Відповідь: Що Вам бракує? Часом так бракує Віри. Віри в те, що все буде добре. Ну і бракує відчуття всеохопного щастя - так за цим відчуттям скучаю....а так вже не буде.
Відповідь: Що Вам бракує? чому не буде? То Вам Все буде! А інколи навіть більше, ніж ми очікуємо! Мені бракує терпіння і вміння змовчати в певні хвилини.
Відповідь: Що Вам бракує? а мені бракує власного авто . хоч інколи дивлячись на різні аварії я думаю , що мені пощастило ,що його в мене нема .... власного житла в мене теж нема але мрія про авто реальніша...буду мріяти далі
Відповідь: Що Вам бракує? хату маю, чоловіка маю, що ж бракує? здоров'я, щоб здійснити заповітну мрію
Відповідь: Що Вам бракує? бракує мужності наважитись зробити щось важливе... в деяких випадках *тянути кота за хвоста* - не є добре.
Відповідь: Що Вам бракує? Мені бракує працьовитості, відкладаю все на завтра, а можна ж зробити сьогодні...нє не можна, ліньки =)))
Відповідь: Що Вам бракує? Xочу xоч на деякий час пожити в якісь інші сім'ї, відчути інший клімат й іншу "погоду в домі". Ось цього мені вже 28 років бракує.
Відповідь: Що Вам бракує? І мені бракує, а ще грошей бракує. Ну, і відповідно спокою пов"язаного з вищеописаним дууууже бракує...
Відповідь: Що Вам бракує? Особисто мені бракує організованості власної і сили волі. Ну і ще мабуть цього теж
Відповідь: Що Вам бракує? На даний момент - відпустки, Вдвох з чоловіком, без дітей, кудись на пляж, або в Тайланд. Але в корні - багато грошей ))