Що Ви сьогодні готуєте? (2)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? (2)

Фарширована печена риба, котлети, картопляне пюре, бутерброди, а на десерт кутя і мафіни.

2. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Я сьогодні,крім вранішньої кашки дитині, не готувала нічого, бо все ще зі вчора позалишалося))) Кайф.

3. Raven

Raven Мама малятка

Спекла лимонник, нарешті вдався!!!!!!!!!!

4. Farfalla

Farfalla Member

Я сьогодні готуватиму капусняк, ще маю голубці, шубу, квасольку та пампушки!

5. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Сьогодні вертається муж з відрядження то наготовано: помідорову зупку, вареники з картоплею, котлетки, лечо з болгарських перців, а на десерт мамин тортик спартак.

6. napoleona

napoleona Well-Known Member

цільносмажена картопля із шпондером і часником для чоловіка, оселедець, бурячки з хріном, голубці з картоплею, капуста з квасолькою, узвар

7. sunset

sunset Active Member

курячі лапки, з картоплею, запечені в рукаві- давно не було)
    *сирні манюні* за переписом Мучачі)
    салат з креветками та айсбергом, як варіант Цезаря)

8. allja

allja Well-Known Member

В нас сьогодні тушкована картопля з м"яском, чанахи, мужові на роботу - гречка з підливою, салат з пекінської капусти, а на десерт вафельки та апельсини

9. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

зранку рис із м"ясною підливою, на обід червоний борщ доварюється вже.
    На вечір скоріш за все буде картопляне пюре із якимось салатиком-закруткою.
    Налисники з сиром та яблучний сік на цілий день на десерт))

10. Jeanjerry

Jeanjerry Active Member

Борщ, картопляний пиріг, індиче філе з овочами, тушковане в сметані, на десерт - залишки тортика, фрукти і йогурт

11. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

налисники з варенням рози, плов з ребрами, рибка смажена, пюре, компот. і бощ щавелевий.

12. natka75

natka75 Well-Known Member

Вчора зварила зупу з фрикадельками, тефтелі з рисом в помідорово-сметанковому соусі, на гарнір доварю або макарони або картоплю, компот з сушки, а зранку спекла млинці на кефірі з родзинками та яблуками,

13. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

В мене сьогодні на цілий день картопелька пюре з м*ясною підливкою, салат вінігрет, борщик червоний, пиріжки з капустою, вахлі домашні (свіженькі:girl_tender: ) і компот з яблук та аличі.

14. Donata

Donata Active Member

овочева зупка, картопляне пюре, сметанкова підлива з курки, кукурудзяна каша молочна, налисники, йогурт та хлібчик сметанковий печеться.

15. nalia

nalia Member

В нас сьогодні помідорова зупка, пюре+ печені крила індика+салат з пекінської капусти,і банановий пиріг з мультиварки( правда того разу додала різані горіхи)

16. kyharochka

kyharochka Member

В нас зупка фасольова, росіл з курочки, гречка, підливка, вівсяники, відбивні, салатик з бурячка і чорносливу, салатик в тарталетках з сирочка, картопля тушена з м'яском, 2 кекси з пудингу, компотик з яблук. Ще є тістечка і пампушки, фрукти.

17. Virginia

Virginia Well-Known Member

Зранку була кава/чай з пампухами, в обід зупка з кваску і відбивні з картоплею, салат з пекнської капусти, на вечір хочу зробити сирну лазанью, до дого ягідний компот і дуже ароматний трав"яний чай, який вчора прикупила

18. zlatovlaska

zlatovlaska Well-Known Member

Щойно вийняла з духовки пироги з гречкою-бульбою. Запах..нема слів. Домлівають під периною. Поставила пекти піцу.
    Маємо ще трошки на завтра олів"є, капусти тушкованої з грибами, бульйон і налисники з мясцем.

19. Farfalla

Farfalla Member

А ми снідали (як каже мій дідусь по-панськи :girl_haha: ) кавою та пляцком з яблуками, в обід попили бульйончику з домашньої курочки з макарошками, а тепер ввечері насмажили картоплі, рибку запечену, салатик з хрустиків з часничковим соусом та відкрили баклажани в аджиці... "чревоугодники" :girl_crazy:

20. Lira

Lira Member

на мене нині напали спогади з дитинства про хрусти, смажені в оліїї і присипані пудрою. А як є охота- то ніц не вдієш- напекла дві таці. Син не мав приємних спогадів з дитинства, то цієї смакоти не оцінив :) . А от ми з чоловіком і мамою як присіли коло тих хрустів -лише блиснуло. Ну от точно- смак з дитинства.
    А поза тим я нині в пориві натхнення винайшла нову страву. Мала робити звичайні фаршировані печериці, але капелюхи були ого-го, а ніжки - тонкі і для начинки їх навіть з цибулькою було катастрофічно мало. І тут мені у вічі впала мисочка з залишками ранішньої гречки. Дівчата- яка то вийшла смакота- капелюшки печериць, змащені домашнім майонезом і фаршировані гречкою з підмаженими ніжками грибів і цибулькою. То до мене якась кулінарна муза навідалася:)

Статус теми:
Закрита.