Що тобі снилось, крейсер Аврора?:)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Lady_Opium, 6 Червень 2009.

1. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Відповідь: Що тобі снилось, крейсер Аврора?:)

Знову сни, щоночі сни.
    Але сьогодні такий той сон жахливий, аж згадувати страшно. Снилась смерть близьких людей і моя цілковита безпорадність.
    Ну а що може ще приснитись після таких подій, як вчора на Сході.

2. shparynka

shparynka Well-Known Member

Снилась мені Марта-Музик. і виглядала точно так, як на своїй аватарці)) десь ми з нею тусувались на якомусь модному заході в підвалі (??). А потім погубила я свої тіні для очей, але знайшла- спочатку жовті, а згодом сині, такі насичені-насичені сині . І ще пам,ятаю, як я казала разів зо два- Марта, ти така гарна, така гарна)) Марто, Вам вчора вночі не гикалось?

3. Музик

Музик Мартуська

вчорашні переживання видно сильніше мене заділи, ніж я дозволяла собі показувати. в результаті всю ніч снився сон про те, як маленька дівчинка вирішила прийти до нас жити, ми з нею грались, а потім вона помагала ручкою і пішла, бо з іншою мамою їй буде ліпше.
    якось мені так кепсько зараз з того

на жаль ні

4. Ziben

Ziben :)

Страшний, дуже страшний сон... я лежу на траві і дивлюсь в нічне небо, бачу сотні літаків, які вмить перетворились на чорних кажанів і почали падати

5. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

І мені жесть снилась.
    Я кота задушила своїми руками а потім щей голову йому відірвала. Як іграшці. Оттака я садомазо.
    Брррр.

6. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Снився мені клоун . Він реготав, а я кидалась в нього металевим таборком. Зла я була, бо розламала ту табуретку на дві частини...

7. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

снились мені дві пташки. що на мене сідали, а я чомусь від них закривалась одіялом і проганяла їх, а вони не хотіли тікати тільки на мене намагались сісти, це день перд тим, а вчора снилось, що я народжую дома, кличу на допомогу, що потрібно їхати в лікарню, але мене ніхто не чує, я народила дома, ще здивувалась що зовсім не боляче, хтось обрізав пуповину і все було добре.
    хм...такі дивні сни. :girl_yes2:

8. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

І мені недавно снилось, що вагітна і почались дууууже передчасні і стрімкі пологи, через що я зовсім не встигала до поогового. Була не вдома. Добре що нагодилась одна наша форумлянка :) і завдяки їй чомусь усе пройшло добре і дитинка народилась здоровою. Дивний сон.

А вчора снився цілий фільм жахів! Нашесть хомбі і ми по хатах, закинутих будинках ховались по ночах... Брррр одним словом

9. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Мусила зайти, бо снилась мені форумівка:girl_wink: така, що вже діти дорослі. На якомусь літньому майданчику, дерев"яному. І що саме цікаве - я була з сумочкою, хоча я ношу або рюкзак, або барсєточку для документів маленьку.
    Отаке

10. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Снилось, що я фліртую з другом. І це при живому нареченому! Ми на спільній вилазці в горах, велика компанія за столом, а я кидаю гарячо-пристрасні погляди на нашого спільного друга. І найголовніше, він відповідає взаємністю! А збоку сидить хлопець і навіть не звертає уваги на те, що відбувається :)
    Найпозитивніший сон з останніх, що мені снились :)

11. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Аха-ха))) снилось що муж подарував мені машину :) але то була кіа універсал - на скільки знаю, таких в природі не буває (і мені універсали зовсім не подобаються). Чорну, але хотів червону то власноруч перефабовував :)

12. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Мені часто сниться, що я годую грудьми когось. Ладно ще дитину, а то я кошенят якихось(

13. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Мені снилось, що я лежу на ліжку і на мене нападає змія, я накрилась одіялом і вона мене не вскусила.

14. hannatal

hannatal Member

дівчата!!! мені сьогодні снилася риба! і то така вся велика, добротна, аж кишіло у воді, і я її руками тааак багато наловила

епізод другий - я на роботі, нічого не знаю де що лежить, де лабораторія, шафи, знимки, сушка, і думаю собі "як ж то я на роботу з декрету вийду, тут так все помінялося...". а потім прийшов начмед з типовою поведінкою,а я почала його чехвостити за все підряд - апаратуру, антибіотики, ГВ? (чого би то?). уф, ледве додому прийшла з того сну

15. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

кажуть риба сниться то до вагітності ))))

16. hannatal

hannatal Member

17. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Сьогодні мені снилось, що я вирвала собі зуба, просто взяла і витягла, ні не боліло, ні крові, тільки здивувалась що він такої правильної форми, біленький....

18. flame

flame невгамовний експериментатор

Ну от сьогодні знову те саме. Мабуть дашок мені конкретно зносить. Знову снилося мені, що ми з чоловіком гуляємо по лісі. Гарний, сонячний день, ми там щось збираємо на відстані може зо 5 метрів один від одного і раптом все навколо нього темніє і він пропадає з криками втікай. Я стою, не можу поворухнутися, вся закам"яніла і не можу з себе витиснути ні звука, лише якесь мукання. І подібне сниться постійно, то цунамі, то болото, то пісок затягує, земля провалюється. Він пропадає в темноті, кричить мені втікай, а я, як камінь.
    На рахунок риби в снах, в мене кілька разів це підтвердилося. Але мені сняться дельфіни. Мені так добре з ними, ми собі плаваємо і раптом вони починають стікати кров"ю, вода робиться червона, я намагаюся випливти з того, а вони навколо мене починають розлазитися на куски. І дійсно через кілька днів вагітність підтверджується, а на 5-8 тижні закінчується.

19. Megan

Megan Well-Known Member

Снилось, що вкусив мене скорпіон. Фу, так гидко було (((

Вчора снилось, що я бачила, як трамвай переїхав жінку.
    Отакі жахіття (

20. Tequila

Tequila Well-Known Member

А мені снилась моя перша любов. Неначе ми випадково зустрілись, і знову закохались. І то такі сильні і яскраві емоції з'явились в нас при зустрічі (мені вони відчувались як в реальності), що в тому сні ми як зустрілись, то вже не розлучались.
    Ну, хоч у снах все класно))