Що тобі снилось, крейсер Аврора?:)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Lady_Opium, 6 Червень 2009.

1. Oriana

Oriana Well-Known Member

Відповідь: Що тобі снилось, крейсер Аврора?:)

А мені снилася моя донечка,якої я ще немаю, але дуже хочу... Така гарненька була, в мене на руках, така усміхнена... І такі реальні відчуття материнства були, що то нема слів:) Я проснулася і мені здавалося, що я мама...:)Ех....
    А ще наснилося трішки дивного : дивлюся у вікно, і бачу, що в будинку навпроти всі сусіди вивісили одяг на балкон:) Всі-всі! Ото дивно було бачити будинок обвіщаний одягом, як капуста листям:)))

2. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

хм.. Донечка.. Капуста. Здається вас скоро можна буде вітати!!!:girl_claping::girl_claping: Такі сни просто так не сняться!

3. Пундик

Пундик Well-Known Member

А мені сьогоді снився мій колишный хлопець,і сниться шо він приїхав до мене ми так ніжно дивимся одне на одного, і я хвалюсь йому:ти знаєш а я тебе сьогодні у сні бачила і він дуже ніжно посміхнувяся.:girl_in_love:
    Ну дуже вже він мені подобався,але ми вже рік як розійшлись....і до чого б це:girl_in_dreams:

4. Alias

Alias Well-Known Member

А мені приснилося, що умене три пальці на руці відрубані.Такі сни останнім часом, що й спати лягати боюсь

5. Муська

Муська Well-Known Member

Ооооо,а я не люблю коли мені сниться колишній хлопець,бо знаю що чекати якоїсь халепи в житті.На щастя досить давно не снився)))

6. Halina

Halina Well-Known Member

Мені теж снився колишній, точніше перший. І ніби ми з ним маєм ночувати на одному ліжку. І він уже лежить, а я тільки скраєчку прилягаю. Він підсувається, щоб мене поцілувати. А йому кажу - я не можу, бо зараз зустрічаюся з іншим і це дуже несправедливо. А потім питаю його, а як же твоя дружина. А він розказує, що розійшлись. Я тоді питаю як же син. І він розказує, що вони то розійшлись, але вона живе в його домі. Він дуже любить сина і хоче щоб той поруч був.
    І щоб це значило????

7. Ann

Ann New Member

А мені нині снилися ключі, які я знайшла на вулиці, але то ті самі ключі, які загубив мій чоловік, але він про це незнає.)))) До чого б це?

8. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

Я сьогодні цілу ніч забирала зарплатну карточку з банку.Аж змучилась на ранок.:girl_smile:
    (2 тижні тому банком дійсно заблокував мені карточку.ото мене пройняло:girl_haha:)

9. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

А я цілу ніч родила :girl_crazy: Причому не знаю що то був за роддом, але там покрали у всіх породілль тапки (але за них потім дали компенсацію у досить солідному розмірі) і я дуже переживала як я попаду додому. І до чого б то?

Але чоловік мене все одно переплюнув: йому снились парасолі, які на людей кидались :girl_haha:

10. poputochka

poputochka Well-Known Member

А мені сьогодні снились змії.. Різні, багато, і живі, і якісь дохлі чи сушені. Перли з-під дошок підлоги, лежали на кріслах, повзали в траві, кублились в копицях... Що це таке? До чого ?

11. Пундик

Пундик Well-Known Member

змії віщують,якісь заговори,бунт, насторогу,точніше-треба бути уважним...

12. Romko

Romko Black Member

Хм..глянув назву гілки..жовтеняцке дєцтво згадалось...
    А ту про сни....

13. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

А мені вчора снилися 3 великих пси, ну просто величезних, які намагалися мене покусати...

14. Halina

Halina Well-Known Member

Гарний сон. Це 3 великих друга, які намагаються вам допомогти.

15. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

А я цілу ніч на городі рвала цибулю і ріпу...так втомилася.....

16. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

а я у сні змерзла міряючи якусь сукню на Краківському(де насправді була 3 рази в житті і то в весільному відділі) а потім шукала піжаму і не було мого розміру:sad:

17. Oriana

Oriana Well-Known Member

А я нинька в ночі була в якомусь казковому всесвіті, де всі жителі живуть за принципом - треба дотримуватися гармонії зі світом, щоб всі були щасливі, і щоб одна жінка змогла завагітніти:) Ці жителі були всякими атомами, молекулами:) Так от треба було скласти гарну гармонію з молекул білка:girl_crazy: Нам це вдалося, і ми почули гарну новину - наша королева завагітніла:):girl_haha: От дивацький сон, і звідки таке в голові береться?:girl_crazy: Щем не виділа таких снів...:girl_haha:

18. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

нічого собі:)

19. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

Мені вчора снилось що я на якомусь поїзді кудись їду, а потім що я народила дитинку, але мені її не показали і сказали що завтра віддадуть, а ще мене негарно заштопали після тих пологів якоюсь шерстяною ниткою..... щоб це значило?

20. Jasmin

Jasmin :)

Цілу ніч мені снився якийсь невідомий студент, який наполегливо тицяв мені гроші (взятку тобто) І я всю ніч відмовлялася, і втікала від нього:girl_crazy: Совість виявляється вночі теж не спала :girl_cool: