Що Ви сьогодні готуєте? (2)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Farfalla

Farfalla Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? (2)

А я сьогодні вперше зготувала так звані ліниві голубці (кур.філе, капуста, морква. цибулька, геркулес) - дуже ніжні!!! , макарончик, огірочки мариновані, зупка рисова. От-так!

2. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

В нас ченахи, ще трошки борщику, тушена картопелька з курячим філе, на солодке печуться булочки з сливовим повидлом і по маленькому кусничку два тортики.

3. Gajka

Gajka Well-Known Member

Доїдали зупку, що варив коханий, пельмені, п'юре картопляне, індичі відбивні, підливка з шлунка і сердечка того ж індика, налисники з сиром.

4. napoleona

napoleona Well-Known Member

картопляне пюре, бульйон із кролика, пельмені, компот із чорниці і у планах ще щось спекти на десерт

5. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Помідорова зупка, гречана каша та смажена куряча печінка, бурячки з хроном, салат з пекінської капусти, на десерт фруктовий пиріг.

6. sofka08

sofka08 kasperjonoks

а я сьогодні зварила борщик,картопляне пюре,грибову підливку,макарони по флотськи,+на десерт пиріг.

7. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

червоний борщик, тефтелі телячі, спагетті, салат з бурячка. На десерт сир з сметаною :girl_smile:

8. Farfalla

Farfalla Member

Ой, а я сьогодні працьовита бджола: зварила зупку з макарошками, запарила гречку, стушкувала гливи в сметані і насмажила сирничків солодких!

9. LGalT

LGalT Member

А я зварила зупу гречану, перлову крупу з тушеними овочами , салат з ріпи з домашнім майонезом і запечену рибу річкову (брат привіз).

10. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Захотілось мені гречки до смаженої печінки, зварила гарбузову кашку, маю ще мариновані опеньки. На десерт пиріжки з вишнями від свекрухи. А ще 2 штоленна спекла, але то коли вистояться добре в рушничку :nyam2:

11. Karrizo

Karrizo New Member

А в нас сьогодні грибний супчик з грінками, паста карбонара (страшно захотілось тої нямки), крілик тушений в сметані і ще хочу зробити фруктовий салатик з йогуртом.

12. Gajka

Gajka Well-Known Member

Бульйончик з індика з макаронками, відбивні.

13. sunset

sunset Active Member

салатик з капустки, тушкована телятина в сметанці з грибами, пюре
    зупка овочева з різоні ( вперше робила з тими макаронками- таке смачне вийшло)
    а на десерт поїдемо в місто- хочу морозива з Лігумінки))) ггг

14. arina

arina Active Member

в нас підливка свинна, вареники з картоплею, борщ червоний, узвар.

15. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

Рис з індичкою та овочами в домашньому майонезі (зі свят лишився :) ) та вершки з курагою, кешю та кумкватом (вирішила попробувати що воно таке :) ), а - і узвар!

16. ivanyska

ivanyska New Member

Вчора готувала кур. бульйон, спекла піццу, гречка з підливкою, салат з крабів, запіканка мясна, бурячки.

17. fillette

fillette Well-Known Member

В нас сьогодні рибний супчик з рисом, гречана каша, грибна підливка і відбивні. На десерт мафіни з вишнею:nyam2:

18. Virner

Virner Well-Known Member

У нас сьогодні легенький супчик, рецепт - імпровізація на тему :" Що робити з квашеними огірками". Вийшов не розсольник, а щось...муж вечером зацінить. А ще гречка і відбивні, салатик з селери і моркви.

19. kyharochka

kyharochka Member

А в нас кутя, борщик, вушка, вареники з капустою, картопляне п'юре, запечене м'яско, корейська морква, бурячки з хріном, салатик з апельсинами і корейською морквою, смажена рибка, оселедець, 3 види пампушків(з маком, з повидлом і сирні з маком), тістечка з повидлом(потопельники), узвар, компотик з яблуками і вишнею. Так що з кухнею маю трохи спокою.:girl_wink:

20. lawyer

lawyer Member

салат "олів'є", салат з крабових паличок, різне домашнє мяско, тушена капуста, холодець. на десерт - пампушки з вишнями, маківник, сирник:nyam2:

Статус теми:
Закрита.