухти, яка цікава і корисна тема!!!:girl_dance:
    У нас зранку - смажена кртопелька з квашеними огірочками, чай і домашні печені рогалики, ще буде капусняк, запіканка з пшоняної каші і яблук, компот з сушини, поки всі плани! а є ще вчорашня тушена картопля з мясом і квасолею! :girl_smile:

3. Nana11

Nana11 аспіранточка

А в нас сьогодні палюшки!

4. Raven

Raven Мама малятка

Я всора купила собі класну форму для піцци. Сьгодні буду робити піццу з курочкою і парміджано. І ще нам передали чечевицю, мож якийсь супчик получиться. Ще з фруктового асорті кексика "Столичного" спечу.

5. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

В нас на сніданок була вівсянка в Ромчика та слойка з згущеним молоком в мене:girl_crazy:. На обід вже є капусняк, а на вечечю паста з тунцем та сиром. На десерт спечу двохколірний кекс (маю файний рецепт).

6. kyharochka

kyharochka Member

В нас також зупка з фрикадельками, налисники з капустою та м'ясом, котлети ще щось треба на гарнір зварити. На вечерю напевно домашнє квасне молочко.

7. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Капусняк, насмажила відбивнушок, ще запекла рибку з лимончиком, відкрила салат з баклажанчиків, зварила компотик з вишні і яблук, зараз ще відварю пюрешку і вуаля - вечеря готова:girl_claping:

Останнє редагування: 10 Лютий 2012
  8. наталя 2204

наталя 2204 Well-Known Member

В нас на вечерю буде запечена картопля в глиняних горшечках з курячими бедрами + багато цибульки і моркви (пишу і слюні ковтаю :) ) і салат з квашеної капусти.

9. fillette

fillette Well-Known Member

У мене сьогодні фарширована м'яском картопля і салат з бурячка з часником. На десерт мандаринки і цукерки.

10. Gajka

Gajka Well-Known Member

Бульйончик, картопляно-грибно-сирна запіканка, фаршировані печериці, торт баунті.

11. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

і я в планах маю, от думаю, чи то зараз варити той суп чи вже вранці:girl_in_dreams:. а сьогодні був омлет, мюслі з йогуртом, вчорашній суп, гречка з тушкованим мясом, салат капрезе і салат з буряка з горіхами і чорносливом, сьогодні заправлений майонезом. круасани і мегасмачні цукрові пончики з "віденських булочок".

12. Virginia

Virginia Well-Known Member

Суп-пюре з печериць, картопля з мясною підливою, салат якийсь (може з капусти, або з буряка, ще не вирішила), на сніданок були сирнички з кавою, а на вечерю певно буде піца. І ще хочу чогось такого ...:girl_in_dreams: але як завжди, не знаю чого саме.

13. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А я сьогодні робитиму біляші (не собі, мужу) вперше:girl_dance:.
    А ще на вечерю будуть "штрумби кубанські". Отак). Ще салат певно з квашеної капусти зроблю і зварю компотик з ягід.
    І ще доїдаємо капусняк і кекс.

14. Asal

Asal New Member

а ми сьогодні будемо готувати самсу :girl_dance: улюблена страва нашої сім"ї, як каже мій чоловік "самса если есть, то ее сразу же и нет" :nyam2::nyam2::nyam2:

15. fillette

fillette Well-Known Member

Зварила супчик з курочкою, рисом і овочами. Також стушила куряче м'яско в сметанно-томатному соусі :nyam2:. Залишилось зварити якийсь гарнір. Дуже хочу пива з рибкою і ліньки йти в магазин:girl_in_dreams:

16. Ariel

Ariel Well-Known Member

Борщик на обід. А вечеря трошки святкова: м"ясна книжка, картопляне п"юре, салат з овочів, різні закрутки, і на десерт зробила чорнично- вершкове желе ( типу панна котта). Будем смакувати:girl_claping:

17. Gajka

Gajka Well-Known Member

Печене індиче стегенце, печена придушена картопелька, піцца.

18. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Голубці, спагетті і до них підливка з м"яса, тушені гливи в сметані, салат з буряка і чорносливу і пиріг з чорницею.

19. sunset

sunset Active Member

зробила олів*є, супчик з броколі і курочки
    і знущаюсь над картоплею- фарширую з грибами,
    і роблю на шпажках з беконом)

20. DivineVanGate

DivineVanGate Member

Вже 16:38 ще нічого не зробила , застрягла на посиденьках
    в планах суп з креветок і смажена риба.

У нас субота - рибний день ;)