Що тобі снилось, крейсер Аврора?:)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Lady_Opium, 6 Червень 2009.

1. boshik

boshik New Member

Відповідь: Що тобі снилось, крейсер Аврора?:)

Прямо якась дуже креативна кухня))) Може у Вас якась забава намічається?

2. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Ага, намічається.
    Місяців через 7, десь так.

3. AdFeja

AdFeja Навіжена фея

а Ви, часом, не на дієті, яка це все виключає? ;)

4. jalla

jalla Прогрес року 2013

Снився мені нині такий ніби то кошмарний сон.
    Снилось що я на своїй роботі, заходжу у кабінет, а у мене на компі відкриті посиденьки і шеф грізно щось там вичитує. В тому місці я готова була провалитись. Каюсь що сама себе так легко "спалила" і чого не вийшла з форуму:girl_impossible:, аж тут моє дитятко мене збудило. І добре, що збудило. Не хотіла я вислуховувати нотації шефа, навіть уві сні. Відвикла...:girl_nea:)))

5. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

А мені сьогодні снилася Маринка-Наттсоль:girl_claping:Наче вона читала дівчатам з Посиденьок якусь лекцію (і серед тих слухачок я була) про поділ клітин:girl_crazy: А найголовніше, що Маринка була вагітна! з таким красивим животиком:girl_in_love:

6. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

снилось мені що до мене в гості приїхав Пол Маккартні, з группою Бітлз, але крім нього зі старого складу нікого не було, всі якісь молоді-патлаті :) і не сам, а з дружиною (схожою на нашу Нітріотку ;) ) і двома синами - 3 і 1 рочку. Погуляли ми по центру, хоча Полу прийшлось начепити перуку і бороду, щоб до нього не чіплялись фанати, допомогли їм заселитись в готель десь на горі, при чому готель був схожий на якесь заплутане альпійське село. Словом файно провели час :)

7. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Снилось мені сьогрдні що моя братова виявилась зареєстрованою тут :)
    А потім приснився мій колишній. Що через якусь хворобу він втратив праву руку... І так сумно через то було, так шкода. Він музикант і було відчуття що разом з рукою втратив своє життя. Досі відчуваю той сум...

8. aknytsU

aknytsU волошкова...)

В мене що не ніч, то нова історія.
    У четвер снилось, що моя коліжанка, в якої весілля у жовтні, при надії, інша має народити (але вона дійсно вагітна). А я переживаю, як то вони будуть у мене на весіллі гуляти, якщо матимуть мацьоп. Прошу, щоб вагітність була чим довше, рік-півтора :)
    Сьогодні снилось, що маю їхати на конференцію в Мюнхен
    Тут виясняється, що мама попрала білет на літак, а я аж киплю від злості на неї.
    Встала зранку, а на душі противно так, ніби та злість залишилась десь в глибоких закутках.

9. tsvetochek

tsvetochek Well-Known Member

а я сьогодні як зачарована :girl_in_dreams: снився мені такий файний хлопець, чорнявий, взяв мене ніжно за руку і.... все, далі будильник і до роботи:girl_devil:
    чого то так завжди, мені ж так цікаво було, чим то закінчиться)

10. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Цієї ночі було цікаво )))
    Спочатку я їхала з сином в одному купе з частиною гурту "Ot Vinta"))))
    А після того наснилось що познайомилась з дідусем-художником, і після того як близкавка вдарила в нашу телевезійну башту нас перенесло у часи Другої Світової.

11. oksanusyk

oksanusyk Well-Known Member

А мені смішинка наснилася. Сиджу я за столом напроти своєї знайомої. щось ми розмовляємо, сміємося і тут вона кидає в мене салфеткою :girl_wink:. Вона легенька, тому до мене не долітає. Я у відповідь кидаю свою і вона долітає аж до неї і б'є її в плече. І тут ми бачимо, що до салфетки приліпився хліб (маслом донизу) і тому вона так далеко полетіла. Ми сміємося і я пробуджуюся від того :girl_blum:
    Якась байда :girl_bye:

12. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Сни мені майже не сняться, але сьогодня у ві сні бачила Олю-Algo яка мені привітно махала рукою, і щось так звернула увагу на лінієчку )

13. Margot

Margot Well-Known Member

Мені нині таке снилось....Як я не верещала в сні???
    Ніби заходжу в кімнату, а там три ліжка, модні такі, червоне, сине і чорне, намальовані на ньому якісь чоловіки. Я лягла на перше, зібралась спати, а тут заходить хлопчина з оберемком квітів (розкішні білі троянди) і ставить у підніжжя ліжка. Я питаю в чім річ. А він каже: "В цій труні мій друг, помер в 20 років. На його труні всім добре спиться...А там ще два молоді хлопці, померли несподівано..."
    І що за бісовщина, га?

14. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

А мені снилось, що я каталась на дев'ятці:girl_crazy: І то так вишивала, як справжній гопнік:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:

15. hannatal

hannatal Member

снилося мені, що я знайшла дитину, яку хтось залишив між літніх столиків кафе і маю твердий намір позбавити ту мамашу батьківських прав, а лялю собі забрати. І бачу, що дитя на моє дуже схоже, ну, думаю будуть як двійнята рости, молоко є, ще й вік однаковий. проснулася, а підімною мокро - прийшов час цицю їсти

16. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

а мені як не дітки сняться, то я вагітна- мабуть результат читання ДП пузатої гілки.

17. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

А мені жахіття снилося. Що вмене випали дво зуба, я на них дивлюсь - а вони дооовгі, як і білки передні, і відчуваю що в роті кров. А потім ще пішла в якоїсь дитини витягати зуби молочні. в куми вдома...жах:girl_sad::hang1: поганий сон короч

18. iriwa

iriwa Особлива мама

А мені снилось що мене кохає молодий чоловік (не мій муж) і ми з ним десь йшли,а куди - не встигла додивитися :)

19. Kazkivnycja

Kazkivnycja Well-Known Member

А мені знову снилося, що я тікаю і ховаюся від когось. І то в постійному страху та напрузі. Так мене замучили ці сни-біганини. :girl_cray: Я після них зранку прокидаюся така стомлена, наче й справді бігала всю ніч. А деколи прокидаюся з плачем вночі від цього страху, що мене таки знайдуть. :girl_sad: Напевно не почуваю себе в безпеці в реальності.

20. hannatal

hannatal Member

ох, то мені так часто наука сниться ,ліцей - уроки не зробила, десь прогуляла, і взагалі - в мене ж ДИТИНА маленька, а вчителі знахабніли, нормально спати не дають

снилось сьогодні, що шершуни за мною гоняться і кусають, а то два осінні комарики на зимівку прилетіли і всю ніч дошкуляли )))