Що Вам бракує?

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем Волошка, 12 Вересень 2011.

1. mamatu

mamatu Well-Known Member

Відповідь: Що Вам бракує?

Цікава тема...
    Мені дуже подобається моє життя зараз: воно таке насичене і цікаве. Навколо стільки цікавих творчих людей і зі мною мої любі діточки, що дорослішають на очах.
    Але все одно багато чого бракує. Бракує відпочинку: пару днів наодинці з природою. Бракує, звісно, грошей на самі звичайні потреби. І бракує кохання: справжніх добрих стосунків без умов та умовностей...

2. Insolence

Insolence Living The Dream

Мене іноді просто вбиває той факт, що я не мужик. Було б значно легше вирішувати деякі питання =(

3. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Читаю тему, і вкожному дописі бачу частинку себе. Які у нас схожі потреби.. Як в індійському кіно: "Обнімімося, сестри!"... :)

4. tsarivna

tsarivna New Member

От я думала-думала чого мені бракує (а якщо думала, то значить нічого не бракує) і все-таки теж сили волі.

5. Kordanna

Kordanna New Member

Мені бракує усамітнення приблизно на 7 днів, мені бракує натхнення до роботи та звичайно емоцій

6. Mаrsela

Mаrsela New Member

А мені бракує тиші,звичайної тиші...

7. Just me

Just me Member

Бракує, щоб найближчі мені люди були щасливі...

8. zabawa

zabawa Member

+1:good::good:
    а мені "цветик-семицветик" хочеться мати...
    А якщо чесно, то я хочу подорожувати частіше, ніж я то роблю зараз. І щоб чоловік мав можливість - і матеріально і по часу.:girl_in_dreams:

9. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Чому не перейменовують тему на "Чого мені бракує?". Чи то я граматики української не знаю?

10. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

мені бракує як мінімум 100 тис гривень для повного відчуття щастя, ну і ентузіазму до роботи бракує,...хчеться посидіти деякий час вдома без тої напруги постійної.

11. dasha

dasha Well-Known Member

А мені бракує величезної дружньої родини, щоб зібратись ввечері за чаюванням, щоб були баба, дідо, батьки, купа дітей, і хай буде шум, гам, і ще пару собак і кішок і навіть хом"ячків. І в тому балагані, я б просто дуріла від щастя, бо так деколи пустенько на душі, що хоч на місяць вий.

12. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Мені бракує токати ре-мінор в величезному храмі. Так, щоб гриміло все навкола і всередині, а коли вийдеш на сонце - нове життя.

13. Волошка

Волошка Well-Known Member

Мені ще бракує впевненості в собі...хоча події навколо мали б підтвердити мою самооцінку, але щось сама я ще того не розумію...

14. gaby

gaby Member

А мені бракує восьмого дня в тижні - бо завжди маю купу роботи, нічого не встигаю :8:

15. Lenorchik

Lenorchik New Member

Мені сили волі бракує. Наполегливості, копня в дупу чи що? Сиджу і ніц не роблю, а роботи поооовнооо!Така лінива, що аж страшно і соромно. Весь час себе налаштовую, що от вже заааавтра...Приходить завтра, і нічого не змінюється.:girl_cray:

16. kyharochka

kyharochka Member

А мені бракує коханого чоловіка поруч,хочу щоб був біля мене не тільки на вихідні, але й весь тиждень. А ще якоїсь романтики у наших стосунках.:give_rose:

17. byrymm

byrymm New Member

А мені бракує пилососа з вологим прибиранням, бракує мами, її допомоги, її розрад (вроді недалеко живе а так рідко приїжає), малому вже 1,3р. а мама ні разу з ним не залишалась, завжди в неї знайдеться якась "відмазка". Обидно

18. Lukavka

Lukavka New Member

А мені бракує романтики в сімейних відносинах. Дитина мала, завжди з нами, нема з ким залишити, от і призабулося шалене кохання.

19. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

з матеріального бракує туфель і парфумів, з душевного - приємних співрозмовників, з болісного - бракує тата, з глобального -бракує сміттєпереробних заводів по Україні

20. Lelihelija

Lelihelija Няшка

напевне бракує впевненості у тому, що по закінченні університету (а це вже так скоро :girl_sad:), в мене вийде стати кимось більшим, ніж дипломована прибиральниця..
    Бракує визначеності. ось.