Що Вам бракує?

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем Волошка, 12 Вересень 2011.

1. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

Відповідь: Що Вам бракує?

Мені зараз бракує відпочинку. І є невизначеність чи ми поїдемо на якесь море чи ні, бо намічаються великі фінансові витрати. Дотично до цього, мені дуже бракує в квартирі СВОГО куточка, де можна усамітнитись, хоч ненадовго і зібрати себе докупи.
    А тепер з позавчора мені ой як бракує одного зуба:girl_in_dreams: і світить мені перший імплант і то ще не скоро... а місяці за 4-5, бо там ціла процедура.

2. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Останнім часом бракує навіть доброго настрою на шопінг, хоча вже давно пора.. Зате радо роздивляюся зразки шпалер до вітальні :girl_crazy:
    Ох, ця погана, погана звичка економити на собі..

3. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

банально бракує часу( а деколи і фінансів) для улюбленого хоббі. все робота, робота....

4. Sertce

Sertce Member

Сьогодні(!) мені бракує часу і терпіння:girl_in_dreams:

5. Lyakerka

Lyakerka New Member

Останнім часом так бракує сили і терпіння одне і теж робити цілими днями. Безкінечне прибирання, готування цілими днями... Декретна відпустка- найпрекрасніший час, коли можна побути з донечкою побільше, але і це деколи так набридає:8:

6. kozhuk

kozhuk New Member

Мені бракує природи. Мрію про поїздку за місто, із цих камяних джунглів - на волю, в пампаси! Нехай на ці вихідні буде сонячно і тепло!

7. garnazirochka

garnazirochka New Member

Мені бракує відпочинку, дуже хочеться на море:)

8. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

а я така щаслива, всі нематеріальні блага - зі мною :)
    бракує... грошей :) або мікробусика volkswagen transporter 4
    але що далі в ліс, то краще розумію: краще хай людям бракує речей, ніж речам бракує власника...

9. Kaplan

Kaplan New Member

грошей не дуже э. Хочу дати багато дiтям особливо хочу щоб знали добре англ. мову для 3 дiтей треба як мiнiмум 1000 грн на мiсяць.

10. squirrel

squirrel New Member

Мені бракує розуміння, моральної підтримки і довіри до людей. Ще бракує відпочинку, хотілось би лягти десь на природі і просто слухати спів пташок і легенький шелест листочків ні про що не переймаючись. Ще бракує душевного спокою...

11. marika28

marika28 Well-Known Member

Бракує відпочинку кожен день одне і те ж . А в неділю замість того щоб кудись вибратися компютер а так хочеться моря сонечка (до моря якихось 70км) або звичайної поїздки за місто в гори. Так ні чоловік у неділю спить( відпочиває) а я саменька з компютерною рибалкою або грибами:girl_cray:

12. perekotypole

perekotypole New Member

бракує часу на власні забаганки. Хочу зваляти сумку, вишити сорочку і поїхати в Одесу. А часу нема на все це, і навіть на посиденьки нема, але пожалітися мушу і вже втікаю далі до роботи :girl_cray:

13. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

мені бракує грошей і совісті (с) так каже мій коханий))) грошей дійсно бракує, вірніше не так....маю забагато пунктів, куди треба постійні фінансові вливання. бракує часу... бо ж ідей для рукоділля купа, а коли то все реалізовувати?? бракує часу щоб піти з дитиною кудись далі аніж найближчий парк. бракує часу елементарно виспатись.
    а ще бракує авралів на роботі))) останній проект закінчився в суботу, наразі маю затишшя, тому нині цілий день товчуся по форумах, чатах. соцмережах...і то мене вбиває...

14. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Дуже бракує грошей і роботи. На роботу бояться брати, бо "30р, щойно заміжня і все рівно піде в декрет" (а я таки піду, бо дуже плануєм лялю), а в липні ми їдем в відпустку. Хоббі грошей поки не приносить. Є геть оказійний підробіток + пару гривень з біржі. А так хочеться, як не обновки, то подарунка коханому зробити, + дні народження всякі. Капец, капец, капец.... :girl_cray: Набридло зводити кінці з кінцями...

15. glasses

glasses Member

А мені бракує лялі, яку дуже хочемо:connie:Час і гроші - це банальне, навтіь не зазначаю, а ще мені бракую часу на відпочинок, а інколи навіть і на чоловіка. Але трохи тепер страю це все міняти і більше часу приділити свому коханому

16. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

Все буде добре, повірте будете мати лялічку. В мене таке саме було рік тому. Мені дуже бракувало дитинки. А тепер маю своє щастя. Тому тепер мені не бракує нічого, тільки би лише всі були здорові. Ми живемо скромно, я не хочу ні особняків, ні дорогих машин, ні розкошів. Сімя, дітки - то моє щастя...

17. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Дуже бракує свого куточка, хоч якогось :sad: і вже, як наслідок, бракує спокою, впевненості, можливості планувати щось глобальніше...

18. Dog

Dog New Member

Мені бракує відпочинку!

19. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Мені бракує моєї доці...

20. dudushka

dudushka New Member

Мені бракує часу і впевненості..