Що тобі снилось, крейсер Аврора?:)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Lady_Opium, 6 Червень 2009.

1. KUSJ

KUSJ мрійлива

Відповідь: Що тобі снилось, крейсер Аврора?:)

А мені сало снилося, що я ходжу по базарі і ножем кожне сало штрихаю , провіряю чи мягке:xaxa:
    п.с. сало люблю, але ж не настільки:girl_haha:

2. Женічка

Женічка Well-Known Member

Вiдкрила очi, а менi й далi сон перед очима - величезна гора вiдбiрного людського калу, який Сашко звiдкись вигрiб. Певно, грошi дитячi сьогоднi дадуть :)

3. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Мені снилось, що моя ляля народилась і гамає цицю :). Я себе так класно в тім сні почувала!
    Це мене надихнуло, йду читати про ГВ :)

• Подобається Подобається x 1
  4. LadyLand Shop

LadyLand Shop Member

Мені сьогодні якийсь сон страшний снився. Сиджу зі своїм хлопцем і його друзями на галявині, недалеко є річка. Наші знайомі пішли собі купатися, ну а я і хлопець собі сидимо і спостерігаємо за ними. І тут я помічаю що когось бракує в тій компанії що купається. Кажу до хлопця: Рома йди перевір, бо одного нашого знайомого не бачу. Щоб часом з ним нічого не сталося. Він пішов подивитися все таки і виявилося що один хлопець зник. Дальше, мені сниться, що я сиджу в якому кабінеті на співбесіді на роботу, мені розказують про всю перспективу, яка там заробітна плата. А я кажу: Знаєте, я зараз не можу думати про роботу, мені треба хлопця шукати, який втопився, бо його так і не знайшли. І дальше така картина: я йду, по березі тієї річки і шукаю того хлопця.
    Короче дурня якась непонятна...

5. zaderyshka

zaderyshka Member

Сьогодні не давав мені розслабитись і нормально спатки Том Хіддлстон . Всю нічку лазили з ним по балконах. Не думала, що залізти на п'ятий поверх по балкону так просто :girl_crazy: "Ну, нафігаааа, Локі???" То певно після трейляку "Виживут только любовники". Так хочу на то кінко, що стрАшне.

6. Britney

Britney Домашня посиденька :)

Дівчата, а що означає, коли родичі померлі сняться? І то досить часто. Я вже і на службу заупокійну давала. Щось так хвилює мене то. Може про щось приходять сказати?

7. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Фу.
    Мені снилось як я рибу потрошила. Цілу ніч витягувала з неї внутрєності.
    Йду шось чи погуглю, що то за сни такі.

8. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Мені бабця наснилась, яка у 1995р померла, то дала на Літургію і більше не сниться, але також перша думка, -може вона хоче мене про щось попередити, що так раптово наснилась.

9. Gorda

Gorda Well-Known Member

Мені якась магія сьогодні снилась. Від когось втікала. Дурня якась.

10. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Сьогодні уві сні бачила свою песю Джерьку (вона вже років 5 як померла). Прокинулася із думкою, що рада була її бачити :), хоча спокою не дає думка, що коли мені сняться мої померлі тваринки, невдовзі котрийсь із моїх ще живих улюбленців помирає ((

• Подобається Подобається x 1
  11. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

А мені снилась одна наша форумлянка ))) і дивні дитячі штанці для висаджування.
    А потім я фотографувала. Багато. Нашу львівську красу... Але добре було, бо людей майже не було навколо.
    І ще, під завершення, наснилось що розійшлась з чоловіком і помирилась з колишнім хлопцем.. Нащо таке..?

12. Музик

Музик Мартуська

ой, і я розкажу.
    значить так - змінились правила переходу кордону між Україною і Польщею. Вочевидь в нас тут якась епідемія була чи що, так толком і не зрозуміла, оскільки перейти кордон можна було лише за наявності паспорта та флюорографії. про тому всі продуктові магазини перенесли на територію Польщі і в нас нічого купити взагалі не можна було. От, ми з чоловіком тиждень тому їздили на закупи і я мала флюрку, а тепер знов треба їхати, а я її загубила. тому вирішила зробити нову. відстояла довжелезну чергу. перед самими фотографуванням пройшла обстеження в дуже дивного лікаря з дуже дивними інструментами, за результатами якого він сказав, що я божевільна і мені треба втирати в п'ятки лаванду (чим то допомагає від божевілля так і не знаю), але флюрку таки зробив.
    і от я вже збираюсь виїжджати і розумію, що забула саме фото в поліклініці. повертаюсь туди, а біля входу якась бабуся просить милостиню. я її не даю, але пропоную бабусі поїхати до мене додому, я її нагодую. Бабуся погоджується і я везу її на нашу стару квартиру, при вході до якої стоїть незнайомий мені чоловік, курить і просить назвати пароль для входу, хоча чомусь той пароль знає лише бабуся. ми зайшли, я її нагодувала варениками, і в той час виявилось, що мій чоловік з мамою вже самі поїхали без мене. і тут я прокинулась.
    отак якось. я рідко пам'ятаю сни. а тут у всіх подробицях

13. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

То вже всьо! Капці просто :girl_impossible:
    Снився мені Царьов. :girl_crazy: Він мені шось розказував, а я на все відповідала йому "Што?" і реготала, а він, бідося, ображався.
    То певно, вже мені до лікаря пора, нє?

14. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Наснилось мені стадо корів і всі "рекламні" (ну там типу Мілка, Весела корівка і тд). І йшли вони на пасовище набиратись корисності))))

15. Gorda

Gorda Well-Known Member

За Царьова 500штук дають, дивилась по ТБ. То може вам пощастить його знайти :)

16. Gentle

Gentle Well-Known Member

Мені сьогодні снилося, що я знайшла в себе в шафі заникані гроші - гривні були, долари дрібні і ще якась валюта, яка вже не "ходить" (ну типу італійської ліри чи шо). Варто радіти і сприймати сон буквально? :)

17. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Сьогодні була в гостях у одної монахині, вона розповіла, що снився їй сон, ще раніше і був він, як реальність, що вона їде у поїзді, а там, багато ранених хлопців, воєних....весь поїзд і всі потребують допомоги. Каже - я раніше думала, що то просять допомоги, молитви, душі загиблих, колись на війні, а тепер розумію, що це ще може бути попереду.....
    Аж моторошно мені якось стало від почутого....

18. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Я вже просто змучилась від тих снів :8: Кожної ночі в мене ніби інше життя, прокидаюсь і ще довго потрібно приходити до тями.
    Сьогодні снились змії, багато змій. І усі такі слизькі та противні, і ті менші і великі. Але наприкінці, брат усіх знищив. Такий неприємний сон, фу. :scare:
    А ще бувають сни, які повторюються, правда не деталі, а сама суть сну. Ось вже вчетверте снилось мені, що я запізнююсь на весільну зачіску та макіяж. Приходжу в салон, кажу, що в мене часу обмаль, а майстрині рухаються при цьому як черепахи. Результат - я зла і зарюмсана лечу додому мити голову :cry:
    Головне, щоб це так і залишилось у сні, а не перейшло в реальність.

19. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Йой, а мені часто сняться коти. Я їх люблю в реалі, але не аж так щоб вони мені снились щоразу.

20. Lemontina

Lemontina Member

Мабуть, вже втретє сниться знайомий чоловік, котрого ще десь у квітні мобілізували у Луганську область... Сподіваюся, що він здоровий, що все в них тихо. До чого тільки ці сни? Швидше б вже все це скінчилося...