Що тобі снилось, крейсер Аврора?:)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Lady_Opium, 6 Червень 2009.

1. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Відповідь: Що тобі снилось, крейсер Аврора?:)

Ой, а мені з минулого щось ніц доброго не сниться, а могло би. )) Сниться мені дуже рідко і дуже паскудно один, щось ходить, говорить, шукає мене. Раз приснилося, що до нас до хати прийшов, щоб поговорити з чоловіком. От чому конкретно ця людь сниться, краще б щось романтично-прекрасне.
    На днях приснилося, що баба померла, і мені мама про це каже по телефону. Прям в сльозах прокинулася.

2. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Сьогодні снилось, що зламала пів зуба і що прийдеться йти до стоматолога.

3. Colombina1982

Снилося мені, що ми їдемо в Артек,і, звісно, з пригодами. Сепаратисти, татари.. Останнє, що пам"ятаю - як, втікаючи, стрибала з вікна 2 поверху на якийсь городик, і думала собі - хоч би не на тички з помідорами плюхнутися. ))

4. preciosa

preciosa Well-Known Member

Поїхав чоловік на роботу, я ще трошки заснула, на пів годинки до 7.30. Приснився мені сіренький гарний голуб, який ходив по нашій кімнаті, я гладила його, ходила за ним і побачила як він покакав:girl_haha: Прибігла до сонника, бо щось той сон мене зацікавив... І от бачу, що голуб на щастя у сімейних справах та і взагалі благополучний знак, а бачити пташиний послід - до народження дитини:girl_tender: Ну цікаво... Побачимо:) А до того в реальному житті мене 2 чи 3 рази пташки помітили))))))))))

5. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Нещодавно мені снилося, що наша Liliyah Romanova знову вагітна...:girl_wink:

6. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Мені снилось що війна дійшла до Львова і я з усіма тікала....брррр...
    А ще снилось, що помер мій чоловік і я дуже сильно плакала, ридала...
    Від таких снів моторошно і морально тяжко......цікаво чому таке жахіття сниться?

7. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Знову снилось мені, що зі стелі капає кров на мене, там ніби когось вбили, а потім відро крові вилилося на мене.
    Чи я оцих обливань надивилась, чи від переживань такі сни. Десь чула, що коли кров сниться, хтось кровний народиться, може якраз на майбутнє поповнення, я тільки за!

8. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Снились мені гігантські літаки, що літали над мною, а я в сні думала "Слава Богу, що не стріляють" тільки літають.

оце так сни у нас....:girl_haha:

9. preciosa

preciosa Well-Known Member

ну мені послід голуба приснився на поповнення:) Може то і у вас так, дай Боже:)

10. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

я тільки за!:girl_in_love:

11. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Остатньо досить часто сниться мені їжа. То картопля-пюре, то борщ, то морква по-корейськи. А ще котлети і голубці. Я не на дієті, голодом себе не морю.

12. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

перше що подумала, коли прочитала, що їжа сниться, що на дієті сидиш ))))

мені сьогодні снилось, що я ішла на концерт десь в місто, типу як свято було - день міста і по дорозі зустрічала купу знайомих, яких не бачила сто років, і з ними віталась, щось говорила, друзів, подружок, знайомих, так багацько, кожних 20 метрів.

13. pulpa

pulpa Well-Known Member

Кілька днів тому снився ікона Матері Божої(усміхалась),а потім Ісусам Христа.Дуже яскравий сон.Сподіваюсь що добрих новин

14. Colombina1982

То до миру і достатку! Або й справді до поповнення :)
    Мій малий каже, що вміє "замовляти" собі сни, які хоче, то я йому часом заздрю - збудуться-не збудуться, але хочеться часом чогось приємного, а сниться, як назло.. суєта суйот, вопшем..

15. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

часто сниться, що я йду сходами вверх, так обережно і тримаюсь, бо дуже боюсь висоти і також це так реально сниться.

16. Colombina1982

Мені дуже реально часом сниться, що я падаю з висоти на каміння (теж боюсь висоти), і навіть біль відчуваю такий реалістичний. Переважно так буває, коли сплю в незручній позі - от прокидаюсь - і справді все "позатікало". А страхи наші у сни переходять, так вже є..

17. Hermi

Hermi Well-Known Member

А мені нині снилась Наталя- Нітріотка. І то так кумедно, я вчила її робити всякі іграшки з каштанів. Приїхала до неї додому, а вона живе біля колії, і та колія якраз біля її хати закінчується, і відразу починається город з картоплею. МИ повсідались на тому городі (то вже осінь була і картопля вибрана), а я ще в землі напорпала десь відро картоплин. Сиділи і всяких чебурашок з каштанів робили, Данік ходив шукав каштани, а ми звірят робили. І я то так добре памятаю, що ранком проснулась з думкою, а де ті каштани всі, я що їх у Наталі оставила?!

18. orange girl

orange girl Well-Known Member

Ой, такий дивний - предивний сон мені нині снився...Снилося, що я стала мамою. І все так реалістично, і та маленька новонароджена дівчинка, і то щастя, і навіть переживання і боязнь перед пологами, що прокинулася і ще довго не могла опам"ятатися після того сну. І до чого б то воно таке мені наснилося?

---------- Додано в 11:19 ---------- Попередній допис був написаний в 11:15 ----------

і ще снилася мені така величенька купа

19. Colombina1982

Одначе, тенденція. І все буде дообре.. :) І мир буде, і діти будуть!
    Снився мені тест на вагітність з 3-ма полосками, і пам"ятаю ще думку в сні, що це означає, що вагітність є, але менше 2-х тижнів. Добре було б, звичайно ))

20. KUSJ

KUSJ мрійлива

А мені сьогодні снилося, що я біля нашого будинку :) збираю білі гриби(і їх було дуже багато)