Що Ви сьогодні готуєте? (2)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. zlatovlaska

zlatovlaska Well-Known Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? (2)

Снідали: дитина- манною кашою, чоловік пирогом з гречки з грибною підливкою, я пюрешкою з помідоркою свіжою (щось так "хімії" захтілось :)). На обід зварила великий банячок ухи.

2. Virner

Virner Well-Known Member

У нас сьогодні на обід - борщ з пиріжками. Так захотілось такого борщику, як робила моя бабуся і пиріжків з картоплі... Тісто замісила, начинка - готова. Зараз приступлю до ліплення-смаження.
    А ще зі вчора залишилась - тушкована качка, салат з селери. Ще б щось придумати на десерт.

3. Holly

Holly Moderator

Ранком зварила суп на курячому бульйоні. А зараз піду готувати жюльен в горшечках, бульбу/гречку на вибір, компот.

4. lawyer

lawyer Member

сирна зупка, пиріжки з м'ясом, салат Вінігрет, вишневий компот, на десерт - фрукти (банани і апельсинки)

5. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

пюре. риба, макарони, кампот, окорочка курячі, борщ. Печеня магазинне. Завтра свекруха котлет напече. Моїм хлопцям хватить на 2 дні доки мене не буде у Львові.

6. Ariel

Ariel Well-Known Member

Вінігрет( свекр каже "силос"), зупка з кролика, гречка з котлетами, на вечерю планую п"юре гарбузово-яблучне.

7. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Гречана зупка, картопляне п"юре, шницельки, сирники на десерт та домашні пряники.

8. oksumoron

oksumoron Active Member

сьогодні готуватиму курячі жолудки смажені, з картопелькою, ще салат із синьої капусти! на десерт в нас фрукти, а ще вчора спекла пляцок із маком, горішками та ізюмом!
    зараз думаю ще зварити узвар.

9. sunset

sunset Active Member

борщик пісний, такий квасний, няммм
    голубці, оселедець, салат з кальмаром
    на десерт- завиванець з карамелізованими яблуками (робила вперше, на прохання мужа)

10. zlatovlaska

zlatovlaska Well-Known Member

ДЕРУНИ !

11. fillette

fillette Well-Known Member

Зварила хіба суп і більше не маю настрою нічого готувати. Ще смажила пиріжки з яблуками. Не працює духовка на квартирі, яку знімаємо. А так хочеться щось смачненьке спекти.

12. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

ммм який я рис з морквочкою стушила, мнямка, а ще компотик з дачних яблучок зварила. І котлетки з дичини мама передала:)

13. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

овочевий суп, підливка з гуски, пюре картопляне, тушкована капуста, салат з бурячка, квашені огірки, на десерт яблучний пиріг, яблука, мандарини.

14. Katrine

Katrine Member

картопелька з м'яском на сніданок, борщ, деруни і салат "старольвівський". для Маркіянка - голубці з індичого м'яска. на десерт - торт від сусідки:girl_haha:.

15. arabig girl

arabig girl New Member

Напевно я сьогодні з себе познущаюся і розповім, що я буду готувати завтра, бо сьогодні я на одному кефірчику і йогурту)))
    Отже, завтра я буду готувати традиційну українську кухню: борщ, вареники (з картоплею) з цибулькою і салом. Смакота буде!!!)))

16. Kryhla

Kryhla Member

У нас горохова зупка, на вечерю дотушується овочеве рагу, а до чаю - налисники з сиром.

17. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Уха, спагетті з сиром, рисова каша.

18. natka75

natka75 Well-Known Member

борщ, запіканка з рису/яблук та родзинок,смажена картопля з кефіром, бурячки, відкриті баночки з лечо та маринованими помідорами, компот з сушки, чай з липи та шипшини, фрукти.

19. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

гречка з маслом, курячі гомілки запечені в рукаві, баклажани з часником.

20. SweetMira

SweetMira Well-Known Member

Суп з цвітною капустою, тушене м)яско з грибами, сметанкою і часничком, квасоля (шпарагівка) тушена зі сметаною, каша пшенична, кекси з ізюмом:d23:

Статус теми:
Закрита.