Що Вам бракує?

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем Волошка, 12 Вересень 2011.

1. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

Відповідь: Що Вам бракує?

і то так буде поки не добудуємось) потім не зробимо ремонти і т.д. Одним словом хочу просто відпочити .

---------- Додано в 15:43 ---------- Попередній допис був написаний в 15:39 ----------

а і ше браку зелених мештів)))до всьої радості і колекції..

2. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

Мені бракує внутрішнього спокою , ще думаю найближчим часом вичерпаються ""поклади"" терпіння)
    і ще мабуть бракує вміння відноситись до людей так само по-хамськи , як і вони ;)))

3. Vyruchalochka

Vyruchalochka Member

Бракує помічника, бо звичайна бизнес-рутина мене виснажує
    Бракує моря...люблю морський бриз
    Бракує бежевих мештів на високих обцасах

4. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

а я маю бежеві босоніжки на середньо-високих обцасах і мені бракує виходів в них:)

5. Vyruchalochka

Vyruchalochka Member

Ну, то скоро вигуляєте)))сьогодні така погода що і в босоніжках мож

6. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

я собі такі купила нині))) Бракує мені терпіння до людей, бракує часу на вишиванку і вивчення англійської...

7. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Аж руки чухаються: бракує "мілійона". Правда, не зна., що я з ним робити буду, але бракує.
    Якщо серйозно, то бракує терпіння. До оточуючих, до певних ситуацій, до болю, до відносин між рідними і не дуже...

8. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Будете мати, то підкажу, що зробити :) бо свій умовний мульйон я вже розписала. Ще тільки лишилось його десь знайти.

9. sagittarius

sagittarius New Member

Бракує мені зібраності останнім часом...
    Чи то тепло подіяло чи що, але стала зовсім неуважна. Вічно шось забуваю зробити, взяти... постійно сяспішу і спізнююсь. :ed4d70def841dc74b57
    Вчора вирішила розпланувати день і весь час розписати що і коли маю зробити. І знов постала дилема. Коли вже була в маршрутці, то згадала, що той чарівний листочок з планами вдома забула)))))
    Еххх, весна)

10. Ellelia

Ellelia Вереснева

і мені бракує зібраності + спокою, якщо це буде, то думаю все нормалізується))
    бракує пунктуальності... і то часто)) я люблю запізнитися, точніше не люблю, але так виходить))
    бракує терпіння... ну дуже я нетерпелива, якщо мені щось потрібно вже і негайно, то по іншому бути не може)) правда через 15 хв мені цього може бути зовсім не треба, але от так буває))
    бракує стриманності... і то дуже. Ніколи не можу промовчати і нічого не сказати, хоча деколи це було б і краще ніж говорити, якщо і так не зрозуміють...

і ще... дуже бракує маленького йорка :)
    так хочу, але невпевнена щодо того, як йому в мене буде житися, адже я так рідко буваю вдома, а за ним треба догляд і то немалий....

11. Margot

Margot Well-Known Member

бракує зібраності...

12. Ruana

Ruana New Member

Нещодавно зрозуміла, що мені мало чого бракує. Ретельно переглянула буденне життя - маю майже все необхідно для щастя. У мене є бажання бути щасливою. Але ж бракує свого затишного куточка.

13. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Особливо зараз мені дуууже сильно бракує батька, який пішов з цього світу 7 років тому...
    А все життя бракувало любові від матері..

14. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Останнім часом бракує натхнення до написання дисертації. Якось стою на місці, хоча часу до захисту ой як мало. :girl_devil:

15. Kashtanka

Kashtanka New Member

бракує впевненості в своїх силах, енергійності та цілеспрямованості)

16. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Станом на сьогодні душевної рівноваги, спокою..

17. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

18. glasses

glasses Member

Мені зараз дуже бракує впевненості в собі, свого житла і банально грошей на щось більше. А так решта все маю для повного щастя - сім"ю, коханого синочка, здорових батьків. Що ще треба?

19. Polalex

Polalex Member

Мені дуже бракує оптимізму, часу на себе, свого дому, і як не дивно уваги чоловіка...

20. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

бракує душевного спокою та визначеності що далі робити.....