Відповідь: Що Вам бракує? А мені бракує уваги, як до жінки, так хочеться якихось лагідних слів, обіймів І я вже потроху починаю на цьому зациклюватись.
Відповідь: Що Вам бракує? Ходили сьогодні в кафе Крим на Фурманській - мені бракує Криму... дуже накрила ностальгія і все накупу. Я спитала коли йшла як буде по-крымськотатарськи до побачення. Сказав, що в них нема такого - є щось типу Спасибо, і Хай Вам Аллах помагає. Як це по-їхньому я звичайно не повторю. Але хай так буде! І сил їм і нам!
Відповідь: Що Вам бракує? Здоров"я побільше б не помішало, сили побороти всі страхи - пусті і не дуже. Отак би взяти, зібратись і зробити все те, чого я боюся. Ще в деяких ситуаціях бракує впевненості і різкості, а то привикли мене всі бачити "бєлєнькою і пушистєнькой дєвочкой", а от би прийти раму відкинути нормально і все,)) а, ну і 100000 баксів звичайно))
Відповідь: Що Вам бракує? Бракує нового мобільного телефона) Сподівюся,наступного тижня зможу його вже нарешті купити)))))
точно бракує часу на себе та свої хоббі, бо насправді їх немало, а часу на них абсолютно немає (все забирає робота і побут). а ще певно бракує впевненості в завтрішньому дні, бо ніби і все є, що потрібно для щастя, але хвилює те, що відбувається в країні (ніхто ж не може стверджувати, що його це не торкнеться).