Що Ви сьогодні готуєте? (2)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. GalkaSv

GalkaSv Active Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? (2)

Я сьогодні варила розсольник, тушила капусту, пекла котлети, салатик з пекінської капусти на десерт рис з яблучками та кисіль.

2. jalla

jalla Прогрес року 2013

А я сьогодні наготувала таких наїдків: блінчики з м"ясом і бульон до них, гречка, підливка з курячих сердець, салат з буряка, малому зупка з телятини з шпінатом, на вечерю ще приготую для нього вівсяночку з бананом.

3. Gajka

Gajka Well-Known Member

Помідорова зупка, картопляне пюре, смажені курячі стегна, шуба.

4. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Картопляне пюре, тушкований кролик, риба смажена, салат "Ніжинський",зупка з фрикадельками, вафельні трубочки з кремом:girl_curtsey:

5. Holly

Holly Moderator

А я щойно закінчила готувати салат "Ніжний" (куряче філе, гриби, морква, бульба, майонез) і спекла шарлотку.

6. kyharochka

kyharochka Member

І в нас борщик, картопля-п"юре, котлети, плов, вареники з картоплею, салат (краби, перець,помідори, яйце), компотик і пляцок-як написано на рецепті-"Дуже файний" (з курагою, маком і горіхами), і насправді смачний, бо залишилось трошки на завтра.

7. Ivanna

Ivanna Well-Known Member

І в нас також на перше борщ, фарширована картопля, тюфтельки (чи як там правильно), на десерт яблучний пляцок, який вже майже з"їли.

8. natka75

natka75 Well-Known Member

Зранку на сніданок наробила налисників з сиром та абрикосовим варенням, на обід - вчорашній бульйон з гуски, на вечерю -запечений короп з морквою/цибулею/лимоном, на завтра: картопля з кефіром/сардельками, салатом з квашеної капусти(вчора робила і завтра не зашкодить), компот з сушки, на десерт яблука/мандарини/банани.

9. Virginia

Virginia Well-Known Member

Вареники, зелений борщ, салат з бурячка, кекс

10. napoleona

napoleona Well-Known Member

зранку була вівсянка для мене і кролик в сметані для чоловіка, обід - борщ і оладки із какао-яблучним варенням(мама передала), вечеря чоловік зробив котлет і картопляне пюре, а я яблучний пляцок, компот з винограду

11. Katrine

Katrine Member

в нас сьогодні картопляне пюре з просто мегасмачнющим лососем і овочами, грецький салатик і "чоловіча радість", на десерт - хурма, помело, виноград, і аж 2 тортики - київський і верховина:khomyak:

12. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

шуба, кіш Лорен з лососем і шпинатом ( дуже нам смакує), шварцвальдский вишневый торт з Фраєрки

13. Raven

Raven Мама малятка

Запечені свинячі ребра, попередньо мариновані в вині з прянощами, з картопелькою в фользі. :ed4d70def841dc74b57 Ото закрутила.

14. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

вранці була вівсянка, зараз печеться телятина в травах, вариться пюрешка і узвар.

15. napoleona

napoleona Well-Known Member

бульйон з курки, тушена курка в сметані з овочами, гречка

16. Holly

Holly Moderator

о, і внас гречка, а ще вчорашній салатик є. Ще зварю грибний супчик і курячі відбивні посмажу

17. Karrizo

Karrizo New Member

І в нас сьогодні грибний супчик, млинці з мяском і ще буду смажити чебуреки.

18. Anna

Anna New Member

А у нас борщик і фарширована картопелька

19. lawyer

lawyer Member

овочева зупка, картопляне пюре, смажена рибка, смажена цвітна капуста, домашній яблучний сік і мандаринки!:)

20. Virner

Virner Well-Known Member

У нас сьогодні був борщик, салат з сирків плавлених, овочевий салатик і пельмені. На десерт - еклери і ванільний чай. І ось зараз мужу захотілось піци - готує на кухні...ех...зараз буде мене спокушати, а я не втримаюсь.

Статус теми:
Закрита.