Що ви колекціонуєте?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем atma, 18 Лютий 2011.

1. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Відповідь: Що ви колекціонуєте?

Сьогодні я отримала монетку від Наталі (atma) і ще й з подарунком!!! Дякую дуже!

2. Materynka

Materynka Well-Known Member

А я збираю квитки різні, і листівки з місць де буваю. Колекцію поповнюю сама, тож вона ще досить маленька. А в дитинстві збирала фантики з жуйок Love is.... поскладала їх всі у візитницю. Такий альбомчик получився.І досі не викидаю, колись навіть не розуміла отих висловлювань про любов. А тепер дуже цікаво їх перечитувати.

3. atma

atma New Member

Мені подобаються співаючі чаші, хотілаб мати багато таких, вони кожна індивідуальна, мае свій звук, тембр. Вже придивляюсь, думаю з часом зможу щось дописати на цій сторінці.

4. Vialka

Vialka New Member

ооо!! я теж))) зараз маю одну, і дуже тішусь)
    а колекціоную пір"я, яке нам з чоловіком трапляеться коли мандруємо горами-лісами, цього року почала колекцірнувати Косівську кераміку (правда маю тільки 2 тарілки). А ще дуже люблю всякі туристичні прибамбаси, як каже мій чоловік "настоящіє вєщі"))) (на випадок якщо Вавілон раптом рухне, щоб все необхідне взяти, і в ліс втекти:girl_haha::girl_haha::girl_haha:)

5. Kofein

Kofein New Member

Раніше колекціонувала статуетки, але коли не залишилось місця на поличках, а їх доводилось постійно мити від пилюки кинула ту затію. Зараз лише кілька найкращих залишила, інші сховала в коробку. Ще був період, коли збирала карточки для таксофонів, тоді ще мобільних майже не було....
    На даний момент колекціоную магніти на холодильник зі всіх країн, міст, селищ де я бувала.

6. Ассоль

Ассоль Dreams come true

Я колекціоную м'які іграшки - ось таких лосиків.
    Ще листівки, монети. В дитинстві мала невелику колекцію марок (найбільше цінувала пару марок з В'єтнаму ще 70-х років). Певно, продовжу далі їх збирати :)

7. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

І я лосиків колекціоную!

8. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

а я люблю декоративні свічечки :girl_crazy:
    і ще збираю всякі гарненькі бірочки з одягу :)
    колись ще збирала гроші різних країн

9. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Збираю книги. І старі купляю, і нові. Збираю ще зі школи.
    Збираєм уже з чоловіком.
    Журнали, газети збираю.
    А ще не знаю чи можна це назвати це колекціонуванням. Я троянди, які мене дарують засушую в книгах, як спогади) Вони не просто подаровані і забуті :) і трави інколи засушую, де побувала в гарному місці. А потім дивишся, нюхаєш, згадуєш)
    А ще збираю вирізки з газет, журналів на рубрики різні "Неймовірно, але факт", "Геніальні люди" і т. д.
    В школі також, мабуть, як і більшість збирала календарики і наклейки з під жувачок)

10. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Я колекціоную:
    1. Фігурки равликів, іграшки-равлики
    2. Цікаві фігурки ангеликів
    3. Ведмедиків Fizzy Moon

Магніти, цукор... але це вже звичка :)

11. Відповідь: Що ви колекціонуєте?

Каміння колекціоную:smile:.
    Сувенірні цяцьки а-ля "маде ін Чайна" жодного ентузіазму не викликають. А каміння - це як малесенька територія, і таки має стосунок до місця, з якого приїхало.
    Сама з подорожей практично нічого не вожу. Зате в мене є добрі друзі;)
    Відтак, маю у колекції "мандрівників" з Польщі, Чехії, Канади, Німеччини, Австрії, Італії, В'єтнаму, США і т.д, і чимало з України.
    Але є біда: занадто покладалася на свій розум :biggrin: та й позабувала, де які. Треба терміново сортувати!
    Отакі вони:
    Далі - більше :i-m_so_happy:

Ще ведмедів маю багацько, але то не спеціально :) - просто дарують. Тут вже про них писала.

12. atma

atma New Member

13. Відповідь: Що ви колекціонуєте?

14. Just me

Just me Member

А я колекціоную м"які магнітики з назвами міст, де буваю. Колекцію почала збирати буквально 2-3 роки тому, з цієї причини вона зовсім невеличка, це далеко не всі міста, де я бувала.

15. Kumochka

Kumochka миється в бані

А я теж колекціоную магнітики, ще підставки під горнятка))

16. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

17. Kumochka

Kumochka миється в бані

))))))))))АГА, давай приїджай вже на чай.І підставки не забудь))):girl_haha:

18. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А ми колекціонуємо інструкції з безпеки з літаків. Є вже 30 різних, навіть кілька раритетних - з Львівських Авіаліній

19. jalla

jalla Прогрес року 2013

А я колекціоную чеки з магазинів :girl_crazy:
    Ні, насправді жартую, просто завжди забуваю їх викидувати. А виглядає як справжня колекція.

20. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Колекціоную квитки поїздів із поїздок на футбол, розкопки чи конференції; квитки з футбольних матчів :), листи - коли була мала, листувалася із багатьма дівчатами і хлопцями зі всієї України, листи деяких із них зберігаю :), а також листи бабці, брата і мейли деяких дорогих мені людей зберігаю в окремій папці своєї електронної пошти :)

• Подобається Подобається x 1