Що Ви сьогодні готуєте? (2)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. allja

allja Well-Known Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? (2)

Тушкована фасолька, чанахи, рис з підливою і салатик з пекінської капусти

2. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

В мене картопелька з оселедцем, салат з морської капусти і печериць, капусняк, еклери.

3. ivanyska

ivanyska New Member

Вчорашній борщик, запіканочка, олів"є, та тушена картопля з копченостями. Спечу хлібчик та яблучний кекс.

4. sofcja

sofcja Member

овочеве рагу вже є, мяско допікається, вінігрет нарізала, зара ставитиму варення-соус з цибульки червоної до мяска варитись...
    в планах ще росіл з курочки, закуска польська з оселедчика - рибка, цибулька, маринований огірочок і майонез,
    і ще щось на солодке думаю збацяти... може мою макову смакоту:ed4d70def841dc74b57

5. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

помідорова зупка, картопелька запечена з м*яском, салатик з квашеної капусточки,а на десерт пектиму зараз сметанкові калачики

6. Jeanjerry

Jeanjerry Active Member

Чанахи, запіканка з макаронів і брокколі під соусом, до запіканки помідори у власному соці, на десерт шоколадні маффіни.

7. natka75

natka75 Well-Known Member

зупа з фрикадельками, вінігрет, підлива з тефтелями, макарони, маринований оселедець, відкриті огірочки мариновані, дитині на десерт - розморожені полуниці з сметаною,ківі, апельсини/мандарини, хочеться солодкого чогось - зараз пляцок закалатаю з яблук, компот з сушки.

8. arushka

arushka завжди досягаю мети

В мене на перше уха, на друге - тушковане мясо з овочами, дріжджовий пиріг з грибами, з залишків тіста - пиріжки з картоплею і зеленою цибулею, салат олівє ( може трохи фальстарт, але до Нового року не втерпіла). Є ще вчорашній плов. На десерт - "Пташине молоко" - пляцок стигне, крем закалатала, залишилось зробити глазур.

9. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Борщ, плов, салат з квашеної капусти + зараз йду пекти сирні пампушки:nyam2::nyam2::nyam2:

10. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Грибова зупка, чоловік наліпив палюшки, а я зробила запрашку до неї, оселедь маринований, спекла свою улюблену слойку з яблуками.

11. natka75

natka75 Well-Known Member

субота і всі щось випікають - шарлотка готова:ed4d70def841dc74b57)))))

12. kyharochka

kyharochka Member

Росіл з курочки, запечена картопля з м"яском, налисники з тушеною капустою і м"яском, відбивні, канапочки, салат з квашеної капусти, варена фасолька з підсмаженою булкою, огірки відкриті мариновані, компотик з яблук і спекла паляниці на пляцок "Вишневий аромат" (ще стигнуть) зараз буду перекладати.

13. DivineVanGate

DivineVanGate Member

А в нас суп з креветок, а на вечір спечемо піцу.

Ще мені захотілося домашнього вина з гвоздикою, корицею, медом...:girl_tender:

Але , напевно, прийдеться купити магазинне

14. gladiolys

gladiolys Member

В мене борщ, запечений шпондер, паста з лососем, млинці з варенням.

15. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Бульйон з курки, тушена качка, картопляне пюре, олів"є, імбирні пряники, на обід робила суші.

16. тигрица

тигрица Well-Known Member

Трохи вечером готувала. трохи вже сьогодні, ітак: бульйон з індика, вінігрет, шуба, тушена фасолька, голубці, мяско замариноване буде скоро запікатись, картопелька, узвар, на тортик вже часу не залишилось. прийдеться купити )))

17. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

тушкована свинина, картопляне пюре, маринований перець, сирок з часником, оселедець, шарлотка з яблуками.
    І ще є борщ.

18. kyharochka

kyharochka Member

Маємо ще вчорашній росолик, голубці, салатик з курячим м"яском, сир з часничком, котлети і печінка смажена в сухарях, картопля п"юре, лишився ще кусочок пляцка і мама-свекруха ще передала свого, купу цукорочків і фруктів.

19. Alicia

Alicia Well-Known Member

Солянка, вареники з картоплею і капустою, конвертики з лавашу (начинка сир з часничком і кропом), домашнє шоколадне морозиво.

20. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Сьогодні буде зупка з цвітною капустою, пшенична каша та тефтелі в томатному соусі, салат з кислої капусти та хочу спекти штрудель на святкову вечерю.

Статус теми:
Закрита.