Відповідь: Що Вам бракує? Дуже бракує здоров"я, а ще більше якоїсь няні для синульки на 2-3 тижні, щоб я змогла нарешті лягти в лікарню і хоч трішки "підремонтуватися"..
Відповідь: Що Вам бракує? А мені бракує всіх моіх файлів на компі (малий все стер). Весь диск Е!!!! Сиджу зараз і згадую,що там було... А там були всі фото за майже 10 років,купа всякоі інформаціі за всі ці роки. Це ніби кусок життя стерти...
Відповідь: Що Вам бракує? Спробуйте відновити! А мені бракує +22 градусів за вікном, або нехай вже випаде сніг! А ще бракує сили волі швиденько зробити все задумане.
Відповідь: Що Вам бракує? Хах,а я не одна така варятка...а ше мені бракує: спокійно прийняти горячу ванну))))як я про це мрію... Sent from my ST27i using Tapatalk 2
Відповідь: Що Вам бракує? Ви - то таки вар'ятка. В стрічці три роки сімейству, а Вам бракне... Ггг! Не ображайтесь, то в мене глупоти такі. Бо був би в мене чоловік, то він би не витримав навіть півтора року зі мнов і з тим, що мені бракує То мені тре в іншу тему чалапати.
Відповідь: Що Вам бракує? То напевно така біда наших чоловіків...незавжди наші потребності співпадають)))) Sent from my ST27i using Tapatalk 2
Відповідь: Що Вам бракує? ех, почитала що кому бракує, і собі захотілось щось нашкрабати, сіла думати, і спадає на думку що простіше написати чого не бракує - роботи...Але якби ще хтось за ту роботу якісь толкові гроші платив. А якщо забути всі сірі проблеми, то мені бракує кульок і шоколаду да-да, хочу назад в дитинство.
Відповідь: Що Вам бракує? Бракує миру і стабільності в країні, адекватної платні за працю людей, словом, справедливості бракує.
Відповідь: Re: Що Вам бракує? З просоння читаю машину і думаю, о, мені б теж машину, я б не відмовилась.
Відповідь: Що Вам бракує? ЕХ, бракує мені душевного спокою, миру в державі та впевненості в завтрашньому дні....
Відповідь: Що Вам бракує? Час,час, час. Чим далі тим більше розумієш який він дорогоцінний. І як його бракує завжди
Відповідь: Що Вам бракує? Здоров'я. А ще терпіння... споглядати і вислуховувати дурість, від якої я ніде не можу подітись((.
Відповідь: Що Вам бракує? що? часу бракує? у мене його більш чим достатньо. міняю час на гроші і здоровя