Відповідь: Що Вам бракує? Стільки проблем виринає з цієї - невпевненість у майбутньому і постійна напруга. На даний час це теж моя мрія і ціль.
Відповідь: Що Вам бракує? Ооо, а мені так багато бракує: по-перше власної сімї (чоловіка та діток), далі авто і будиночка за містом. А найреальніше - це відпопочинку на морі.
Відповідь: Що Вам бракує? - і мені. залишилось ще трішечки зачекати... - авто у нас, але після весілля хочемо інше...
Відповідь: Що Вам бракує? мені бракує відкритого балкончика, завитого зеленню, зі зручними кріслами і кавовим столиком, з виглядом на море . так і бачу свої свіжі ранки з горнятком пахнючої кави, і тихі вечори з бокальчиком сухого червоного винця хоча б на такому балкончику :rolleyes:. ну добре, може бути без вигляду на море, хоча б на якусь гірську річку .
Відповідь: Що Вам бракує? А мені бракує тата...Моя мамуся була все життя моє і мамою, і татом!!! Правда тато мій живий, і живе зі мною в одному будинку..я на 7-му поверсі, а він на 5-му....Але він зі мною не спілкується...на жаль. А зараз як я готуюся до весілля свого, мені так його бракує як ніколи, хоча бракувало його все життя (як в 1-й клас пішла, як закінчувала школу, перші мої екзамени, поступлення...) його просто поруч зі мною не було...
Відповідь: Що Вам бракує? На даний момеент мені бракує сонця і сухого асфальту)) Чекаю-недочекаюсь коли ця моя маленька мрія збудеться, і я буду проводити більше часу на вулиці, кататись на велосипеді, бігати і шукати пригод з коханим)
Відповідь: Що Вам бракує? Мені бракує коханої людини поруч, яка б мене розуміла,підтримувала,оберігала ,любила...Все інше можна купити,придбати, банально "дочекатись",нажити спільними зусиллями...
Відповідь: Що Вам бракує? зачіпило за живе в мене була дуже схожа ситуація...і от якраз перед весіллям як ходили на церковну науку(перед шлюбом), я священнику розповіла ту ситуацію,то,звичайно,сказав - треба простити і примиритися... я так і зробила,хоч як важко то було але якось потім стало набагато легше!треба дійсно вміти простити,особливо зараз,в передвеликодньому часі, зробити перший крок...і все буде добре!))
Відповідь: Що Вам бракує? у мене теж є таке бажання))),думаю з часом це здійсниться. А ще хочу ремонт зробити ,щоб у дома було затишно,та світло. З дріб"язку,то сумочки нової....))))))
Відповідь: Що Вам бракує? вчора ми були в новій лінії - купували дітям фарбу в дитячу перед тим мені подібний допис впав очі бракує мені реально на існуючому відкритому вузькому і довгому балконі затишку моря - не буде - то ясно але! в новій лінії є арка для горшків зі звисаючими рослинками - то супер штука минулого року в них була кована і мені було шкода грошей - того року вона в них в пропозиції металева і помальована на зелено (чи металеві прутики обшиті пластиком) - виглядає гарно і коштує 99 грн вже собі придумали шо так і зробим а от зі стільцями... балкон вузький досить і відповідно якихось кльових не поставиш - не влізуть і діти можуть вилізти і... словом для святого спокою поки крісла бєє - пласмасові
Відповідь: Що Вам бракує? І мені.. Це єдине пояснення, чому з ліжка вилізти не можу..Хочеться просто пересидіти цю непогоді вдома з теплим чайочком...Ой, відчуваю, що потім багато прийдеться робити алярмом через отаке валяння в ліжку на вихідних...
Відповідь: Що Вам бракує? Мені бракує внутрішнього спокою. В тому плані, що багато різних страхів. Наприклад, літаки. За минулий рік літала 9 разів, а всеодно кожен раз перед польотом трясусь як осиновий лист. А ще боюсь швидкості і коли на трасі багато машин. Хочу бути спокійною і нічого не боятись.
Відповідь: Що Вам бракує? здоров'я дітям і нам відключених батерей води у Львові (наприклад як в Тернополі озера...)
Відповідь: Що Вам бракує? і я а по темі-бракує мені енергії і сили, і ніби життя цвіте на дворі,сонечко ..а я, як бубушка-песьонерка:confused: