Відповідь: Що Вам бракує? і то так буде поки не добудуємось) потім не зробимо ремонти і т.д. Одним словом хочу просто відпочити . ---------- Додано в 15:43 ---------- Попередній допис був написаний в 15:39 ---------- а і ше браку зелених мештів)))до всьої радості і колекції..
Відповідь: Що Вам бракує? Мені бракує внутрішнього спокою , ще думаю найближчим часом вичерпаються ""поклади"" терпіння) і ще мабуть бракує вміння відноситись до людей так само по-хамськи , як і вони ))
Відповідь: Що Вам бракує? Бракує помічника, бо звичайна бизнес-рутина мене виснажує Бракує моря...люблю морський бриз Бракує бежевих мештів на високих обцасах
Відповідь: Що Вам бракує? а я маю бежеві босоніжки на середньо-високих обцасах і мені бракує виходів в них
Відповідь: Що Вам бракує? я собі такі купила нині))) Бракує мені терпіння до людей, бракує часу на вишиванку і вивчення англійської...
Відповідь: Що Вам бракує? Аж руки чухаються: бракує "мілійона". Правда, не зна., що я з ним робити буду, але бракує. Якщо серйозно, то бракує терпіння. До оточуючих, до певних ситуацій, до болю, до відносин між рідними і не дуже...
Відповідь: Що Вам бракує? Будете мати, то підкажу, що зробити бо свій умовний мульйон я вже розписала. Ще тільки лишилось його десь знайти.
Відповідь: Що Вам бракує? Бракує мені зібраності останнім часом... Чи то тепло подіяло чи що, але стала зовсім неуважна. Вічно шось забуваю зробити, взяти... постійно сяспішу і спізнююсь. Вчора вирішила розпланувати день і весь час розписати що і коли маю зробити. І знов постала дилема. Коли вже була в маршрутці, то згадала, що той чарівний листочок з планами вдома забула))))) Еххх, весна)
Відповідь: Що Вам бракує? і мені бракує зібраності + спокою, якщо це буде, то думаю все нормалізується)) бракує пунктуальності... і то часто)) я люблю запізнитися, точніше не люблю, але так виходить)) бракує терпіння... ну дуже я нетерпелива, якщо мені щось потрібно вже і негайно, то по іншому бути не може)) правда через 15 хв мені цього може бути зовсім не треба, але от так буває)) бракує стриманності... і то дуже. Ніколи не можу промовчати і нічого не сказати, хоча деколи це було б і краще ніж говорити, якщо і так не зрозуміють... і ще... дуже бракує маленького йорка так хочу, але невпевнена щодо того, як йому в мене буде житися, адже я так рідко буваю вдома, а за ним треба догляд і то немалий....
Відповідь: Що Вам бракує? Нещодавно зрозуміла, що мені мало чого бракує. Ретельно переглянула буденне життя - маю майже все необхідно для щастя. У мене є бажання бути щасливою. Але ж бракує свого затишного куточка.
Відповідь: Що Вам бракує? Особливо зараз мені дуууже сильно бракує батька, який пішов з цього світу 7 років тому... А все життя бракувало любові від матері..
Відповідь: Що Вам бракує? Останнім часом бракує натхнення до написання дисертації. Якось стою на місці, хоча часу до захисту ой як мало.
Відповідь: Що Вам бракує? Мені зараз дуже бракує впевненості в собі, свого житла і банально грошей на щось більше. А так решта все маю для повного щастя - сім"ю, коханого синочка, здорових батьків. Що ще треба?
Відповідь: Що Вам бракує? Мені дуже бракує оптимізму, часу на себе, свого дому, і як не дивно уваги чоловіка...