Що тобі снилось, крейсер Аврора?:)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Lady_Opium, 6 Червень 2009.

1. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Відповідь: Що тобі снилось, крейсер Аврора?:)

Рудий... Казав, аби м чекала. Він подумає, вспокоїться і буде зі мнов. Прокинулась, бо здрижєлам...

2. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Снився Роман Скрипін. Я його яра фанатка ще з того часу, коли він на "5каналі" був.
    І от він мені нарешті приснився. Аж муж прокинувся, розбудив мене і сказав, що мусить щось робити, бо я йому не даю спати :shy:
    Тільки ціхо, не кажіть нікому, бо я соромлюсь :girl_flirt:

3. bobryha

bobryha Well-Known Member

і я його давня фанатка)))) :man_in_love: жаль що мені ще не сниться))) а то я б не відмовилась :connie_pull-pigtail

4. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

В мене мильна опера продовжується у снах. Как сігда! Снився Рудий... Спочатку він був Рудий, як Рудий... Який дивний будинок, ніби його і не його. Велике ліжко (ну, то неграні неділі даються взнаки (С).). Спимо,спимо. А потім я у своєму великому зеленому халаті ходжу по вулиці, і раптом лювлю Рудого. Але вже як маленького хлопчика, такого симпатичного-симпатичного. Відводжу його додому, а там мама з татом (Рудого). Я його їм віддаю і звалюю домів. Всьо!

5. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

А мені сьогодні такі жахи снились, що "Американська історія жахів" то дитяче розважальне шоу у порівнянні:girl_devil:

6. Hermi

Hermi Well-Known Member

Вчора мені снилалась AlitaN, то навіть не снилась, важко скзати що то було. Передісторія, ранком подзвонила Наталі і уточнила чи точно зустрінемось. Я вже на той час майже проснулась, але ще ніжилась в ліжку.. Поклала трубку і вирішила ще 5 хв полежати. Потім встала з ліжка (скільки часу лежала не знаю) і була на 100% впевнена що після Наталі мені дзвонила AlitaN і ми домовлялись щоб я забрала якусь "мазюку" і вона іде на 35 маршрутку і ми маємо зустрітись на парфумівці. А в AlitaN вдома плакала маленька дитинка, то я дуже добре пам'ятаю.
    Я ще певно годину мучила себе коли то я з AlitaN про якусь мазюку домовлялась і чого то я видалила її номер телефону, хоч прекрасно пам'ятала що на телефоні писало AlitaN(ДП)...Перерила всю переписку на ДП зрозуміла що то просто сон...

7. iriwa

iriwa Особлива мама

Приснилась мені хата в селі (моєї бабусі покійної), і що моя родина там (мама, тато,я, синочок, а за чоловіка не пам"ятаю) і снилося мені що в мене вселився дідько.... і що моя мама наді мною читала молитви і його виганяла. А сон такий реалістичний був, ужас. Я пам"ятаю як під час того виганяння мною крутило, і як закладало вуха, і того нечистого пам"ятаю. Я як проснулася, то як в фільмі, вся мокра.
    І весь час мені як сняться жахи то в бабценій хаті
    Ой дівки, так мені моторошно було, та й є, але ніби чуть попустило...

---------- Додано в 20:55 ---------- Попередній допис був написаний в 20:48 ----------

О, і ще з останнього... Снилося мені що я вампірюка, і сиджу в хаті моєї бабці (як завжди) і мене в тій хаті заколочують. Забивають вікна дошками, а я звідти тікаю...

ПС: Може хто в снах розбирається, чому воно мені так сниться? Якщо жахи то 99% в одному й тому ж місці все відбувається. І завжди в літній періуд.

8. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Сьогодні наснилось що я ще раз народила.. При чому як не знаю... Почались перейми, я втратила свідомість а коли прокинулась, то виявилось що народила трійню :girl_crazy:
    І от наступний кадр: стою на вулиці і намагаюсь роздуплитись як то мені справитись з Владом-ходунком, візочком для двійні і дитиною в слінгу. І ще примудритись їх всіх цицею нагодувати :eek::eek::eek:

Останнє редагування: 15 Лютий 2014
  9. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Ще один сон. І знову про дітей :)
    Цього разу наснилось, що форумлянка Nastylove вагітна, але вже втретє :) і планує назвати третього синочка Теодор.
    Дивно то все ))))

10. Hermi

Hermi Well-Known Member

А мені снилось літо...Минуле літо, уривки з того всього що відбулось. Проснулась з думкою що я у Відні, що все так класно, тепло і зараз буду їхати в інститут. Відкрила очі і аж плакала, коли побачила реальність. Я з таким щастям "переглядала" сон, що реальність мене розчарувала.

11. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

А мені вже третю ніч сниться, перепрошую, дуже багато г...на. І чого б це?..

12. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

це до грошей.
    А мені сьогодня наснилось, що в малих терористів вітрянка, і я так тішилась, що не грип...

13. robik

robik Member

а мені снилося, що з молодшим сином чомусь спимо в трамваї, і зграя кажанів залітає. Один чіпляє за руку малого і ... я прокинулась. Жах, якийсь. Ліпше б не дивилася що то означає.

14. Женічка

Женічка Well-Known Member

Менi сьогоднi присниись два сни, пiсля кожного я прокидалась в страшному шоцi, настiльки реалiстичними вони виглядали.
    Перший - почалалась вiйна. Другий - випав снiг.
    Другий, як виявилось, справдився. Про перший шепчу собi:куди нiч, туди й сон.

15. Ma Cherie

Ma Cherie Нонконформістка

Мені сьогодні снилося, що я Януковича рятувала. :girl_crazy: Ніби я йшла по дорозі, і бідкалася, де ж воно ховається, що його досі не можуть кинути за грати. Тут глядь - іде мені назустріч! Але зрозумів, що я його впізнала, і кинувся тікати, а потім вскочив у якесь болото, і став там тонути, булькнув уже з головою. А я стою на березі болота, і думаю: якщо потоне, то крім мене про цю радісну подію ніхто не дізнається... Треба рятувати. Витягнула його, посадила в сумку і понесла в міліцію. А він із сумки переконував мене, що насправді хороший, а потім взяв і перетворився на трьох білих пухнастих кошенят...

16. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

ну нічого собі:)) сни в вас)) надіюся пухнасті коти - то не трійка оппо))
    мені теж раз снився, що до нас має приїхати путін і яник, і зустрічати їх мають в старому занедбаному приміщенні, колишній бані. От в сні мене туди не впускали)))

---------- Додано в 11:22 ---------- Попередній допис був написаний в 11:21 ----------

17. Pulupjak

Pulupjak Active Member

Ой, мені приснилось що йду пізно ввечері по пустій вулиці і відчуваю що хтось за мною крадеться. Думаю треба швидше бігти до під'їзду, озираючись нікого не бачу, починаю бігти, а тут звідки не візьмись з'являється чоловік і встромляє мені ніж в груди(
    Я відразу проснулася в холодному поті, все було тааак реалістично, чітко пам'ята його обличчя.

Надіслано від мого GT-S7272, використовуючи Tapatalk

18. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Полуниці. Великі, як яблука, соковиті і смачні. І я їх поїдаю...ммм....

19. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Наснилось, що я підстриглась, дуже коротко і стильно
    чітко ощутила "їжачок" на потилиці:girl_cray:

20. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Наснилось, що радник Путіна передав Вірусі святкову сукенку :)