Відповідь: Що Вам бракує? Цікава тема... Мені дуже подобається моє життя зараз: воно таке насичене і цікаве. Навколо стільки цікавих творчих людей і зі мною мої любі діточки, що дорослішають на очах. Але все одно багато чого бракує. Бракує відпочинку: пару днів наодинці з природою. Бракує, звісно, грошей на самі звичайні потреби. І бракує кохання: справжніх добрих стосунків без умов та умовностей...
Відповідь: Що Вам бракує? Мене іноді просто вбиває той факт, що я не мужик. Було б значно легше вирішувати деякі питання =(
Відповідь: Що Вам бракує? Читаю тему, і вкожному дописі бачу частинку себе. Які у нас схожі потреби.. Як в індійському кіно: "Обнімімося, сестри!"...
Відповідь: Що Вам бракує? От я думала-думала чого мені бракує (а якщо думала, то значить нічого не бракує) і все-таки теж сили волі. Ну от, н-д, планували вагітність і обіцяла собі робити вправи, записатись на гімнастику і т.д. З усіх вправ, які роблю, то тільки руки до рота підношу по 100 раз на день Виправдання є: я працюю Але ж хіба то виправдання? То ЛІНЬ
Відповідь: Що Вам бракує? Мені бракує усамітнення приблизно на 7 днів, мені бракує натхнення до роботи та звичайно емоцій
Відповідь: Що Вам бракує? +1 а мені "цветик-семицветик" хочеться мати... А якщо чесно, то я хочу подорожувати частіше, ніж я то роблю зараз. І щоб чоловік мав можливість - і матеріально і по часу.
Відповідь: Що Вам бракує? Чому не перейменовують тему на "Чого мені бракує?". Чи то я граматики української не знаю?
Відповідь: Що Вам бракує? мені бракує як мінімум 100 тис гривень для повного відчуття щастя, ну і ентузіазму до роботи бракує,...хчеться посидіти деякий час вдома без тої напруги постійної.
Відповідь: Що Вам бракує? А мені бракує величезної дружньої родини, щоб зібратись ввечері за чаюванням, щоб були баба, дідо, батьки, купа дітей, і хай буде шум, гам, і ще пару собак і кішок і навіть хом"ячків. І в тому балагані, я б просто дуріла від щастя, бо так деколи пустенько на душі, що хоч на місяць вий.
Відповідь: Що Вам бракує? Мені бракує токати ре-мінор в величезному храмі. Так, щоб гриміло все навкола і всередині, а коли вийдеш на сонце - нове життя.
Відповідь: Що Вам бракує? Мені ще бракує впевненості в собі...хоча події навколо мали б підтвердити мою самооцінку, але щось сама я ще того не розумію...
Відповідь: Що Вам бракує? А мені бракує восьмого дня в тижні - бо завжди маю купу роботи, нічого не встигаю :8:
Відповідь: Що Вам бракує? Мені сили волі бракує. Наполегливості, копня в дупу чи що? Сиджу і ніц не роблю, а роботи поооовнооо!Така лінива, що аж страшно і соромно. Весь час себе налаштовую, що от вже заааавтра...Приходить завтра, і нічого не змінюється.
Відповідь: Що Вам бракує? А мені бракує коханого чоловіка поруч,хочу щоб був біля мене не тільки на вихідні, але й весь тиждень. А ще якоїсь романтики у наших стосунках.
Відповідь: Що Вам бракує? А мені бракує пилососа з вологим прибиранням, бракує мами, її допомоги, її розрад (вроді недалеко живе а так рідко приїжає), малому вже 1,3р. а мама ні разу з ним не залишалась, завжди в неї знайдеться якась "відмазка". Он минулої неділі попросила залишитись на 3 години, щоб ми з чоловіком разом хоч в кіно сходили, розвіялись за стільки часу. Нєє... я маю свою хату прибирати, їсти варити.. бла..блаОбидно
Відповідь: Що Вам бракує? А мені бракує романтики в сімейних відносинах. Дитина мала, завжди з нами, нема з ким залишити, от і призабулося шалене кохання.
Відповідь: Що Вам бракує? з матеріального бракує туфель і парфумів, з душевного - приємних співрозмовників, з болісного - бракує тата, з глобального -бракує сміттєпереробних заводів по Україні
Відповідь: Що Вам бракує? напевне бракує впевненості у тому, що по закінченні університету (а це вже так скоро ), в мене вийде стати кимось більшим, ніж дипломована прибиральниця.. (проти професії нічого не маю, і все ж.. ) Бракує визначеності. ось.