Що Ви сьогодні готуєте? (2)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Korona

Korona New Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? (2)

Вареники, тушена капуста та котлети

2. Яруська

Яруська Well-Known Member

Борщик, голубці з картоплі, запечена свинина, салат з селери, моркви і інжиру.

3. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

В нас овочева зупка, спагетті з курячими стегнами.
    А ще захопилась готуванням в горшочках, тому на вечерю буде свинина з грибами та картоплею в сметанковому соусі.

4. natorella

natorella Well-Known Member

на вечерю улюблена піца

5. Sitara

Sitara Active Member

Сьогодні у нас плов, бульйон і на десерт пиріжки з смородиновим варенням.

6. Farfalla

Farfalla Member

На снідання їли грінки з салатом (яйця+тунець+сир+майонез)
    Обідня трапеза - гороховий суп (мій дідусь завжди каже, що то "музикальна зупа" :girl_haha:), тушкована капуста
    Вечеря - плов. І якщо матиму бажання, то спечу вівсяного печенька до чаю. ))

7. Amrita

Amrita Member

У нас розсіл з домашньої курки, на вечерю запечена щука на "подушці" з цибулі-порею, тушена капуста, мариновані помідори і англійський кекс з яблуками :girl_in_dreams:

8. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

У нас чьогодні капусняк (на моє замовлення :girl_tender:), пельмені, вареники з картоплею, картопля тушкована з м"ясом, пляцок з яблук, булочки з вишнею (то свекруха привезла), мандаринки та банани на десерт.

9. медведик

медведик New Member

борщ з чорносливом, дерун запечений в духовці до нього підлива з білих грибів, олів"є від свекра, на десерт пляцок з яблук і ожини :girl_smile:

10. Ariel

Ariel Well-Known Member

В нас пельмені, котлети, салат з квашеної капусти, пиріг з яблуками, пиріжки з маком.

11. Donata

Donata Active Member

в нас налисники чоловікового виробництва, смакували хто з чим: полуницями, сиром, згущ. молоком, а доня самі топтала. Олів"є, печені яблука та запечене м"яско, молочна пшенична кашка та йогурт діткам.

12. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Результат моїх готувальних вихідних - сирнички, качка з яблуками, помідорова зупка, пюре з картоплі і цвітної капусти, курячі котлетки.

13. Maksutka

Maksutka Well-Known Member

один салат з пекінської капусти з куркою, а другий-з куркою і грибами, картопляне пюре з тушеним мясом з овочами,на десерт - тосканський рисовий пиріг

14. napoleona

napoleona Well-Known Member

грибна юшка, салат з пекінки, жовтий салат, салат з курки і ананасів, нарізка мясно-сирна, риба під снігом, холодець, білі мариновані гриби,запечена гуска і картопля, торт і фрукти - готувала сама(то я хвалюся;)) святкували Романа

15. Kordanna

Kordanna New Member

Голубці з мега смачною підливою з опеньок, зупка чечевицею та вишневий пиріг

16. Holly

Holly Moderator

в нас сьогодні все просто :) Макарони з курячими відбивними, квашена капуста і салат з редьки на вибір, компот. Як діти дадуть, то спечу ще шарлотку

17. Peppy

Peppy New Member

А в мене зимовий угорський суп (на прохання Б/Ф!), шуба (упять подвійна порція, але вже мій спецзаказ:girl_tender:), запечений шпондер, картопля смажена, компот. Ще певно, знову прийдеться Мімозу робити сьогодні...:girl_wink:

18. ivanyska

ivanyska New Member

На вихідних готувала- овочева зупка, мясна запіканка, салатик з крабів, салатик зі сиру і цибульки, бендерки, запечене мяско та вареники з лівером. На десерт тортик,мандарини, а гранат для мене.

19. Gajka

Gajka Well-Known Member

Я варила ще в суботу горохову зупку і плов. То ще нині доїдатимемо. З морозилки витягнула печений шпондерик і маю бурячки до нього. Кампотик із поричок.

20. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

В нас помідорова зупка, філе хека в кукурудзяному соусі з брокколі та рис. На десерт вівсяні пряники і рогалики з повидлом.

Останнє редагування: 5 Грудень 2011
Статус теми:
Закрита.