Що тобі снилось, крейсер Аврора?:)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Lady_Opium, 6 Червень 2009.

1. Hermi

Hermi Well-Known Member

Відповідь: Що тобі снилось, крейсер Аврора?:)

Сьогодні снився якийсь дивний сон. Іду ніби писати диплом ні то в інститут, ні то в кафе. Добре памятаю що там на кожному столі стояли компютери і офіціанти розносили каву. Моєю одногрупницею була Seshat. Я добряче запізнилась і Олеся на мене сварилась, бо принесла мені затестити якісь парфуми - в 1,5 літрові бутилці з-під води, і той весь час що мене вона чекала, вона ними чи то пшикалась, чи винюхала і залишилось лише трішки на дні. А ті духи мені дуже сподобались і я була дуже сильно на себе зла, чого так пізно прийшла;)
    До чого б це...Напевно треба заглянути на парфумівку:)

2. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

снилась покійна бабулька і мама, а ще кури- великі і білі, красиві я б сказала.. і вони на мене нападали, кусали боляче, що я аж прокинулась.

3. hannatal

hannatal Member

нещодавно писала в темі про мрії, що хотіла коника, от і наснилося мені, що вдома в залі живе два коня - чорні як смола, а шерсть гладка і блискуча, і грива м"якенька, та й самі вони добрі-добрі, мирні. Досить таки реалістичний сон

4. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Виснажив мене сьогодні сон, хоч і позитивний був.
    Спершу пам'ятаю високу гірку, встелену снігом, і я, немов у дитинстві, спускаюсь з тієї гірки, усмішка від вуха до вуха.
    Головне, що на тій гірці я сама і мені ну так кайфово! :girl_dance:
    Наступна сцена: відбувається форумівка у якомусь кафе/ресторані. Але чомусь всі дівчата з ноутами і кожна сидить на ДП. Раптом ми всі помічаємо, що у Олесі-Seshat з'являється анімована надзвичайно красива вагітна лінієчка. Потім, пам'ятаю, офіціант приносить рахунок у кришталевій коробочці і я відразу прокидаюсь.

Щось зачастили до мене вагітні сни. Пригадую ще цей сон
    А ще близько тижня тому приснилось, що моя коліжанка при надії. А потім вона подзвонила в середу, поділилась щастям :)

5. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

А мені нинька наснилося, що я купаю у ванні двох маленьких дівчаток одного віку, швидше за все сестричок (біля року, напевно), вже витягаю їх з ванни, і тут одна мені просто у воду налюляла :)
    А потім одвічний жах із здачею екзаменів (вони мені певно до пенсії снитися будуть). Цього разу снився екзамен з фізики у школі, якого насправді ніколи не було. (Реально здавала фізику вже у ВНЗ і в зовсім іншого викладача, правда, також не дуже вдало)

6. Colombina1982

Снилося неспроста - в понеділок взнала, що моя співробітниця вагітна :girl_tender: От би справді їй до вже трьох наявних та двійню !! :)
    Правда, до чого я в тому сні, не до кінця зрозуміло.. може, покумаємося? ))

Останнє редагування: 26 Листопад 2013
  7. UnLikE

UnLikE Фотограф

Сьогодні був такий гарний сон, що аж проспала на роботу))
    Початок не дуже.. я якийсь солдат в армії, але та армія поїхала в подорож, нас висадили на березі якогось моря, вода така голубенька.. як в басейні)) і на задньому плані скелі... мм.. краса неймовірна, я то все фотографувала в сні (жаль, що фото таким чином не зберігаються)..

8. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Снились мені зграї ворон що закрили небо і нападали на все що бачили...
    Не знаю до чого то. І чи то наснилсь в світі останніх подій... Та стало моторошно (((

9. Colombina1982

Снилося мені сьогодні, що я краду (так-так, не просто беру подивитися, а свідомо скоюю злочин :sad: ) в магазині туфлі (гарні такі, на маленькій шпильці, в яскраві квіти на чорному фоні), а ще якісь люди (мої спільники, очевидно, теж щось беруть з полиць. Але потім підходить охорона, я кладу ті туфлі і тихенько тікаю..
    Зважаючи на те, що взуття - то ніби до кавалерів, виглядає так, що я вчасно зупинюся, щоб не вкрасти якого чужого. А оскільки туфлі нові, то може ще й некористованого :)

10. Colombina1982

А сьогодні наснилося мені, що ми з братом, ще підлітки, їдемо з татом вночі в машині, і з нами ще маленький хлопчик, десь 3 роки. Він якось виходить з машини на дорозі посеред лісу, а ми чомусь їдемо далі. Я кажу татові "Давай зупинимося, пошукаємо його", а тато каже "Де ми його знайдемо - серед ночі, в такий дощ. Зранку пошукаємо". І так мені зле і тривожно від того. А зранку ми йдемо туди, а хлопчик стоїть напівпрозорий - як тінь. Мені так страшно від того сну. Згадалося, що могла мати ще одного братчика, якби.. Треба піти до церкви, за упокій дати, не знаю навіть, як за таких ненароджених діток молитися..

11. Kazkivnycja

Kazkivnycja Well-Known Member

А я на вихідних зустрічалася з форумлянкою з пузіком :girl_wink: і напевно в тому світлі мені сьогодні приснилося, що я вагітна була, правда плакала чогось аж прокинулася від того.
    Казала мені майстер з йоги. що зараз над світом аура неприємна та липка. А чого не знаю, не спитала. Але останнім часом надзвичайно мало позитивних та радісних снів. Шкода, деколи у сни втікаю.

12. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Вже двічі мені снились постріли в мене. Детективів і т.п. не двилась остатньо. Причому крізь сон відчуваю реальний біль в тому місці, куди втрапила куля. Але рани несмертельні. Або в плече, або в ногу.
    Причому у сні я жива, як термінатор, і дивуюсь, що воно не так болить, як у кіно.
    Не дуже у все це вірю, але помічаю, що сни в мене бувають рідко толкові. А якщо з толком, то якісь такі пророчі.
    Колись в дитинстві приснився мені магнітофон, якого дуже хотіла. Через деякий час сон один в один здійснився. І з того часу, раз через раз, але трапляється. Інколи боюсь своїх снів, хоча не вірю.
    Але ота стрілянина і рани, які болять - насторожує.

13. martinkadp

martinkadp жаба-мандрівниця

якщо підходити раціонально, то мабуть щось там заболіло і мозок так це намалював уві сні.
    у мене недавно була ситуація: снилося що я мушу перейти якусь багнюку по коліно і вгрузаю одною ногою, гублю взуття... прокинулась, а в мене та нога в ковдрі заплуталась :)

останнім часом у снах маю якісь дуже нервові сюжети, і досі регулярно сниться пологовий, брр...

14. Colombina1982

Так.. знову не просто так, але (ттт) не пов"язано з моєю сім"єю. В співробітниці, про яку писала вище, стався викидень (не в останню чергу завдяки чоловікові). Був хлопчик. Мені аж мурашки по шкірі пішли, як про це взнала. Чому мені сняться такі дивні сни? Містика якась..

15. iriwa

iriwa Особлива мама

Цьої ночі снилося мені що я ходила до церкви. Така гарно вбрана, як ніколи, при фризурі і тд. А в церкві була величезна статуя Божої Матері. І я так молилася до неї, аж плакала. То я ніби була на Службі Божій. А вкінці я бачила що в церкві купа бабок продає квіти. Одна з них до мене прийшла і сказала що я маю купити квіти і покласти до статуї. Я побачила якусь нєвзрачну жінку і дала їй гроші, больше ніж вартували квіти. І, вроді, хотіла купити 2 вазонки, але в результаті отримала горшок з туєю невеличкою. І я той горщик поставила в ноги статуї, до "компанії" таких самих горщиків...
    А церква була якась дивна, не окремо стояча, а ніби в будинку... І ще в ній була бібліотека величезна зі старовинними книжками. Я уві сні ходила туда перед Службою щось читати...
    Пам"ятаю що я ховалася ніби від когось, але якийсь хлопець мене впізнав...
    Отакий якийсь сон мені плівся, до чого б це? :connie_pull-pigtail:connie_pull-pigtail

16. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Після вчорашніх подій і сон наполовину тривожний.
    Дія перша: мою бабусю, яка б ще могла жити (66 років, здорова жіночка), ми родиною вирішуємо похоронити. І ось вона залазить в труну, йде процесія похорону, я несамовито плачу, аж заходжусь. Потім ніби вже пройшов певний час і вона приходить додому, кажучи, що як вона не старалась, але не могла померти в труні, тому відкрила кришку, прорила землю і вилізла. :shok:
    Дія друга: я у весільній сукні підіймаюсь сходами (у тій будівлі, що над ПанТао на Зеленій), де мене чекають близькі, щоб ми з коханим заповнили заяву про одруження. Я лиш піднялась, одразу всі вітають, цілують.
    Дія третя: я на весіллі. В кого, поняття не маю. Знаю, що там і родина вся моя, і друзі, і родини всіх друзів. Весілля відбувається у замку, десь навіть не на Україні. Ми спершу за столом всі, а потім я вирішила прогулятись коридорами і кімнатами того замку і заблукала.
    Дзвонить будильник. Нарешті!

17. Gorgona

Gorgona Member

А мені сьогодні снилось, що ми з чоловіком їхали автобусом зі Львова до моїх родичів. Вийшли такі щасливі, несемо пакунки, розмовляємо і тут доходить, що ми не оплатили за проїзд.
    Прийшли додому, я заходжу в інтернет - а там в усіх новинах показують відео з камери спостереження автостанції - типу ми з чоловіком в розшуку і нам грозить величезний штраф :eek:.
    Я в паніці думаю: "Боже, у нас немає таких грошей??? Треба сидіти вдома, нікуди не показуватись і може вони про нас забудуть". А потім в голову стукає: я ж на ДП викладала свої фото!!! Хтось побачить відео з новин, впізнає мене і подзвонить в міліцію!!! Що робити?! :shout:
    Думаю, треба бігти - здаватись. Бо ж все-одно посадять, а так може строк буде менший. Скажу, що я сама винна, бо я мала гроші. А чоловік - нічого не знав!!!
    Біжу швидко, як тільки можу! Але разом з тим відчуваю просто страшний холод!!! Дивлюсь - а я лише в шортах, майці і боса. На вулиці мороз, навколо сніг. Страшенно холодно... Мене починає трусити :girl_cray:...
    Прокидаюсь, канєшно - муж стягнув на себе всю ковдру, замотався, як в кокон, а я скрутилась в клубок збоку і домерзаю!!!
    Я, блін, через нього готова була в тюрму сідати, а він - падлюка (то я так з любові :girl_cool:) в мене ковдру вкрав!!! Отак! І май собі чоловіка :)!!!

18. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

А мені в різдвяну ніч снився Папа Франциск, ніби благословив мене рукою. А я так тулилася до тієї руки...
    А вчора приснилась Зорянівонька, яка вже народила. І я на форумі шукаю привітань.
    Сьогодні першим ділом сюди, але бачу, що привітань ще не має.

19. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Мені сьогодні це наснилось :girl_yes2: Що ж, чекаємо :girl_smile:

20. Tequila

Tequila Well-Known Member

Посеред пустої кімнати на підлозі в позі лотоса сидить мій близький друг і грає на скрипці. Я сиджу біля стіни навпроти нього теж на підлозі, і гладжу білого кролика, який сидить на колінах. Потім ми з другом почали розмовляти, а кролик зістрибнув з рук, пострибав до дверей і намагався їх відкрити (в цей момент нажаль мене розбудили :sad: )