Що ви колекціонуєте?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем atma, 18 Лютий 2011.

1. volkovaj

volkovaj New Member

Відповідь: що ви колекціонуете?

і я таке саме люблю збирати:)

2. IndigoChild

IndigoChild New Member

я ще з дитинства колекціоную іграшки з кіндер сюрпризів (десь повиймаю всі,то зроблю фото,бо,на жаль,всі в коробочках..),рік назад рахувала,то було більше ніж 400 штук), також колекціоную магніти,з різних подорожей привожу,
    а ще з подарунків в мене утворилась колекція відкриток і ведмедиків Me to you:)

3. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

О і я колись колекціонувала пакетики з цукром. В мене були такі рідкі екземпляри... Але з часом їх не стало вже де складати- назбиралося добрих 3 мішка! Тоді мама потрошки почала собі до чаю брати, і вже майже нічого не лишилося

4. atma

atma New Member

Знайшла монету яку Вам обіцяла в подарунок 25 центів Ямайка. Тепер передам з Ялти до Львова та кур"ер Вам доставить.
    Я вже переживала що не знайду а Вам вже розповіла, але все обійшлось, монета знайдена. Ура!

5. TUCR

TUCR Well-Known Member

Також збираю цукри і магніти, цукри почала збирати моя подруга, а потім вже я, то вона мені щось підкине то я їй, а магніти купую і друзі,рідні привозять, бо знають що я це дуже люблю.
    Скажіть,а де ви цукри зберігаєте - складаєте!!!!!!!!!????
    [​IMG][​IMG][​IMG]

6. MYR

MYR Member

Відповідь: Що ви колекціонуєте?

Це колнкція моєї сестри:

Це не враховуючи кружки, гаманців, відкриток, піжами, футболок, тапочок і халату.

А я, колекціоную мило з різних готелів, але моя колекція ще дуже маленька)

7. WildWind

WildWind Member

Збираю марки та монетки, марки більш "професійно", на монетки грошей бракне)))

8. Yarmila

Yarmila New Member

а я люблю ангеликів, мені подружка часто їх привозить з різних місць де буває

9. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

А я колись колекціонувала використані карточки поповнення рахунку :girl_haha: потім викинула маленький мішечок того добра в холодильник :)
    Ой, яка я затуркана!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Читала зверху про магніти на холодильник :girl_haha:

Останнє редагування: 21 Лютий 2011
  10. Sitara

Sitara Active Member

11. napoleona

napoleona Well-Known Member

12. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Дівчата, то я сьогодні затуркана :girl_haha::girl_haha::girl_haha: вже переправила!!!

13. Solomi

Solomi New Member

а я колекціоную скарбнички ( копилки)

ну і звичайно магніти на холодильник, і не тільки з подорожей , а просто якісь цікаві

14. Sitara

Sitara Active Member

Я колекціонувала статуетки ангеликів, але недавно впала полиця з тими ангеликами, і все побилося, як не побилося, то надщербилось, прийшлось майже все викинути..:confused: Тепер нема моєї колекції...:girl_sad: Хоча вона не була дуууже велика, але все ж таки шкода...

15. nadjuffka

nadjuffka New Member

Колекція розкішна! Я аж "прозріла", чесно кажучи...:eek::eek::eek: Дуже цінна колекція! Так тримати!:i-m_so_happy::i-m_so_happy::i-m_so_happy:

16. atma

atma New Member

Бачила в свому житті дуже багату колекцію нагород, монет дуже старовиних навіть до нашої ери. Нашим близьким знайомим в житті повезло знайти клад. Їхнім батькам після війни дали старий Еврейський будинок на дві сім"ї, через багато років вони знайшли потайну кімнату схованку, там було багато всього. Ще через якийсь час вирішили углубити підвал, та теж повикопували скарбу усякого. Ще собі згадала також богата колекція всяких старих речей, бачила в Ялті, в онуки купця першої гільдії поставщика до Імператорського двору мебелі, карети та інших. Колекція від мебелі до фотографій, маленькі фігурки та великі сімейні портрети, така розкіш.
    Також дуже вразила колекція різноманітного каміння та пород. Мене чоловік взяв із собою коли його запросив Голубев Віталій Миколайович дійсний член малої академії наук, герой радянського союзу, ботанік професор, який подарував місту Ялта колекцію картин та графіки, часів Радянських художників, сьогодні виставляеться в Воронцовському палаці в Шуваловському копусі та оцінюеться 10 міліоні доларів.
    Колеція налічуе біля пів тисячі каміння та всяких пород, навіть на одну соту не уявляла що під землею стільки цікавого.
    Ой ще стільки всього пригадую але про це якось згодом пожалію Ваші очі.

17. pyzurj

pyzurj New Member

колекціоную файні пакети, щось купляю - то не викидую кульочок, а гарно складаю в велику сумку, і там їх зберігаю. ) от така вже в мене звичка є . а ще лейби з одягу складаю (нашо воно мені - поняття не маю, просто шкода викидувати.):girl_flirt:

18. IndigoChild

IndigoChild New Member

і я)) вже цілий кульок маю:girl_haha:

19. Heureuse

Heureuse вірю...

Колись як була мала, то колекціонувала різні наклейки (тоді то було модно):girl_haha:
    А зараз таскаю до дому пакетики з цукром з усіх кафешок, в яких буваю. Почалась ця звичка тоді, коли я серйозно взялась худнути і відмовилась від цукру в чаю та каві :girl_cool:

20. aknelitta

aknelitta New Member

А я колекціонувала статуетки котиків. Була ціла полиця. Але потім почались переїзди і з колекції залишилось штук 10. (Колись народ не мав проблем з подарунком для мене :))
    Маю знайомих які колекціонують маленькі пляшечки з алкоголем (все кажу - пора вже потрохи пробувати), а ще колекціонують гумки (стирачки, ластик по рос). Яких там тільки нема!!!! І Пазли і фрукти.... ніколи б не подумала що такі резинки можуть бути