Що ви колекціонуєте?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем atma, 18 Лютий 2011.

1. lawyer

lawyer Member

Відповідь: Що ви колекціонуєте?

я колекціоную магнітики, вже весь холодильник в них. а ще не можу сказати, що маю колекцію, але кілька штук назбирається різних свічок, статуеток ангеликів та слоників

2. kyharochka

kyharochka Member

Я також маю багато магнітиків на холодильнику, вже скоро буде весь обліплений. Зберігаю також квитки де ми з чоловіком були разом:чи на Захар Беркуті чи в театрі чи в кіно, приємно потім згадати. Маю кілька свічок (є навіть з Польщі-пахнюча) і хочу потрошки збільшувати свою колекцію.

3. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

Ми збираємо такі рюмочки. Але саме такого розміру і форми, і матові, бажано. Почалося з данських. Купуємо 2 штучки, якби одна розбилася. Якщо нема саме таких - не купуємо, може іншого разу. Юзаємо їх з коньячком.
    Ну і оригінальні магнітики.
    А ось що колекціонують мої дітки. Це предмети безмежної гордості і їх і нас з чоловіком.

Останнє редагування: 26 Січень 2012
  4. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

І в нас вся дверка холодильника тим добром обвішана, привозимо з-за кордону, там, де самі буваємо. А ще я збираю пакетики цукру, вже велика корзина назбиралась. 5 кг буде. Каже мама, що подорожчання цукру нам не страшне :girl_haha:

5. sunset

sunset Active Member

колись колекціонува свічки) пахнючі, квіткові, морські- різні)))
    потім були агелики- назбиралось ціла велика коробка, віддали в дитячий будинок)

зараз- магнітики і почала збирати терельки) готую місце на кухні)))

6. Музик

Музик Мартуська

і я колекціоную магнітики - нова мулька - магніти з картинами Гапчинської...
    і сумки :) нетрадиційної форми або кольорів. і сережки (але то мабуть не колекціонування буде вже, а манія)

7. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

І я тепер зробила висновок, що ми колекціонуємо магнітики:girl_crazy:
    Привозимо завжди з-за кордону.
    Тільки ніколи не думала, шо колекціоную їх. Але схоже на те:connie_pull-pigtail

8. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Я вже писала, що колекціоную котиків. Нині отримала подарунок з Японії від друга. Така кица файнезна :khomyak: що аж миші падають :girl_haha:

9. Alexx

Alexx New Member

А я колекціоную наперстки і всякі дрібнички для рукоділля (є в мене маленька рулеточка, складне шило, різні ножнички, пінцетики, коробочки для наперстків) це все переважно у вінтажному стилі. Є один напесток старовинний, мені його бабціна сестра подарувала (а їй подарувала господиня в Німеччині
    інструменти не рахую як колекцію, але також багатенько маю і часто поповнюю запаси, вишукую всякі спеціальні (дуже люблю речі вузької спеціалізації).
    Колись колекціонувала дуже багато всього:
    -календарики, листівки, закладки до книжок, фантіки, наклейки (це в дитинстві)
    - цукри з кав"ярень та ресторанів (думала, що то тільки я така дивна :girl_haha:, а бачу що багато хто таке любить :girl_haha:)
    - ще колекціонувала все що пов"язано з варінням кави (різні кавоварки, млиночки, джезви (є навіть одна мідна ручної роботи зараз вже давно колекцію не поповнювала.
    - ну і травіальні магнітики, було їх дуже багато, але з появою синочка (точніше сказати з початком його ходіння- бродіння) колекція успішно курсує по хаті (більша половина вже в смітнику)
    Зараз вже не пригадаю, що ще.... і так багато понаписувала. Але для мене ця тема дуже актуальна :girl_claping: скільки себе пам"ятаю, то я вічно щось колекціоную.

10. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

11. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

12. vernata

vernata New Member

У нас також якось так спонтанно половина холодильника (вища, щоб дітки не дістали) обросла магнітиками.

13. zetta

zetta Well-Known Member

а я ангеликів, хрустальних, керамічних )

14. atma

atma New Member

Мені здаеться що у Вас на фото крім камінців ще є зубки акули.

15. носик

носик New Member

А я колекціоную барбі ( Маттел). трошки вже велика колекція, але була більша.
    Чоловік жартує, що в нас вдома скоро буде склад барбі))))
    Дуже подобається їх ремонтувати, перепрошивати і тюнінгувати.
    А найголовніше, що мала балдіє зі мною:girl_cool:

16. silvia

silvia Well-Known Member

ви не повірите, що "колекціонує" мій чоловік ........оті маленькі наклейки з фруктів ( бананів , манго, апельсинів..........) (головне шоб не повторювались))))....клеїть їх на боковій стороні кухонної шафки і недавно заявив, що як переїдемо в нову квартиру всі наклейки з собою забере....:girl_crazy: